Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 23 gru 2009, 17:26
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 sty 2010, 13:34
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 sty 2010, 13:42
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 sty 2010, 14:54
Jakoś ostatnio nie pamietam, żeby ktoś z Cypru odchodził chociazby do średniaka Bundesligi, a juz napewno nie do La Liga, gdzie chce grać Rengifo. Kasy za duzo takze nie nastuka w porównaniu do tego co proponowano mu w Lechu i na co sie zgodził w lecie.Wilmore pisze:Dla Rengifo to i tak zapewne pod każdym względem krok do przodu, więc trudno się dziwić, że odchodzi.
Moze i się ktoś interesował, ale nie Lech. Dlatego, smieszna i zenujaca była wiadomość, ze Lech jest bliski sciagniecia do Poznania Ebiego. Wystarczyło, ze Pogo powiedział, że Lech jest bliski sciagneicia reprezentanta Polski, a prasa dzieki zaufanym ludziom z klubu dowiedziała sie, ze bedzie nim własnie Smolarek. Jesli gran a lewej obronie i jest łysy to pewnie byla prawda.Wilmore pisze:A Smolarkiem w swoim czasie było zainteresowane pół Polski, tylko wymagania finansowe jakoś nie te.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 sty 2010, 15:00
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Senior Tigr » 02 sty 2010, 15:55
Senior Tigr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 sty 2010, 16:05
Nie wiem czy to jest fakt.... To co widzialem w LM, to gdy gral w spotkaniach jakos nie byl sredniakiemn w swoim zespole ale robil jednak roznice, wiec pewnie jest tym samym co w Wisle gdy wrocil z Wloch.... Zreszta on jest coraz starszyWilmore pisze:czy po fakcie, że Kosowski - gwiazda w Wiśle - stał się na Cyprze średniakiem, jednym z wielu.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 14 sty 2010, 22:09
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 sty 2010, 18:38
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 15 sty 2010, 18:51
I bardzo dobrze. Ja mam tu zupełnie inny pogląd na tą sytuację niż ty. Za Smudy wydawało się, że może jest to dobry piłkarz, nie było pewności jakie ma umiejętności. Natomiast pół roku mamy już Zielińskiego i on dał szanse każdemu. Handzic z Golikiem dostali taką szanse od początku sezonu, w sparingach, Super Pucharze. I powiem ci tyle, że z tego co oglądałem Handzica na żywo to jest to drewno! Dobrze, że go wypożyczają może się oddrewni. Z Golikiem podobnie. Z nich nie zrobiono za Zielińskiego kozłów ofiarnych, są zwyczajnie słabi!Jarzinho pisze:Lech dzisiaj wypożyczył Handzicia
A jak się zakończyło? Zmiana dała imuls, drużyna zaczęła grać lepiej. Żeby winic trenera za zmianie przy wyniku 0:2 by wygrać 3:2 to trzeba mieć coś nie tak...Jarzinho pisze:0-2 dla gospodarzy
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 15 sty 2010, 19:05
Wiesz, to byli reprezentanci młodzieżowi swoich krajów. Handzic jest obecnym. O ile on jest młody i może z niego być wielkie zero, o tyle Golik, by grać w młodzieżówce Chorwacji, musiał coś sobą reprezentować. Śmiem twierdzić, że jej poziom jest wyższy, niż obecnego Lecha, więc tu się pojawia pytanie, co się z nim stało.Z nich nie zrobiono za Zielińskiego kozłów ofiarnych, są zwyczajnie słabi!
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 sty 2010, 19:53
Ile minut mniej niż Zapotoka w jednym spotkaniu. Handzić w SPP wygladał nieźle, pozniej 5 minut w koncowce i na tej podstawie go oceniłes, bo po czym innym. W ME dobrze wygladał jesli mozna to wziasc za jakis punkt odniesienia. Golik mial kontuzje z tego co pamietam w okresie przygotowawczym, wiec nie wiem gdzie go trener widzial i jak ty oceniles jego przydatność, skoro nie grał. Napisz mi o jakich tych okazjach do pokazania sie piszesz.MENDEZ pisze:I bardzo dobrze. Ja mam tu zupełnie inny pogląd na tą sytuację niż ty. Za Smudy wydawało się, że może jest to dobry piłkarz, nie było pewności jakie ma umiejętności. Natomiast pół roku mamy już Zielińskiego i on dał szanse każdemu. Handzic z Golikiem dostali taką szanse od początku sezonu, w sparingach, Super Pucharze. I powiem ci tyle, że z tego co oglądałem Handzica na żywo to jest to drewno! Dobrze, że go wypożyczają może się oddrewni. Z Golikiem podobnie. Z nich nie zrobiono za Zielińskiego kozłów ofiarnych, są zwyczajnie słabi!
Jaka w tym była wina Golika. Zadna. to jego wina, ze trener wystawia obok siebie dwoch defensywny pomocników, ktorzy z kreowaniem nie maja cni wspolnego. Zmiana na Mikolajczaka coś dała, kompletnie nic, bo Tomek nic totalnie nie pokazał. Plusem było to, ze przynajmniej było o jednego mniej w środku dzieki czemu pilke dostawał Stilic. To była ta szansa.MENDEZ pisze:A jak się zakończyło? Zmiana dała imuls, drużyna zaczęła grać lepiej. Żeby winic trenera za zmianie przy wyniku 0:2 by wygrać 3:2 to trzeba mieć coś nie tak...
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 15 sty 2010, 21:16
Byłem w Lubinie i mi pozostał po nim obraz kolesia, który nie wiedział co zrobić z piłką.Jarzinho pisze:Handzić w SPP wygladał nieźle
No chociaż by po treningach, rozgrzewce przed meczami. Nie podoba mi się jego styl poruszania, się, koordynacja. Przypomina wielkoluda bez głowy. Po prostu jakoś mi nie podchodził, choć nastawiałem się optymistycznie. Natomiast obaj trenerzy nie widzieli go w składzie i oni wiedzą najlepiej jaka jest jego forma. Obaj postawili na nim krzyżyk. Do tego w meczach ME grał bardzo słabo.Jarzinho pisze:na tej podstawie go oceniłes, bo po czym innym
No cóż jako element 11-stki nie potrafił zapanować w środku boiska. Został zdjęty i jak się okazało Lech zaczął grać lepiej. To się liczy. Po za tym trener MUSIAŁ zareagować. By kogoś włożyć, ktos musi zejsc. Zszedł jeden DM i wszedł napastnik.Jarzinho pisze:Jaka w tym była wina Golika. Zadna
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 15 sty 2010, 21:22
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 15 sty 2010, 21:45
A w środku pola Lech ma taką autostradę, że nawet Arka czy inna Cracovia robi akcję za akcją.Wilki Stilic Krivec Peszko
Tak to powinno wyglądać ewentualnie jak nie uda się sprowadzić napastnika to za środkowymi pomocnikami mógłby grać Injac który w destrukcji nie jest taki najgorszy ...
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio