gral 8 minut.co mial ciekawego pokazac??Strasser i nic ciekawego nie pokazał.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 23 lis 2009, 6:27
gral 8 minut.co mial ciekawego pokazac??Strasser i nic ciekawego nie pokazał.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 23 lis 2009, 9:57
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 23 lis 2009, 16:31
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 23 lis 2009, 17:46
Czasami coś można, chociaż wiadomo młody to tylko sobie biegał, kilka razy przy piłce był.mete pisze:gral 8 minut.co mial ciekawego pokazac??
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 23 lis 2009, 18:56
a co w tym dziwnego??Kaka zawsze mowil nawet bedac w Milanie ze jako dziecko marzyl by grac w Realu.jakby odszedl dla kasy to gralby w City czy w Chelsea.zreszta w Realu chyba nie zarabia duzo wiecej niz u nas"- Real to wielki klub. Większość ludzi myśli, że przeszedłem tam tylko z powodu pieniędzy, a to nieprawda. Zawsze śniłem o tym, by tam grać."
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 23 lis 2009, 19:16
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 23 lis 2009, 19:20
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 23 lis 2009, 19:25
No bez jaj. Nastoletni defensywny pomocnik wchodzi na kilka minut pod wielką presją ze strony kibiców, mediów i przede wszystkim ultraofensywnie ustawionych rywali dwa razy wybiciami (Kaladze i Silvę to przy bramkach przerastało) ratował nam skórę pod naszym polem karnym, a tu oczekuje się więcej.Czasami coś można, chociaż wiadomo młody to tylko sobie biegał, kilka razy przy piłce był.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 23 lis 2009, 19:29
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 23 lis 2009, 19:37
Chłopak się skompromitował. Wymuszał karnego i dał piękny popis a'la Gilardino z Celticiem w polu karnym, sędzia nie dał się nabrać, nikt na to nie zwracał uwagi, bo wiadomo było, że karnego tam nie było, a ten jeszcze wyciąga sprawę, podczas gdy nie ma racji i jeszcze się ośmiesza stwierdzając, że to on ma słuszność. Wstyd.Były milanista Alessandro Matri nie jest zadowolony z przebiegu wczorajszego meczu. Piłkarz zrealizował swój cel i strzelił bramkę rossonerim, ale i tak ma pretensje: ‘Przy pierwszej akcji powinien być karny dla nas. Sędzia powiedział mi, że Dida dotarł pierwszy do piłki, ale to nie jest prawda, to ja byłem szybszy. To był wielki błąd ze strony arbitra, Didę powinni byli wtedy wyrzucić z boiska’.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 lis 2009, 19:43
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 23 lis 2009, 19:49
to byla/jest klasyka.Matri zrobil to prawie jak Gilardinokarnego nie było rzeczywiście, ale nie pisz ze to było a'la Gilardino, bo w tamtym meczu Włoch się przewrócił jakieś 5 metrów czy nawet wiecej od Boruca.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 23 lis 2009, 19:58
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 23 lis 2009, 20:00
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 23 lis 2009, 20:02
MazurXIII
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio