F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 74

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 16 kwie 2005, 14:52

RoRo pisze:
Figo11 pisze:Eto'o wydal autobiografie...23 lata chłopak ma ale przezyl duzo :lol:
W mediacch buczeli tez cos no biogrrafii Adriano :wink:
Nooo ta biografia Adriano to napewno straaasznie długa. Ma ona z 15 stron??? Może on ją w tomach wydaje???

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 16 kwie 2005, 15:37

Przeczytałbym sobie biografie Etosa bo go lubie. Musi byc ciekawa bo jak sie zaczyna gdzieś w Cameronie, potem trafia do Realu, na Majorke a na koniec do Barcy to musi to być wciągające. :D

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 17 kwie 2005, 21:35

Barcelona po 30 minutach prowadzi 1-0 z Getafe. Gola z wolnego zdobył Ronaldinho Gaucho. Dawać ich Barca, zmiażdżyć Getafe !

tymm
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

barca jest slaba

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tymm » 17 kwie 2005, 21:39

barca niech przegra co bedzie mial real tylko 3 pkt straty!!!:D

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Re: barca jest slaba

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 kwie 2005, 21:50

tymm pisze:barca niech przegra co bedzie mial real tylko 3 pkt straty!!!:D
Real Madryt niestety wygral a oba gole strzelil Ronaldo .. nie zebym sympatyzowal z Barca ale po prostu nie daze zbytnia przyjaźnia Realu :D:D:D

ps

Ronaldinho cos ostatnio szaleje z tymi wolniakami :):):):)

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 17 kwie 2005, 21:51

Ronni wymiata. W tej chwili jest przerwa...Maxi również nieźle gra. GvB próbuje z daleka uderzyć coś, jedno raz huknął a dwa niecelne, szkoda :(

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 kwie 2005, 21:55

herdek pisze:Ronni wymiata. W tej chwili jest przerwa...Maxi również nieźle gra. GvB próbuje z daleka uderzyć coś, jedno raz huknął a dwa niecelne, szkoda :(
Barca gra pod presja bo jak sie potknie to Real duzo nadrobi i moze sie zrobic dla Blaugrany nieciekawie ...

Moim zdaniem to ejdnak profesionalisci i dadza sobie rade z presja ...

A jak tam z oslabieniami ?? Barca gra w optymalnym skladzie ?? E2 zabraklo to wiem, ale Maxi go zastepuje choc to nie to samo ...

Ciekawe kirdy Henke wroci ... Tzn Larsson :P

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 17 kwie 2005, 22:36

No an moim zegarku jest 80 minuta i 2:0 a więc zwycięstwo w kieszeni. Barca mistrzostwo zdobędzie na luzie. Myśle że Real sie jeszcze zdąży pogubić w końcówce sezonu. :D

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 kwie 2005, 23:19

Bardzo ważne zwycięstwo (jak każde w sumie już od dluższego czasu :wink: ). Real nie odrobił ani punktu i to jest najważniejsze. Nawet jak Królewscy będą grali nieźle to może im to nie wystarczeć. Barcelona zagrał nawet nieźle. Tak w sam raz na Getafe. Nie przemęczali się za bardzo ale nie odpuścili też. Skuteczność nie zawiodła i to w zasadzie będzie kluczowa sprawa w kwestii mistrzostwa. Barcelona potrzebuje skuteczności po prostu. Maxi chyba nie zagrał porywająco ale to nic. Ronaldinho znowu z wolnego - chyba się odblokował :D No i drewniany Ludo nawet bramkę strzelił (chociaż powinien przynajmniej dwie strzelić). Pod koniec meczu na boisku pojawił się Motta. Występ czysto symboliczny ale należał mu się i kibice bardzo ładnie się zachowali witając go gromkimi brawami.
Ogólnie jestem zadowolony 8) :D

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 17 kwie 2005, 23:29

Ta wygrana mnie cieszy podwojnie bo BARCA zdobyla kolejne punkty i jest coraz blizej zwyciestwa w lidze oraz w pewnej mierze dzieki BARCY wygralem kupon :D :D . Szkoda jedynie ze real tez wygral no ale coz.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 kwie 2005, 16:07

Hehe Eto'o troche przegioł sami zobaczcie jak wygląda :lol:

Obrazek

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 18 kwie 2005, 18:24

No wiesz, chciał się rzucać w oczy, żeby go koledzy widzieli na murawie. :P A tak na poważnie to powiem, że bardzo cieszy mnie wygrana Barcy. Nawet z osłabieniem z powodu braku Eto'o, Albertiniego oraz Puyola. :wink: Bramki też niczego sobie. :P

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 18 kwie 2005, 18:44

Anka pisze:No wiesz, chciał się rzucać w oczy, żeby go koledzy widzieli na murawie. :P A tak na poważnie to powiem, że bardzo cieszy mnie wygrana Barcy. Nawet z osłabieniem z powodu braku Eto'o, Albertiniego oraz Puyola. :wink: Bramki też niczego sobie. :P
Ja, ... przeciez ubral sie chlopak tak jak mu sie podobalo ...

Jak ja kiedys napomnialem ze C. Ronaldo ubiera sie w jakies damskie ciuszki i ze sie pudruje to od razu wszyscy na mnie naskoczyli ...

No co .. E2 normalnie wyglada ... a co ?? Bije po oczach ze jest czarny ?? No to z tym do matki natury a nie na forum :roll: :wink:

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 18 kwie 2005, 18:52

RoRo pisze:
Anka pisze:No wiesz, chciał się rzucać w oczy, żeby go koledzy widzieli na murawie. :P A tak na poważnie to powiem, że bardzo cieszy mnie wygrana Barcy. Nawet z osłabieniem z powodu braku Eto'o, Albertiniego oraz Puyola. :wink: Bramki też niczego sobie. :P
Ja, ... przeciez ubral sie chlopak tak jak mu sie podobalo ...

Jak ja kiedys napomnialem ze C. Ronaldo ubiera sie w jakies damskie ciuszki i ze sie pudruje to od razu wszyscy na mnie naskoczyli ...

No co .. E2 normalnie wyglada ... a co ?? Bije po oczach ze jest czarny ?? No to z tym do matki natury a nie na forum :roll: :wink:
To mnie rozwalilo :lol: :D Dobre to. Widzieliscie jak Ronaldinho popisywal sie sztuczkami(sa do pobrania w temacie videos,filmiki...) :?: Niech mi ktos powie czy dobrze gral, bo ja widzialem tylko jego bramke i 3 tricki, ale potym co widzialem to wydaje mi sie ze musial rozegrac bardzo dobre spotkanie.

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 18 kwie 2005, 20:21

Figo11 pisze:Hehe Eto'o troche przegioł sami zobaczcie jak wygląda :lol:

Obrazek
Wolę tak ubranego E2, niż Gutiego czy Beckhama, którzy chodzą w damskich ciuszkach :!:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”