Wasze prywatne typy - Strona 727

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
gieksa
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 16 wrz 2008, 10:39

Mentor

no i tak właśnie napisałem że wynik może zamazywać obraz gry na nie korzyść FCB.
a poza tym to np numancia w meczu z realem oddała 5 celnych strzałów z czego strzeliła 3 bramki... i co też mam napisac ze obrona zagrała całkiem dobrze bo pozwolili tylko 5 razy celnie uderzyć na bramkę? przecież onie zagrali fatalnie na czele z Ikerem który wpuszczał prawie wszystko co w bramke leciało.inne sprawa że 2 gole dla numanci były nie przeciętnej urody. Ja poprostu mam takie wrażenie po oglądnięciu obu meczy więc tak też napisałem a sam chyba przyznasz że barca gra bez takiego polotu jak chociażby w tamtym sezonie..
dobra koniec.

po wczorajszych propsach spłynęła na mnie fala krytyki:D może dzisiejsze będą lepsze:D

Dynamo K. - Arsenal -->over 1,9

dynamo rozprawiło się ze spartakiem że aż oczy ze zdziwienia przecierałem pojawiły się komentarze ze powraca tak silne dynamo jak za czasów szewy... w lidze od meczu ze spartakiem graja całkiem nieźle ich ich wygrana są skromniejsze ale jednak wygrywają z każdym .
Arsenal moim zdaniem nadspodziewanie dobrze wystartował po odejściu kilku zawodników myślałem że będzie to wyglądało dużo dużo gorzej przecież chociażby flamini i hleb byli pierwszoplanowymi postaciami.. Arsenal nie miał jakiś mega trudnych przeciwników ale nie grał z kelnerami:D jednakże teraz rywala jest bardzo trudny wystarczy chyba powiedzieć że w poprzednich 2 edycjach LM dynamo na 6 meczy u siebie 5 razy strzelało bramki miedzy innymi manu,sportingowi romie i realowi, ale najważniejsze jest to iż wszystkie mecze kończyły się z przynajmniej 3 bramkami:D.

Fenerbahce (strz./nie strz.) 1,6

obie drużyny jakoś super nie rozpoczęły sezonu, z porto odeszło 5 zawodników między innymi Quaresma i Bosingwa,fenerka straciła Keżmana i Aurelio ,jednak pozyskała Moreno,Guize,Emre,Maldonado(to ten o którego santos walczył jak o marcelo w sądzie jak się nie myle) pamiętamy iż w tamtym sezonie LM fenerka była rewelacją myślę że już w 1 meczu pokuszą się o sprawienie niespodzianki ale wole aż tak na czystą 2 nie ryzykować więc bramka wyda mi się być pewniejszym typem.

Juventus - Petersburg-2 4,4 ew. bramka zenitu 1,6

juve spragnione sukcesów, jednakże zenit szykowała chyba formę na LM, już w meczu z MU pokazali że nie będą chłopcami do bicia w tegorocznej LM, juventus w sumie gra dobrze jednakże futbol jaki prezentuje zenit mnie dużo bardziej przekonuje, rosjanie podejdą do meczu zapewne bez jakiegokolwiek strachu ograli juz takie drużyny iz możemy być pewni że tego meczu w szatnie nie przegrają,są dla mnie faworytami do wyjścia z grupy :D a obok nich Real:D cóż więcej można tu napisać nic więcej poza tym że będę z nich trzymał kciuki:D bo prezentują bardzo fajny styl gry, nie murują bramki i z przyjemnością się ich ogląda.

Lyon - Fiorentina--> 1

o tym meczu już czeher chyba napisał więc nie bede się tu znów rozpisywała:D

no to chyba tyle jeszcze bramka villareal mnie kusi jednakże MU to MU:/ ale moze się skusze w jakimś rozpisie:D

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2409
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 wrz 2008, 12:07

zapewne czecher potrafisz udowodnic swoja teze o tym, ze ruud ma najlepsze lata za soba i pewnie tak groznym napastnikiem juz nie jest, oraz ze wymieniona trojka (zwlaszcza gago) to wielkie talenty jednak nie sa. czekam z niecierpliwoscia.

zenit niewatpliwie ma lepsza kadre, wiec pytanie. kto taki naprawde dobry jest zmiennikiem dla:
- tymoszczuka
- arshavina
- pogrednyaka

czyli trzech bardzo waznych dla rosjan postaci :>

ja zenit jak najbardziej szanuje, ale nie mam powodu do tego, by sie ich obawiac - zwlaszcza poza ich domem. dlatego, ze ich defensywa na kolana mnie nie powala.

powiesz o tym, ze real traci duzo bramek. tylko obrona jeszcze ani razu nie zagrala w najmocniejszym zestawieniu. ba, z valencia nawet gral na srodku obrony pilkarz, ktory obronca nie jest.

wymienienie metzeldera, ktory w zeszlym sezonie zagral w lidze tylko w 8 spotkaniach i nie sadze by w tym zagral duzo wiecej tez jest super.

canna ciagle pozostaje wazna postacia dla reprezentacji wloch, wiec co z tego, ze kiedys byl lepszy? nadal jest bardzo dobry.

daleki jestem od twierdzenia, ze real jest faworytem do wygrania cl bo nadal ma pare brakow na lawce. jednak rownie daleki jestem od stwierdzenia zawartego w twoim ostatnim zdaniu.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 wrz 2008, 12:41

zenit niewatpliwie ma lepsza kadre, wiec pytanie. kto taki naprawde dobry jest zmiennikiem dla:
- tymoszczuka
- arshavina
- pogrednyaka
Tymoszczuk to klasa dla siebie, wiec trudno go zastapic ale poza tym to facet z zelaza... jakby co Shirokov

Co do formacji ofensywnych to jak najbardziej jest urodzaj :!: Juz taki jeden byl co twierdzil ze Zenit to tylko Pogrebniak, jak juz ci wiadomo formacje ofensywna wzmocnil Danny, jest jeszcze pilkarz ktory 2lata temu robil w Rosji taka sama furore co Danny ale w Zenicie troszke gorzej calosciawo sie prezentuje, jednak to jego postawa pozwolila rozbic Bayern(przypomne ze zagral bo inna wanza postac pauzowala) - mianowicie niegdys rekordowy transfer Alejandro Dominquez, a chociazby jest w obwodze Tekke czy Ricksen, Fayzulin, Denisov - problemow w zastapieniu tych osob jakos nie widze

Co do defensywy - bardzo dobrze sprawuje sie para Krizanac - Puygrenier - jezeli juz to tutaj upatrywalby zmiejszenie jakosci, gdyby kogos zabraklo...

A tak z drugiej strony to kto jest zmiennikiem RvN :>

Moze Metzelder zagral tyle meczy bo trapily go kontuzje?

Nie chodzi o to ze taki Canna czy Ruud nie moze zagrac dobrego spotkania czy tam grac na dobrym poziomie ale swoj szczyt maja za soba, a to ze sa juz spelnienie yto druga sprawa

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 wrz 2008, 13:06

ja kadre zinitu znam dobrze. nawet specjalnie odwiedzilem ich oficjalna strone przed napisaniem posta.

przyznam sie od razu, ze calych spotkan ligi rosyjskiej nie ogladam i ograniczam sie jedynie do krotszych lub dluzszych skrotow, a cale mecze zenitu to tylko kilka spotkan w uefa i superpuchar.

nieprzypdkowo wymienilem wlasnie te trojke pilkarzy. zmiennik zawsze sie znajdzie - jednak ja widze spora roznice pomiedzy tymoszczukiem, a shirokovem (tutaj w domysle bo nawet go na oczy nie widzialem :P ), arshavinem i dannym, czy alejandro dominguezem i pogrenyakiem. cokolwiek dobrego by o tych zmiennikach nie mowic.

jasne, ze taki danny to dobry pilkarz. jednak najwieksze wrazenie to robia pieniadze, jakie zenit na niego wyozyl.

ruud nie ma odpowiedniego zmiennika i to wiedza wszyscy. brakuje nam tez jednego skrzydlowego - i to sa te braki, o ktorych napisalem, ze sa.

