no i tak właśnie napisałem że wynik może zamazywać obraz gry na nie korzyść FCB.
a poza tym to np numancia w meczu z realem oddała 5 celnych strzałów z czego strzeliła 3 bramki... i co też mam napisac ze obrona zagrała całkiem dobrze bo pozwolili tylko 5 razy celnie uderzyć na bramkę? przecież onie zagrali fatalnie na czele z Ikerem który wpuszczał prawie wszystko co w bramke leciało.inne sprawa że 2 gole dla numanci były nie przeciętnej urody. Ja poprostu mam takie wrażenie po oglądnięciu obu meczy więc tak też napisałem a sam chyba przyznasz że barca gra bez takiego polotu jak chociażby w tamtym sezonie..
dobra koniec.
po wczorajszych propsach spłynęła na mnie fala krytyki:D może dzisiejsze będą lepsze:D
Dynamo K. - Arsenal -->over 1,9
dynamo rozprawiło się ze spartakiem że aż oczy ze zdziwienia przecierałem pojawiły się komentarze ze powraca tak silne dynamo jak za czasów szewy... w lidze od meczu ze spartakiem graja całkiem nieźle ich ich wygrana są skromniejsze ale jednak wygrywają z każdym .
Arsenal moim zdaniem nadspodziewanie dobrze wystartował po odejściu kilku zawodników myślałem że będzie to wyglądało dużo dużo gorzej przecież chociażby flamini i hleb byli pierwszoplanowymi postaciami.. Arsenal nie miał jakiś mega trudnych przeciwników ale nie grał z kelnerami:D jednakże teraz rywala jest bardzo trudny wystarczy chyba powiedzieć że w poprzednich 2 edycjach LM dynamo na 6 meczy u siebie 5 razy strzelało bramki miedzy innymi manu,sportingowi romie i realowi, ale najważniejsze jest to iż wszystkie mecze kończyły się z przynajmniej 3 bramkami:D.
Fenerbahce (strz./nie strz.) 1,6
obie drużyny jakoś super nie rozpoczęły sezonu, z porto odeszło 5 zawodników między innymi Quaresma i Bosingwa,fenerka straciła Keżmana i Aurelio ,jednak pozyskała Moreno,Guize,Emre,Maldonado(to ten o którego santos walczył jak o marcelo w sądzie jak się nie myle) pamiętamy iż w tamtym sezonie LM fenerka była rewelacją myślę że już w 1 meczu pokuszą się o sprawienie niespodzianki ale wole aż tak na czystą 2 nie ryzykować więc bramka wyda mi się być pewniejszym typem.
Juventus - Petersburg-2 4,4 ew. bramka zenitu 1,6
juve spragnione sukcesów, jednakże zenit szykowała chyba formę na LM, już w meczu z MU pokazali że nie będą chłopcami do bicia w tegorocznej LM, juventus w sumie gra dobrze jednakże futbol jaki prezentuje zenit mnie dużo bardziej przekonuje, rosjanie podejdą do meczu zapewne bez jakiegokolwiek strachu ograli juz takie drużyny iz możemy być pewni że tego meczu w szatnie nie przegrają,są dla mnie faworytami do wyjścia z grupy
Lyon - Fiorentina--> 1
o tym meczu już czeher chyba napisał więc nie bede się tu znów rozpisywała:D
no to chyba tyle jeszcze bramka villareal mnie kusi jednakże MU to MU:/ ale moze się skusze w jakimś rozpisie:D