Nooo ta biografia Adriano to napewno straaasznie długa. Ma ona z 15 stron??? Może on ją w tomach wydaje???RoRo pisze:W mediacch buczeli tez cos no biogrrafii AdrianoFigo11 pisze:Eto'o wydal autobiografie...23 lata chłopak ma ale przezyl duzo![]()
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 16 kwie 2005, 14:52
Nooo ta biografia Adriano to napewno straaasznie długa. Ma ona z 15 stron??? Może on ją w tomach wydaje???RoRo pisze:W mediacch buczeli tez cos no biogrrafii AdrianoFigo11 pisze:Eto'o wydal autobiografie...23 lata chłopak ma ale przezyl duzo![]()
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 16 kwie 2005, 15:37
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 17 kwie 2005, 21:35
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tymm » 17 kwie 2005, 21:39
tymm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 kwie 2005, 21:50
Real Madryt niestety wygral a oba gole strzelil Ronaldo .. nie zebym sympatyzowal z Barca ale po prostu nie daze zbytnia przyjaźnia Realutymm pisze:barca niech przegra co bedzie mial real tylko 3 pkt straty!!!:D
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 17 kwie 2005, 21:51
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 kwie 2005, 21:55
Barca gra pod presja bo jak sie potknie to Real duzo nadrobi i moze sie zrobic dla Blaugrany nieciekawie ...herdek pisze:Ronni wymiata. W tej chwili jest przerwa...Maxi również nieźle gra. GvB próbuje z daleka uderzyć coś, jedno raz huknął a dwa niecelne, szkoda
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 17 kwie 2005, 22:36
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 kwie 2005, 23:19
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 17 kwie 2005, 23:29
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 kwie 2005, 16:07

Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 18 kwie 2005, 18:24
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 18 kwie 2005, 18:44
Ja, ... przeciez ubral sie chlopak tak jak mu sie podobalo ...Anka pisze:No wiesz, chciał się rzucać w oczy, żeby go koledzy widzieli na murawie.A tak na poważnie to powiem, że bardzo cieszy mnie wygrana Barcy. Nawet z osłabieniem z powodu braku Eto'o, Albertiniego oraz Puyola.
Bramki też niczego sobie.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 18 kwie 2005, 18:52
To mnie rozwaliloRoRo pisze:Ja, ... przeciez ubral sie chlopak tak jak mu sie podobalo ...Anka pisze:No wiesz, chciał się rzucać w oczy, żeby go koledzy widzieli na murawie.A tak na poważnie to powiem, że bardzo cieszy mnie wygrana Barcy. Nawet z osłabieniem z powodu braku Eto'o, Albertiniego oraz Puyola.
Bramki też niczego sobie.
Jak ja kiedys napomnialem ze C. Ronaldo ubiera sie w jakies damskie ciuszki i ze sie pudruje to od razu wszyscy na mnie naskoczyli ...
No co .. E2 normalnie wyglada ... a co ?? Bije po oczach ze jest czarny ?? No to z tym do matki natury a nie na forum![]()
bobi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 18 kwie 2005, 20:21
Wolę tak ubranego E2, niż Gutiego czy Beckhama, którzy chodzą w damskich ciuszkachFigo11 pisze:Hehe Eto'o troche przegioł sami zobaczcie jak wygląda![]()
Nurni Flowenol
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio