Gość Anonimowy pisze:wszytskich na płycie to wolę nie słuchać juz pozostałych Laughing
słusznie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 05 sty 2008, 15:02
Gość Anonimowy pisze:wszytskich na płycie to wolę nie słuchać juz pozostałych Laughing
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 sty 2008, 20:19
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 12 sty 2008, 10:11
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 12 sty 2008, 10:14
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 12 sty 2008, 10:18
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 12 sty 2008, 10:28
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 12 sty 2008, 11:43

baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 12 sty 2008, 13:41
Ten numer też dobry był, piosenka nazywała się "Hardkor" i był w charakterystycznym dla Cool Kids of Death stylu tekstowym i muzycznym Vienio dobrze się do tego dopasował. Co do współpracy Molesty z takimi klimatami to kiedyś oglądałem program na TVP Kultura albo TVP 3 ze wspólnym występem Molesty (Vienia i Pele) i jakiegoś punk'owej ekipy całkiem dobrze to wypadło.kulekfcb pisze:i Vienio kiedyś nagrał z Cool Kids of Death
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 12 sty 2008, 13:58
Okładka ostatniej płyty tez jest różowa, wiec kolor profilu nie powinien dziwić. Co do pop punka, to jako gatunek, dzieki pewnej grupie zespołow nabrał zdecydowanie pejoratywnego znaczenia. A przecież masa zespołów, w tym tych zupełnie klasycznych jak Undertones czy Ramones swoimi prostymi i chwytliwymi melodjami pod pop moga podpadać. Oczywiście nie nazlezy zapomniac o drugim członie- punk, które gwarantuje nam odpowiedni poziom energii, pierdolniecia i innych ciekawych doznań. A tak w ogóle to nie temat o tym.franz pisze:Ogólnie dawno myspace nie przeglądałem i profil Anti Dreada to chyba jakiś żart "pop punk" i różowy kolor czyli "o so chozi"?
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 13 sty 2008, 0:11
franz pisze:Ogólnie wolę żeby nasz Rap mieszał się z takimi klimatami niż z elektoniczno-syntetycznym badziewiem zalatującym plastikiem jak na ostatnich płytach Pezeta czy Sokoła i Pono.
Piotr pisze:Nie interesuje sie ostatnimi czasy hip hopem ale jesli sokol nagrywa juz kawalki z Miśkiem Koterskim to na te plyte nie wydalbym ani zlotowki.
kulekfcb pisze:ale ten kawałek jest zajebistym pomysłem i jednym z najlepszych jak nie najlepszym na plycie.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 13 sty 2008, 1:36
Zgadzam się masakra ale jak dla mnie w perioratywnym znaczeniu tego słowa.guru pisze:Co do płyty Pezeta, to masakra
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 13 sty 2008, 9:57
jest inny niż wszystkie i chyba był zamiar, żeby właśnie taki był. Tu chodziło o pewien rodzaj zachowania i ukazanie go w fajny sposób.guru pisze:kulekfcb napisał:
ale ten kawałek jest zajebistym pomysłem i jednym z najlepszych jak nie najlepszym na plycie.
Jak dla mnie ten kawałek jest kompromitacją.
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 13 sty 2008, 10:05
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 15 sty 2008, 21:37
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 15 sty 2008, 22:51
kulekfcb
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio