Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 74

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
35%
2
5
25%
3
1
5%
4
3
15%
Poniżej 4
4
20%
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 maja 2006, 15:54

Łukasz[ACM] pisze:
Marq no to wyjaśnij mi czemu Juve ustawiało mecze :?: Skoro ustawiali nawet mecze z Bolongą widocznie nie wierzyli że wygrają :roll: Wniosek przychodzi sam, byli za słabi. To już nawet nie w moich oczach a we własnych.
No widzisz cos nie pasuje. Rownie dobrze ja sie Ciebie moge zapytac czemu Juventus mial NIBY kupowac mecz z Bologna, skoro prawdopodobienstwo starty punktow bylo bliskie zeru?

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 15 maja 2006, 16:05

Marq pisze:Sądzisz że zespół który ma w składzie takich piłkarzy jak Trezeguet, Vieira, Thuram, Cannavaro, Zambrotta czy Nedved nie była by w stanie wygrać ze słabą Bologną?
Widze że do bystrych to ty nie należysz więc przeczytaj jeszcze raz moje zdanie i zastanów się co ono miało przekazać. Jeżeli po namyśle dalej będziesz w tym samym punkcie co teraz to napisz do Lakiera na PW. On zrozumiał.

Lakier ja nie wiem czemu oni ustawiali mecze z takimi rywali. Fakt faktem na takich drużynach często traci się punkty co pokazał Milan, Juve i Inter ale są silniejsi i powinni spokojnie wygrać więc wątpie aby zakładali że nie dadzą rady. Nie zmienia to faktu że go ustawili, chyba widziałeś powtórki z meczu...

Awatar użytkownika
ostry66
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ostry66 » 15 maja 2006, 16:07

Marq pisze:Zaza wymyślił ten głupi tekst i już za nim wszyscy milaniści to samo, żałosne...!
Ja czuje sie milanista ale jakos tego tekstu nie podlapalem wiec obala to Twoja teze, ze wszyscy milanisci!
Marq pisze:Sądzisz że zespół który ma w składzie takich piłkarzy jak Trezeguet, Vieira, Thuram, Cannavaro, Zambrotta czy Nedved nie była by w stanie wygrać ze słabą Bologną? Rolling Eyes
Mysle ze to bardzo mozliwe skoro w tym sezonie nie potrafili wygrac z Cagliari czy takimi tuzami jak Treviso. :roll:
Marq pisze:ps.Nie Bolonga tylko Bologna
Marq pisze:mówiąć
Marq pisze:nie była by w stanie
ps. nie "mówiąć" tylko mówiąc, nie "nie była by" tylko nie byłby - skoro komus poprawiasz literowki to dawaj dobry przykad i sam ich nie popelniaj.

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 15 maja 2006, 16:28

Widze że do bystrych to ty nie należysz więc przeczytaj jeszcze raz moje zdanie i zastanów się co ono miało przekazać.
Ty za to jesteś jednym z większych bystrzaków na tej stronie. Skoro uważasz że Juventus jest za słaby żeby wygrać z Bologną to nic tylko gratulować intelignecji.
Mysle ze to bardzo mozliwe skoro w tym sezonie nie potrafili wygrac z Cagliari czy takimi tuzami jak Treviso.
Pierwszy mecz z Treviso wygraliśmy 3:1, z Cagliari pierwszy 4:0, więc nie wtrącaj się do dyskusji jeśli masz wypisywać bzdury.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 15 maja 2006, 16:36

Marq pisze:Skoro uważasz że Juventus jest za słaby żeby wygrać z Bologną to nic tylko gratulować intelignecji.
Widze że dalej się nie rozumiemy :roll:

" Skoro ustawiali nawet mecze z Bolongą widocznie nie wierzyli że wygrają Wniosek przychodzi sam, byli za słabi. TO JUZ NAWET NIE W MOICH OCZACH A WE WŁASNYCH . "

To teraz literka po literce, może będzie łatwiej.

p.s jeżeli teraz temu nie podołasz to ja już nie wiem.

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 15 maja 2006, 16:43

Skoro ustawiali nawet mecze z Bolongą widocznie nie wierzyli że wygrają
Przeciez to nie piłkarze geniuszu ustawiali tylko Moggi! Jeszcze nie wiadomo czy piłkarze o tym wiedzieli, a jak wiedzieli to nieliczni(Chimenti, Buffon, Maresca). Może Moggi chciał mieć pewność że wygrają, ale piłkarze na pewno wierzyli we własne możłiwości.

Awatar użytkownika
ostry66
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ostry66 » 15 maja 2006, 21:45

Marq pisze:Pierwszy mecz z Treviso wygraliśmy 3:1, z Cagliari pierwszy 4:0, więc nie wtrącaj się do dyskusji jeśli masz wypisywać bzdury.

No i poraz kolejny sie popisales, a ile meczow ligowych w ciagu sezonu graja ze soba dwie druzyny w lidze wloskiej? Dlaczego podales wyniki tylko pierwszych spotkan? Czyzbys za wszelka cene staral sie obronic swoja teze?
Jak juz sobie odpowiesz na to pytanie, to sprawdz jakie byly wyniki meczow rewanzowych (dla ulatwienia rozegranych calkiem niedawno).

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2850

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 15 maja 2006, 22:04

skoro było całkiem niedawno czyli gdzieś po rozegraniu ponad 40 spotkań w sezonie i jednak jakieśtam zmęczenie wystąpić mogło czyż nie??

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 15 maja 2006, 22:45

ostry66 pisze:
Marq pisze:Pierwszy mecz z Treviso wygraliśmy 3:1, z Cagliari pierwszy 4:0, więc nie wtrącaj się do dyskusji jeśli masz wypisywać bzdury.

No i poraz kolejny sie popisales, a ile meczow ligowych w ciagu sezonu graja ze soba dwie druzyny w lidze wloskiej? Dlaczego podales wyniki tylko pierwszych spotkan? Czyzbys za wszelka cene staral sie obronic swoja teze?
Jak juz sobie odpowiesz na to pytanie, to sprawdz jakie byly wyniki meczow rewanzowych (dla ulatwienia rozegranych calkiem niedawno).
Dałeś popis hehe. :lol:
bardzo mozliwe skoro w tym sezonie nie potrafili wygrac z Cagliari czy takimi tuzami jak Treviso.
Wyraźnie napisałeś że w tym sezonie nie potrafiliśmy wygrać z Treviso i Cagliari, a wygraliśmy i z tymi i z tymi, więc się nie ośmieszaj. Co innego jak byś napisał w rundzie wiosennej nie potrafiliśmy....

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 15 maja 2006, 23:09

Bo Marq jest poprostu dowcipnisiem ;) Myśli że jest zabawny i błyszczy, ale niestety myli się. Nie zawsze wie o co chodzi ale musi coś napisać, zwłaszcza żeby tylko komuś coś dopowiedzieć albo dojechać. No cóż, całe Juve.

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 15 maja 2006, 23:23

Łukasz[ACM] pisze:No cóż, całe Juve.
Bez takich proszę tu, bo napewno nie całe.

Pytanie czemu kupowali? Sam chciałbym znać na to odpowiedź i najlepiej gdyby na nie odpowiedział sam Moggi. Bo ja ciągle się zastanawiam i nie wiem po co im to było. Przecież byli w stanie zdobyć te Scudetto bez ustawek. Zespół był silny, ale widocznie Lucek chciał się zabezpieczyć. Wygląda jednak na to, że był na tyle głupi, że nie przewidział sytuacji, iż to może ujrzeć światło dzienne. Teraz właśnie tak doszło do mnie, że być może właśnie dlatego w pewnym momencie chciał odejść z Juve. Być może już coś przeczuwał i chciał uciec jednocześnie zacierając ślady. Kolejne pytanie to ilu piłkarzy wiedziało o tym wszystkim. Mam nadzieję, że śledztwo wszystko wyjaśni, jednak jak już wspominałem, chciałbym wyjaśnień ze strony Moggiego. Zamiast jak mężczyzna wyjść i powiedzieć wszystko to jeszcze ucieka i mówi, że jest tym wszystkim zmęczony. On z Juve w oczach innych zrobił 0. Po co mu to było? To pytanie będzie mnie dręczyć bardzo długo. Jeszcze 1 góra 2 mecze ustawione może jakoś bym zrozumiał, ale nie cały sezon. Widocznie nie ufał do końca piłkarzom, niestety mieliśmy takiego człowieka w zarządzie Juve. :cry: Niech spoczywa w pokoju i się więcej nie pokazuje w Turynie.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 15 maja 2006, 23:32

Bobohawk wydaje mi się że powinieneś się modlić aby Moggi nie zaczął wszystkiego paplać bo przecież to oczarnia Starą Dame w całości i poniosą najgorsze kary jakie tylko mogą dostać a sam Moggi szybko by światła dziennego nie ujżał. Jak znam takie historyjki to pewnie by coś jeszcze dopowiedział. Poprostu głównie chroni siebie a zaraz potem Juve.

