Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 74

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 09 sie 2005, 16:01

wygra Wisełka jak nie 3-0 to 3-1:> gole Franek, Brożek, Paulista, Zieńczuk( z karnego) 4 dalem tak na zapas;]

Awatar użytkownika
Maniaczek[ACM]
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maniaczek[ACM] » 09 sie 2005, 16:17

Mazi pisze:wygra Wisełka jak nie 3-0 to 3-1:> gole Franek, Brożek, Paulista, Zieńczuk( z karnego) 4 dalem tak na zapas;]
Jeżeli tak będzie to jesteś wielki hehe :D ja bym sie cieszył z 1:0 8)

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 09 sie 2005, 16:34

Ja osobiscie zycze Wisle jak najlepiej :) bo chcialbym zeby wreszcie jakas polska druzyna awansowala do fazy grupowej Champions League a Wisle jak narazie do tego najblizej :) Uwazam ze Wisla wygra dzis ten mecz z PAO ale nie 3-0 ale 1-0 to wynik prawdopodobny, najwazniejsze zeby nie dali sobie strzelic bramki bo wtedy odrobic ta strate w Atenach bedzie ciezko. Tak wiec 3maj sie Wisla i graj jak najlepiej :)

Awatar użytkownika
SebCristiano
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SebCristiano » 09 sie 2005, 16:37

kto mi powie czy jakas stacja -pokazuje dzisiaj mecz wisly??jak tak to jaka??z gory dzieki

Awatar użytkownika
Carvalho
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carvalho » 09 sie 2005, 17:13

Nasza kochana TVP :) Początek transmisji od 20:30 (studio)

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 09 sie 2005, 17:14

jedynka o 20.30:) a wczesniej studio..

ja was nierozumie.. tak mowicie o pao jakby to było niewiadomo co... pewnie byscie tak gadali nawet jakby grali z kurde niewiem jakims niewiem czym bo gra tam kilju dobrych piłkarzy.. w Wiśle tez sa dobzi pilkarze i sobie poradza.. jestescie chyba od dziecka pesymistycznie nastawieni.. trzeba wierzyc w sukces, a nie jęczec ze to i tamto;/

Awatar użytkownika
SebCristiano
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SebCristiano » 09 sie 2005, 17:26

dzieki chlopaki za pomoc:)ja mysle ze u siebie wisla da rade w koncu kiedys musza awansowac:)JAZDA JAZDA BIALA GWIAZDA!!

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 09 sie 2005, 18:47

To zagra w końcu Cantoro czy nie?? Ponoć jakieś kłopoty miał ze zdrowiem... WISŁA WISŁA TS!! WISŁA WISŁA TS!!

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 sie 2005, 18:53

Rom$on pisze:To zagra w końcu Cantoro czy nie?? Ponoć jakieś kłopoty miał ze zdrowiem...
Jak podają różne źródła, występ Argentyńczyka jest 'niepewny', co oznacza, iż zagra albo od początku meczu, albo jako rezerwowy. I tak zastąpić go może Kuba Błaszczykowski czy Konrad Gołoś, więc luz. ;)

Rom$on pisze:WISŁA WISŁA TS!! WISŁA WISŁA TS!!
Właśnie. Jazda, Jazda, Biała Gwiazda :!: :!: :wink:

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 09 sie 2005, 18:56

Anka pisze:
Rom$on pisze:To zagra w końcu Cantoro czy nie?? Ponoć jakieś kłopoty miał ze zdrowiem...
Jak podają różne źródła, występ Argentyńczyka jest 'niepewny', co oznacza, iż zagra albo od początku meczu, albo jako rezerwowy. I tak zastąpić go może Kuba Błaszczykowski czy Konrad Gołoś, więc luz. ;)

Rom$on pisze:WISŁA WISŁA TS!! WISŁA WISŁA TS!!
Właśnie. Jazda, Jazda, Biała Gwiazda :!: :!: :wink:
Ja to bym wolał, żeby zagrał Cantoro, ale Gołoś w miejsce Sobla, bo on ostatnio nie błyszczy formą. Najbardziej to się martwię Głowackim, według mnie najlepszy stoper w Polsce, ale kontuzja w przygotowaniach daje się we znaki. Widać, że stracił okres przygotowawczy...

WISŁA WISŁA TS!!!! NO I ŚLĄSK WKS!!!
WISŁA WISŁA TS!!!! NO I ŚLĄSK WKS!!!

MacGyyer_1990
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MacGyyer_1990 » 09 sie 2005, 20:44

No już 1-0 w plecy.Olisadebe chciał strzelić bramkę i strzelił.Czekamy na dalszy rozwój wydarzeń

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 sie 2005, 21:29

Ha! 1:1 :!: Brożek jest fenomenalny... nie zdziwiłabym się, gdyby został powołany przez Janasa na MŚ 2006 w miejsce Rasiaka...

Trochę niefortunny początek, jednak cała pierwsza połowa pod dyktando Wisły, nie grają powalająco, ale lepiej od PAOK-u, więc liczę na jeszcze jednego gola ze strony gospodarzy... No bo co to w końcu, doprawdy! :P

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 09 sie 2005, 22:33

Bravo WISEŁKA :!: Wygrana 3:1. Szkoda tej straconej bramki no ale teraz juz trudno. Mamy ogromne szanse miec polski zespol w LM i mam nadzieje ze tej okazji nie zmarnujemy.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 sie 2005, 22:34

No i koniec! Wielkie brawa dla Wiślaków za takie emocje :) 3:1 to dobry wynik na wyjazd. Bardzo dobry mecz Błaszczykowskiego, Cantoro i Kłosa! Ich mogę wyróżnić. Jak dla mnie sędzia był strasznie stronniczy.

Widać różnice między Legią, a Wisłą. Biała Gwiazda jest klubem profesjonalnym w każdym calu, nawet jeśli chodzi o kibiców czego nie można powiedzieć o Legii...

MacGyyer_1990
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MacGyyer_1990 » 09 sie 2005, 22:36

Spokojnie.To jest europejska drużyna tam sie gra do końca dwa razy po 90minut.Czy sie przegrywa 5-0 czy 3-1.
Nie ulega wątpliwości ,ze Wisła była dzisiaj lepsza.Gratuluję jej wygranego meczu.
Za dwa tygodnie nie będzie już tak rózowo bo jak wpsomniłem w europejskich druzynach gra się do końca przykład? Celtic.Brakło mu naprawde nie wiele aby zagrać w III rundzie ale to historia
Najbardziej to mnie denerwował Baszczyński "te fragmenty ćwiczyliśmy" co oni wszystko ćwiczyli?Czy co?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”