no ale jaka pozycje mial diego? co pomocniekiem byl czy napastnikiem, skad pomysl ze gral nizej od messiego? wydumales to sobie i powtarzasz jak mantre bez zadnych dowodow. byl napastnikiem i tyle... poza tym, co to za pozycja messiego, nie czai w polu karnym, widac jak gra i jakie bramy strzela chyba nie?RealFan pisze:Tak myślałem. Kontynuacja dyskusji z paszą nie jest najlepszym pomysłem, bo dla niego pozycja na boisku nie ma znaczenia dla ilości strzelanych goli.
Uważaj żebyś kiedyś sobie krzywdy nie zrobił. Patrząc na to, jakich emotów często używasz, możesz często spadać z krzesła/fotela, a to potencjalnie niebezpieczne.
EOT
ja Ci podaje fakty, bramki i mecze. i to ze obaj byli/sa napastnikami,, a Ty co? a Ty cos tam wbiles o pozycji, o czym nie masz pojecia, ani tez zadnych dowod i sie tego uczepiles, bo myslisz, ze dobry argument. dupa nie argument, zaden argument... odlicz jeszcze diego karne z tych 15 bramek, to mu 10 zostanie.
wielcy znaffcy futbolu. diego byl najwiekszy bo byl, ale nikt go nie widzial, ale tak zwyklo sie mowic, bo to legenda
diego wielkim pilkarzem byl, ale to nie znaczy, ze niemozliwym jest byc od niego lepszym. bo co trzeba zrobic zeby byc za takiego uznanym? gole nie... to nie wiem co...
na oczy diego nie widziales, a oceniasz kto byl a kto nie od niego lepszy
a powody masz pewnie ddwa, jeden, bo messi gra w barcy, a drugi, to ta legenda. pelego tez nikt nie widzial, ale to herezja mowic, ze ktos moze byc od niego lepszy, bez sens
a o mnie sie nie boj. ciekawe czy jak piszesz