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 15 maja 2006, 23:52

Łukasz[ACM] pisze:Bobohawk wydaje mi się że powinieneś się modlić aby Moggi nie zaczął wszystkiego paplać bo przecież to oczarnia Starą Dame w całości i poniosą najgorsze kary jakie tylko mogą dostać a sam Moggi szybko by światła dziennego nie ujżał.
Szczerze? To jeżeli już sprawa tak sie potoczyła to chciałbym wiedzieć wszystko. Bez względu na to, jak bardzo to oczernia Juve. Lepiej niech powie teraz wszystko niż znowu ma być coś ukrywane i po jakimś czasie wyjdzie. Niech się przyzna do wszystkiego, wskaże wszystkich ludzi którzy w tym brali udział bez wyjątków. Bo co nam to da, jeżeli połowę rzeczy zatuszuje? Czy nie lepiej znać całą prawdę? Mimo tego, że jestem kibicem Juve to chcę poznać wszystko i jeżeli ma być to najgorsza prawda, to niech nas spotka zasłużona kara.
Łukasz[ACM] pisze:Poprostu głównie chroni siebie a zaraz potem Juve.
Właśnie i to jest najgorsze, aby ochronić siebie jest w stanie zrobić wiele. Obawiam się, że przez niego sytuacja Juve może się pogorszyć. Bo aby ratować swoją osobę, może zeznawać kłamstwa. Mam nadzieję, że jeszcze jakiś honor posiada i nie zrobie w taki sposób.

Awatar użytkownika
ostry66
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ostry66 » 16 maja 2006, 10:03

sci pisze:skoro było całkiem niedawno czyli gdzieś po rozegraniu ponad 40 spotkań w sezonie i jednak jakieśtam zmęczenie wystąpić mogło czyż nie??
Rownie dobrze moglo wystapic zmeczenie przed meczem z Bologna od ktorego ta czesc dyskusji sie zaczela wiec pisanie, ze gracze Juve sa tak dobrzy ze wpadka ze slaba Bologna nie moglaby im sie przytrafic jest niewlasciwe, bo rownie dobrze mogliby byc zmeczeni i sie potknac (tak jak z Treviso).
Marq pisze:Wyraźnie napisałeś że w tym sezonie nie potrafiliśmy wygrać z Treviso i Cagliari, a wygraliśmy i z tymi i z tymi, więc się nie ośmieszaj. Co innego jak byś napisał w rundzie wiosennej nie potrafiliśmy....
A runda wiosenna to nie ten sezon?

Zreszta to nie bylo w tej sprawie istotne, chodzilo o to czy Juve moze potknac sie na slabej Bologni, no wiec moze tak samo jak potknelo sie na slabym Treviso.
Widac jednak ze Ty juz nie pamietasz o czym byla mowa bo zaczynasz sie czepiac slowek czy tez niedokladnych sformulowan i to normalne w sytuacji gdy brakuje Ci argumentow (kilka dni temu tez tak bylo i skonczylo sie tym ze zaczales wypisywac bzdury o lamach).

Nastepnym razem bede pisal tak bys mogl w swoim ograniczonym(do ram tego co chcesz widziec) pojmowaniu zrozumiec o co mi chodzi.

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 16 maja 2006, 15:19

z tego co słyszałem w sport+ to fifa nakazała władzom ligi podjac jakies dezyzje w sprawie działaczy, piłkarzy i klubów....i chyba jest przesądzone ze Juve poleci do serie b.....to i tak dla niego byłby sukces po takiej aferze...mówiło sie przecież o 5 lidze! szkoda bybyło....na 2 lige by pewno Antonioli został, Birindelli, Balzaretti, Zalayeta, Olivera, może Dale Piero... a tak to reszta popowracałaby z wypożyczen.....eh....mam nadzieje ze do tegonie dojrze :(

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”