naszym najwiekszym problemem w ataku jest forma raula. higuain jest naprawde dobrym pilkarzem. to czlowiek z niezwykle duza latwoscia do dochodzenia do dogodnych okazji. niestety tez pomimo sporego postepu z niemniejsza latwoscia potrafi jedna czy druga setke zmarnowac. ale jest szybki, dobry technicznie i naprawde umie sie odnalezc. to juz bardzo duzo - mlody jest jeszcze. savioli to nawet nie biore pod uwage. to taki wrzod na dupie, ktoy ma duza tygodniowke i malo gra. dla mnie rownie dobrze w pierwszej kadrze moglby byc bueno.

popatrz, ja jestem daleki od tego, aby stwierdzic, ze ruud ma szczyt za soba. niby lata leca, a on nadal jest bardzo skuteczny. ba, po przyjsciu do realu zrobil nawet postep w kilku elementach gry, a jego styl pozwala na dlugoletnie utrzymywanie formy jak zdrowie bedzie dopisywac.

tylko cyferki:
2006/07 - tu byl pichichi i trafial do siatki raz na cztery strzaly wiec nie treba komentowac + 6 w cl.
2007/08 - 16 bramek w 24 spotkaniach i 29% skutecznosci strzalow + 4 w cl.
2008/09 - w czterech oficjanych meczach 4 bramki i dwie asysty.

on ani troche nie spuscil z tonu. w manchesterze wcale nie byl skuteczniejszy.

metzelder zawsze byl pilkarzem kontuzjogennym, wiec w to, ze bedzie teraz duzo grac watpie. tylko kontuzje innych i nagly brak urazow u niego moga go uratowac bo zawsze przed nim do gry na srodku beda i pepe i canna i heinze. a kto wie, czy w skrajnym wypadku schuster nie zdecydowalby sie postawic tam ramosa.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 wrz 2008, 13:15

nie chciałbym się tu specjalnie właczać do tej dyskusji, bo jak RealFan zacznie o Realu to moze kilka stron pisać, a ja nie mam czasu :P
tylko krótko ...
higuain jest naprawde dobrym pilkarzem. to czlowiek z niezwykle duza latwoscia do dochodzenia do dogodnych okazji. niestety tez pomimo sporego postepu z niemniejsza latwoscia potrafi jedna czy druga setke zmarnowac. ale jest szybki, dobry technicznie i naprawde umie sie odnalezc. to juz bardzo duzo - mlody jest jeszcze.
pewnie kojarzysz (bardziej z nazwiska niż z gry) takiego byłego gracza Arsenalu: Jeremie Aliadiere.
widzisz do czego zmierzam ? :lol:
Jeremie to piłkarz, który kapitalnie dochodził do sytuacji strzeleckich, ma dobrą technikę, był młody ... i tylko skuteczności brakowało. I tak przez kilka ładnych lat w Arsenalu nie mógł się odnaleźć, aż poszedł do słabszego klubu i też spacjalnie się odnaleźć nie potrafi. Nie twierdzę, ze tak samo będzie z Higuainem, że pójdzie tą drogą :D ale sam fakt, ze dochodzi do sytuacji, że jest młody i że szybki [jak Aliadiere] o niczym nie świadczy.

W meczu o którym dyskutujecie, ja widzę bramkowy remis :]

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 wrz 2008, 13:25

fieldy odpowiem ci krotko. syndrom bylego gracza arsenalu to mu raczej nie grozi. widzialem go w kilku spotkaniach.

w swoim pierwszym polroczu faktycznie trudno bylo mu sie odnalezc, aczkolwiek ciagle wchodzenie z lawki badz bycie zmienianym to mu raczej nie pomagalo. poza tym zwykle gral na skrzydle, a nie w ataku. i tak gral sporo, tylko to pierwsze pol roku w europie. w tym czasie gago tez wygladal jak fajtlapa. tak czy inaczej w koncowce sezonu real bardzo duzo mu zawdziecza, bo potrafil wejsc i odwrocic losy meczu.

w tamtym sezonie w 1265 minut mial 2 bramki i 4 asysty - niby nie tak duzo, ale wiekszosc to koncowka sezonu.

w poprzednim sezonie gral juz troche wiecej spotkan, ale minut mial mniej! to ciagle rezerwowy i czekam az zacznie czesciej grac w pierwszym skladzie bo tu zagral tylko 794 minuty, ale w tym czasie zaliczyl 2 asysty i sam az osmiokrotnie trafil do siatki :!: i co z tego, ze potrafi zmarnowac setke. naprawde bardzo sie rozwinal i nadal robi postep.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 wrz 2008, 13:47

ja sie zdecydowalem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Juventus - Zenit 2 (4,40)
100zl :smoke:

I na dzisiaj aby cos sie emocjonowac...
PAO - Inter 2
Chelsea - Bordeaux 1

podobno glowny cel Interu to LM, wiec wypadaloby sie dobrze zaprezentowac, chociaz dotychczasowe mecze optymizmemm nie napawaja, poza Mancinim

Awatar użytkownika
wichniar
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 16 wrz 2008, 14:00

Na dzisiaj i na jutro takie cudo puściłem:
system 4z6:
Panathinaikos - Inter 2 2.00
Apoel - Shalke 2 1.80
Steaua - Bayern 2 1.85
Dynamo - Arsenal 2 1.90
Razzano - Sugiyama 2 1.50
Watford - Plymouth 1 1.72
+5 pewaniaków
Real - BATE 1 1.13
Roma - Cluj 1 1.28
Chelsea - Bordeaux 1 .32
Zagłębie - Gorzów 1 1.30
Hertha - St. Patrick's 1 1.17

Najbardziej z pewniaków boję się tej Chelsea, myślę że nie będzie miała łatwo. O resztę pewniaków jestem spokojny. A z systemem zobaczymy 8)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 wrz 2008, 14:11

Zagłębie - Gorzów 1 1.30

A ja balbym sie o to spotkanie... niz o Chelsea
Fakty sa takie Zaglebie nie gra u siebie tylko w Polkowicach, zdaje sie bedzie to ich 2spotkanie tam rozegrane, terenrem gosci jest Jakolcewicz, ktory bardzo dobrze trenuje zespoly tego pokroju jak Lomza czy Gorzow, bedzie to jego 3spotkanie i narazie goryczy porazki nie zaznal a gral na ognistym terenie w Bielsku... i hego zepsol mial w sumie lepsze okazje, ostatnio wygral z Jastrzebiem czy Katowicami ... kurs nie wart ryzyka

Awatar użytkownika
Darkman1948
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 229

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 16 wrz 2008, 17:50

czeher pisze:Zagłębie - Gorzów 1 1.30

A ja balbym sie o to spotkanie... niz o Chelsea
Nie strasz mnie, bo też mam to na kuponie.
O LM przypomniałem sobie stojąc na przystanku, po ujrzeniu szyldu "Milenium" :) Przegapiłem jeden tramwaj ale wymyśliłem takie coś:
Chelsea-Bordeaux- 1 -1,3
PSV-Atletico- X2 - 1,42
Panathinaikos-Inter- X2 - 1,20
Zagłębie-GKP- 1 - 1,27
Hertha-St.Patricks- 1 - 1,15

Ta Hertha mnie zastanawia...Dziwna drużyna tym kuponem powracająca do gry z mojej listy "no bet" :)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 wrz 2008, 18:01

Z tym PSV to nigdy nic nie wiadomo. Oni są, można powiedzieć ograni w LM, nie to co Atletico. Ja bym to zostawił.

Mam uraz do PSV :lol:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 wrz 2008, 22:47

czeher pisze:ja sie zdecydowalem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Juventus - Zenit 2 (4,40)
100zl :smoke:

I na dzisiaj aby cos sie emocjonowac...
PAO - Inter 2 :D
Chelsea - Bordeaux 1 :D

podobno glowny cel Interu to LM, wiec wypadaloby sie dobrze zaprezentowac, chociaz dotychczasowe mecze optymizmemm nie napawaja, poza Mancinim
No to dizisaj na plus :D oby tak bylo jutro, wkurza mnie tylko jedno.... mialem grac na Atletico jako singla i co .... wsyzyscy gadali oni nie sa ograni w LM ... jak widac najwazniejsze to nie jest, wystarczy popatrzec na debiutujacych Cluj czy cypryjczykow..
Yukasz :zwała: :haha: :haha: :haha: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

jednak nie puszczam nic na jutro, oprocz Zenita

GO GO ZENICIK :!:

Awatar użytkownika
gieksa
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 16 wrz 2008, 23:33

to i ja się wypowiem o czym myślę:D:D:D:D

Sporting (strz./nie strz.) -->1 1,7 :jupi:

Basel - Szachtar-2 2,75 :jupi:

Anorthosis F. (strz./nie strz.)-->1 1,9 :oops:

Marsylia - Liverpool -->miało być 1 albo 1x :oops: albo gol marsylijczyków :jupi:

PSV - Atl.Madryt --->2 :jupi:

kusi mnie jeszcze pana-inter na under :jupi: albo jednak to 2:/ :jupi: bo wiadomo jak murinho lubi LM!!!!
noi jeszcze bramka cluja:D:D :jupi: z tak grająca romą to nic trudnego<lol2>

w sumie nie najgorzej:D miałem jeszcze dziś schalke herte handi i chelsea handi::D:D no ale to się nie liczy:D w sumie dziś git bo wybrałem bramke marsyli:D z tych 3 wiec nie siadło tylko gol piłkarzy z cypru:D kednakże na rozpisie wiec są szanse jeszcze:D

nie cytowałem postu z analizami bo za dużo miejsca zajmuje:D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 wrz 2008, 13:25

Chelsea FC - Girondins Bordeaux 1
Fyrstenberg M./Matkowski M. - Chardy J./Gabashvili T. 1

mój mega kuponik wszedł i od razu sobie zaszalałem:

Celtic Glasgow - Aalborg BK 1 1,45
Steaua Bucuresti - FC Bayern München 2 1,75
Dynamo Kiev - Arsenal FC over 2.5 2 1,85
FK Austria Wien - Lech Poznan X2 1,75
Tottenham Hotspur - Wisla Krakow 1 1,30

Celtic nie jest drużyną wyjazdową, na 17 meczów ugrali chyba 1 pkt. wiec muszą u siebie pkt zdobywać. Aalborg to zespół jak najbardziej do ogrania, Bayern będzie chciał w dobrym stylu wrócić do LM, Toni i Klose znów strzelają, a Steaua osłabiona - 5 kontuzji. Arsenal i Dynamo ostatnio dużo strzelają, dlaczego więc dziś mają nie postrzelać ? Retoryczne, nie odpowiadajcie. Lech jesli chce awansować, a chce i jest w stanie, to nie powinien przegrać. U siebie znów 6:0 nie wygrają, więc muszą powalczyć o remis - powinni dać radę. Wisła na Spurs jest za słaba, morale pewnie jeszcze siadło po porażce z Lechem, a Spurs, choć też przegrali - muszą zrobić wszystko aby wygrać. W lidze mogą jeszcze później odrabiać, tutaj jak dadzą dupy - opadną z pucharów i dopiero będzie porażka.

to taki raczej przygodowy kupon, nad głównym jeszcze się zastanawiam.

Awatar użytkownika
Darkman1948
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 229

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 17 wrz 2008, 13:59

Takie trzy wynalazki na dziś:
1) rozpis 3/4:
Celtic-Aalborg (1p.) - X - 2,25
Juve-Zenit - 2 - 4,40
Dynamo-Arsenal - X2 - 1,17
Steaua-Bayern - 1 - 4,10 (bo pani w Milenium się pomyliło a ja za późno zauważyłem :/ dobrze, że za małą kasę )

2)
Juventus-Zenit - więcej niż 9,5 rożnych - 1,70
Celtic-Aalborg - mniej niż 2,5 bramki w meczu - 1,85
Steaua-Bayern - 2 - 1,80 (trzeba było wrócić i postawić właściwie :) )

3) :twisted:
Juventus-Zenit - dokł. wynik 1:2 - 12,00
MU-Villareal - dokł. wynik 1:1 - 9,00

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”