FMy - Strona 728

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
raf2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 01 lis 2013, 10:54

I jak ma już ktoś grę ? warto kupić? ostatnim FM który mi się podobał był 11, potem 12 była średnia, ale dało się grać, a 13 to już [ch**] straszna

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 01 lis 2013, 12:45

Ja mam i gram, i niewiem co mam wam napisac, oczywiscie bledy jako takie sa jak w kazdej grze na swiecie, gra jest trudno co mi sie podoba bo raz mnie wypieprzyli a drugi raz gralem 2 razy o utrzymanie posady po ktorym udalo mi sie nawet wygrac mistrzostwo ze wzgledu spadku formu Man Utd.

Ja wam proponuje demo sciagnac i sprawdzic.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 01 lis 2013, 12:46

Jakieś ciekawe zmiany się pojawiły czy tylko nowe składy?

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 01 lis 2013, 12:53

Jedna ze zmian ktorej uzywam to mozliwosc negocjowania 'na zywo' nie musisz wysylac oficnalmnych ofert itp, i kluby negocjuje z toba przez jakis okres tu i tam, pozniej jesli sa zadowoleni, prosza o wyslanie oficjalnej oferty,

Druga opcja jest to ze mozesz namowic agenta zeby ci pomogl pilkarza splacic, chcesz kupic np kogos z Brazylii, i powiesz ze kupisz jego 50% i agent drugie 50% itp, ja tego nie uzywalem jeszcze ale widzialem ze jeden z pilkarzy ma taka opcje w Porto.

Silnik meczowy podoba mi sie duzo bardziej, zachowuja sie i podaja juz duzo lepiej. Jedyny zgrzyt ktory odnotowalem to to ze nieraz jest kopanina pod bramka i nigdy nie wiesz co sie stanie z ta pilka.

Jeszcze jedna rzecz ze dziennikarze nieraz zadaja ci pojedyncze pytania na ktore zawsze odpowiadam i widac ze SI pracuje ciagle nad tym jak graczy wciagnac w konferencje itp. Ja musze powiedziec ze czesto dementuje jakies kaczki dziennikarskie na temat transferow itp.

Klub takze moze zaprosic cie na rozmowe kwalifikacyjna, wlasnie dostalem propozycje i chcieli sie dowiedziec jakie mam oczekiwania, czy ich wymagania beda za wysokie itp. i wkoncu nie wybrali mnie tylko Laudrupa, ale za to moj prezes widzac ze bylem na rozmowie zeby zatrzymac mnie w klubie dodal mi pieniedzy na transfery itp.
Fajny dodatek moim zdaniem,

to tak na szybko panowie.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 01 lis 2013, 15:14

THEMANIEK pisze:Ja mam i gram, i niewiem co mam wam napisac, oczywiscie bledy jako takie sa jak w kazdej grze na swiecie, gra jest trudno co mi sie podoba bo raz mnie wypieprzyli a drugi raz gralem 2 razy o utrzymanie posady po ktorym udalo mi sie nawet wygrac mistrzostwo ze wzgledu spadku formu Man Utd.
Mógłbyś wymienić te największe poszczególne błędy :?: Jak np. kupię grę w poniedziałek i zacznę grać tryb kariery to będę czuł dyskomfort w graniu czy raczej bez większych problemów :?:

Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 99

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 02 lis 2013, 8:29

Gdzie można sprawdzić w tym Fm którym zawodnikom po sezonie kończy się kontrakt bo nie mogę coś znaleść.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 02 lis 2013, 8:34

przy wyborze skladu mozesz ich posortowac kontraktami

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 02 lis 2013, 14:36

Mam pytanie. Lepiej zakupić płytkę w sklepie czy steam ? Zalety tej drugiej formy ? Skąd zamawiać, żeby było najszybciej ?

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2457

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 03 lis 2013, 12:15

http://img818.imageshack.us/img818/1627/3l81.jpg grałem sobie w FMa 12 ale trudny i nie dałem rady :(

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 07 lis 2013, 17:22

Przyszedł dziś zamówiony na Allegro nowy FM. Na rozpoznanie zaczynam karierę Milanem i gram systemem 4-2-3-1. Z tego co mi wiadomo obecny FM jest trudny więc spodziewam się, że kilka pierwszych moich karier skończy się na połowie sezonu. Budżet mam taki Milanowski, ledwie kilka milionów, a sam cel ustawiony przez zarząd daje mi sygnał, że będzie grubo bo nawet LM nie oczekują. Standardowo - nowym FM = zero pomysłów na transfery.

Coraz to nowszy FM to coraz mniej radości mi to sprawia. Zobaczymy jak będzie tym razem.

Koke ma starą klauzule więc jest dość tanio do wyciągnięcia.

Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 99

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 07 lis 2013, 18:56

Dzisiaj skończyłem pierwszy sezon w Fm 14, grałem Juve zdobyłem Mistrzostwo,Puchar Włoch w finale pokonując Cagliari ,w Lidze Mistrzów zająłem 3 miejsce i na wiosne grałem w Lidze Europy ,dochodząc do finału w którym przegrałem z Totenhamem 0:1 a i przed sezonem wygrałem w Lazio w Superpucharze Włoch,co do nowego Fm mimo że wygrałem 3 trofea to jest trudniejszy od poprzedniego ,na początku same remisy i po kilku kolejkach myślałem że mnie wyrzucą ale zmieniłem ustawienie z 3-5-2 na 4-3-3 i drużyna zaczeła wygrywać ,jedno mnie boli że mając dużo sytuacji strzelam mało bramek a dokładniej napastnicy zdobywaja mało bramek ,co do transferów polecam Silve z Udinese kupiłem go bodajrze za 8 mln Euro ,świetny transfer naprawde warto było zainwestować tą kase ,w zimie kupiłem jeszcze A.Ayew ,Konoplianke oraz Zielera .

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 07 lis 2013, 19:12

Tak samo jak Mirek zacząłem karierę Milanem. Sprzedałem Balo do Arsenalu za 30 milionów, planuje tez pozbyć się Matriego i Kaki oraz wzmocnić nieco obronę. Niestety moje dwa główne cele transferowe mi nie wypaliły tj. Koke do Monaco i Griezman do Spursow. Zaczailem sie na Diego Coste i Sancheza, zobaczy sie co z tego wyjdzie.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 07 lis 2013, 19:18

Pamiętam, że ja nigdy nie zaczynalem karrier w Fmach od Milanu bo byl mocny i nie bylo sensu grac, zawsze wybieralem druzyny o bogatej historii, ale nieco podupadle. Teraz moglbm wybrac wlasnie Milan :(

A wy czym kierujecie się przy wyborze druzyny ?

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 07 lis 2013, 20:26

Da się zainstalować na dwóch komputerach?

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 07 lis 2013, 20:29

Hyypia pisze:Da się zainstalować na dwóch komputerach?
Zainstalować się da bodajże nawet na X komputerach jednak tylko na jednym możesz mieć uruchomionego Stema na jednym loginie.
Arwin pisze:Tak samo jak Mirek zacząłem karierę Milanem. Sprzedałem Balo do Arsenalu za 30 milionów, planuje tez pozbyć się Matriego i Kaki oraz wzmocnić nieco obronę. Niestety moje dwa główne cele transferowe mi nie wypaliły tj. Koke do Monaco i Griezman do Spursow. Zaczailem sie na Diego Coste i Sancheza, zobaczy sie co z tego wyjdzie.
Co zrobiłeś z Balo :?: Wystawiłeś na listę czy tak po prostu dostałeś ofertę :?: Bo będąc szczerym obawiam się o jego postawę na boisku.

Zacznę od odpalenia Muntariego, Emanuelsona i być może Nocerino.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”