Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 74

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
PiDi
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 11 lut 2006, 18:27

leszczu119 pisze: No i bardzo dobrze, że przegrywają. Niech przegrywają do końca sezonu...

niech ManU, albo L'pool zdobędą Mistrzostwo.
Gdyby ująć to ManU i rozważyć poziom wypowiedzi tobym pomyślał, że jesteś moim bratem.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 11 lut 2006, 20:04

uuu...nieciekawie...4:0 w dupsko ze slabiutkim M'Borough :x (one lob Yakubu should be akcepted) Terry i Carvalho padaka jak nigdy, 3 bramki z ich winy...Robben slabizna, to samo Cole...SWP nie dostaje szans, teraz dostal ale coz...miernie jednym slowem...jedynie kogo moge pochwalic to Essiena i Cecha za genialna parade po strzale Rochemacka...

Widac lekka zadyszke zlapali, do tego lekki przesiew w kadrze ...

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 11 lut 2006, 20:35

Gomez pisze:uuu...nieciekawie...4:0 w dupsko ze slabiutkim M'Borough
Niestety tylko 3:0 :D Ale Barca może 4:0 looz :P
Gomez pisze:i Cecha za genialna parade po strzale Rochemacka...

Parada ładna ale pierwszą brame zawalił, jak mu pod brzuchem poszła piła. Nie przystoi najlepszemu bramkarzowi Europy. Tak Btw to ManU goni was :D nie no joke chyba z 15 pkt przewagi przed tą kolejką było więc już pozamiatane.

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 11 lut 2006, 20:43

Gomez pisze:uuu...nieciekawie...4:0 w dupsko ze slabiutkim M'Borough

3:0 bylo Gomezie :P

A co do meczu to tak jak powiedzial Gomez poprostu Padaka :angry2: . O ile z Liverpoolem zagrali jeden z najlepszych meczow sezonie to z Boro jeden z najgorszych, a na dodatek nie pregrali tak od 2003 roku. Terry, ktory nigdy sie nie myli dzisiaj zawalil kazda bramke. Nie umial przypilnowac zawodnikow z Boro tak samo jak Carvalho. Pierwszy gol to takze troche wina Cecha, ktoremu pilka przeleciala pod reka, ale nastepna gole to juz tylko wina obronny. Chociaz przy golu na 3:0 Chelsea grala 2 obroncami to nie usprawiedliwia ich to zlej postawy podczas dwoch wczesniejszych. Cala pomoc zagrala slabo, atak takze. Praktycznie na w pierwszej polowie Chelsea na boisku nie istniala. Po przerwie gdy Mourinho wpuscil SWP i C.Cole to zaczelo sie cos dziac. The Blues probowali wyrownac z calych sil, ale obrona Boro byla dzisiaj nie do przejscia, a ich bramkarz byl w swietnej formie :brawo: . Juz dawno nie wiedzialem tak zlego meczu w wykonaniu Chelsea. Jedynie co mnie cieszy to to ze Maniche zostal wypozyczony na Stamford Bridge i z koncem sezonu odejdzie. Ten koles poprostu nie umie grac :evil:. Praktycznie nic nie robil na boisku, chyba tylko raz udalo mu sie strzelic ale bramkarz wylapal z latwoscia :angry: . Mam nadzieje ze ta porazka jest wynikiem zlekcewazenia rywala :think: , a jesli nie to jakos nie widzi mi sie mecz 22 lutego z Barcelona :rotfl4:

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 11 lut 2006, 21:05

ludziska czytajcie dokladnie...procz tego uczcie sie jezykow... :P

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 11 lut 2006, 21:07

Zwracam honor :) Nie przetlumaczylem sobie tego zdania. W sumie 4 gol wpadl, ale Yakubu był ewidentnie na spalonym :)

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 11 lut 2006, 21:16

To co napisałem w temacie Barcelony. Najsilniejsze ekipy w Europie na czele z Chelsea i Barceloną(plus Lyon, Juve i Bayern) mają obecnie wydaje mi się świadomą obnizkę formy. Może to być swiadome oszczędzanie sie przed decydująca fazą sezonu, bo to że Chelsea przegrała z Boro, czy Barcelona z Atletico to w zasadzie nie zmienia faktu, że mistrz jest juz znany. Teraz decydujace będą mecze w LM.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 11 lut 2006, 21:18

-=MiC=- pisze:W sumie 4 gol wpadl, ale Yakubu był ewidentnie na spalonym :)
wlasnie sek w tym ze nie bylo spalonego...na TPSie wyraznie wskazywala na to powtorka, a co najwazniejsze moje oczy :)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 lut 2006, 21:26

Spojrzałem tylko na końcowy wynik bo cały dzień byłem cholernie zajęty, ale kiedy już odpaliłem livescore to nie mogłem uwierzyć. Daleki jestem od podniecania się takim wynikiem w kontekscie pojedynku 22 lutego, ale wynik ten a przede wszystkim gra niektórych zawodników (z tego co piszecie) niewątpliwie świadczą o tym, że Chelsea nie jest doskonała i można ich ograć. Ostatnio zagrali bardzo dobrze z Liverpoolem, ale wpadki też notują i to nie był ich pierwszy słabszy występ w tym sezonie. Tym razem wynik był tylko zdecydowanie fatalny. Poprawili mi humor ogólnie.

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 11 lut 2006, 22:19

Ciekawe czy porażka Chelsea jest tylko przykrą niespodzianką, zimnym prysznicem przed arcy-ważnymi meczami z Barceloną czy może "ukoronowanie" zdecydowanie słabszej gry "The Blues" w ostatnich kilku spotkaniach :> A w to, że ManU lub L'pool dogonią Chelsea nie wierzę i będzie to naprawdę wielka sensacja :]

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 11 lut 2006, 22:31

Niggaz pisze:ale wynik ten a przede wszystkim gra niektórych zawodników (z tego co piszecie) niewątpliwie świadczą o tym, że Chelsea nie jest doskonała i można ich ograć.
Nie ma drużyny która jest nie do ogrania :twisted:
Niggaz pisze:Ciekawe czy porażka Chelsea jest tylko przykrą niespodzianką, zimnym prysznicem przed arcy-ważnymi meczami z Barceloną czy może "ukoronowanie" zdecydowanie słabszej gry "The Blues" w ostatnich kilku spotkaniach
Wydaje mi się że porażka spowodowana jest sumą wszystkich tych 3 powodów co wypisałeś. Jest to napewno niespodzianka bo ostatni raz w lidze to przegrali bardzo dawno temu. Mourinho może chciał zrobić taki prysznic swoim zawodnikom i dać im troche krytyki, a trzeci powód to słabsza gra ostatnio co widać. Myśle że Mourinho nad tym pracuje i na Barce raczej się przygotują odpowiednio stąd ten prysznic ... Mistrzostwa raczej im nic nie odbierze.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 17 lut 2006, 14:13

George Clooney zagra Jose Mourinho

Amerykański aktor George Clooney, trzykrotnie nominowany do Oscara, powiedział w wywiadzie dla jednego z lizbońskich magazynów, że wcieli się w rolę Jose Mourinho, portugalskiego trenera piłkarzy Chelsea Londyn

- To może być sympatyczne, choć mam na głowie więcej siwych włosów niż on. To jednak nie jest stan, którego się nie da zmienić - powiedział 44-letni aktor w wywiadzie dla portugalskiego tygodnika "Sabado".

W ubiegłym miesiącu Mourinho w jednym z wywiadów sam przyznał, że Clooney jest najlepszym kandydatem do tego, by zagrać go w filmie. Kilka tygodni wcześniej producenci ogłosili chęć przeniesienia na duży ekran historii życia portugalskiego szkoleniowca.

- Sądzę, że odtwórca tej roli powinien być George Clooney. To fantastyczny aktor, w dodatku moja partnerka uważa, że byłby idealny - stwierdził wówczas trener piłkarskich mistrzów Anglii.
:zgon:

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 19 lut 2006, 0:27

Witam kibiców Chelsea :P Jak samopoczucie przed zbliżającym się spotkaniem. Barcelona dziś wygrała dosyć wysoko jutro "rezerwy" Chelsea grają w Pucharze. Jestem ciekaw jak sobie poradzą. Cóż można mówić. Mam nadzieje przedewszystkim że będzie to wielki mecz jak przed rokiem z małym wyjątkiem teraz to my wygramy 4-2 :P Mam nadzieje że słowa Terrego nie spełnią się i nie będą cały czas faulować. Terry, Lampard i Robben mają żółte kartki tak więc muszą się pilnować bo brak któregoś z nich w rewanżu może być kluczowy. W poprzednim sezonie zagraliście u siebie bardzo dobrze i zasłużenie wygraliście ale według mnie różnicą jednej bramki bo ta Terrego... :( Już nie wracam do tego. Jeszcze się tu zjawie... :P Visca el Barca

chelsealondyn.net
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chelsealondyn.net » 21 lut 2006, 12:27

Chelsea jest niesamowita na papierze oraz w realu :D:D

Oraz w Biedronce. A najlepsza jest w takich postach jak Twój // Niggaz

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 04 mar 2006, 9:28

fcbayern.prv.pl pisze:"Dopóki w piłce patroszyć będą się idiotyczni możnowładcy i mafia od ropy naftowej z ogromnymi cenami za ich olej, ta karuzela będzie się dalej kręcić"

Wypowiedz Hoenessa na temat zainteresowania Chelsea Ballackiem.Po czesci sie zgadzam z tym stwierdzeniem niestety...[/quote]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”