Liverpool (zbiorczy) - Strona 74

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 28 sty 2006, 9:26

Wg mnie przede wszystkim powinno sie pozbyć Morientesa, który człapie po boisku i nic poza tym, ale oczywiście nie ma o tym mowy, bo to pupil Benia :x

Jestem teraz bardzo ciekaw jak bedzie wygladał atak Liverpoolu - Crouch, Sinama, Cisse, Fowler, Moro. Najgorsze jest to że żaden teraz nie prezentuje dobrej formy, mimo ambitnego Sinamy, któremu jeszce jednak troche brakuje do wyjściowej 11-tki.

Ja chce Owena;D (ale to chyba marzenie:/)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 sty 2006, 14:17

Djibril Cisse za czasów Auxerre był moim ulubionym zawodnikiem w Ligue 1. Wtedy grywał naprawdę fantastycznie. Czekałem na jego transfer do lepszego klubu, ale na wieść o przenosinach do Liverpoolu nie zareagowałem euforią. Nie traktowałem wtedy Liverpoolu jako wystarczająco dobrego klubu dla Francuza. Sama liga angielska nie wydawała się dla Cisse taka zła. Warunki fizyczne ma dobre, motoryka świetna - wystarczy. Niestety jego plany pokrzyżowała chyba ostatecznie kontuzja. Później nie grał już tak dobrze jak od niego oczekiwano a przyjście Beniteza też mu nie pomogło. Teraz zabraknie dla niego miejsca. Ciekawe czy Rafa go gdzieś puści :roll: Szkoda mi Francuza bo nawet jeśli odejdzie to pewnie do jakiegoś średniego klubu a mógł być kimś dużo lepszym. Miał zadatki na bardzo dobrego zawodnika godnego gry w jednym z najlepszych klubów.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sty 2006, 14:56

nie wiem czy to kogos uszczesliwi ale wczoraj znalazlem :!:
linka wrzuccie do jakiegos menadzera do sciagania plikow lub poprostu kliknijcie na niego

Liverpool - Milan final LM05 :D (sciaga sie w ok 3-4 godz)

I polowa

II polowa

I polowa dogrywki

II polowa dogrywki

karne

swietowanie

jakosc dobra a rzeklbym b.dobra polecam

P.S. mam nadzieje ze moderatorzy nie przezuca tego bo to specalnie dla kibicow Liverpoolu :P

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 31 sty 2006, 14:19

Po niedzielnym zwycięstwie Liverpoolu nad Portsmouth, Lfc w 5. rundzie FA Cup trafił na ... Manchester Utd :lol: Mam nadzieje że bedzie to lepsze widowisko niż nie dawne na OT, a przede wszystkim że zakończy sie sukcem LFC :D

tybinho
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tybinho » 31 sty 2006, 21:09

moglby mi ktos powiedziec czy na tej stronce sa jakies filmiki do sciagania i jezeli tak to gdzie ??;/

Okulista piętro wyżej. // Niggaz

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 31 sty 2006, 22:03

ZameR pisze:
I właśnie to mnie denerwuje :evil: .... Nie patrzy na formę zawodników tylko na to czy dany zawodnik jest w jego notesiku czy też nie :wink: ..
jeśli by tak było to Dijbril dzisiaj byłby pewnym punktem 'The Reds' i to do niego dopasowywano by napastnika a nie na odwrót :badziewie:
Tylko, ze nawet wtedy kiedy Cisse otrzymuje szanse gry jakos nie blyszczy. W ostatnich kilku meczach wystapil w podstawowym skladzie czego rezultatem byl zmarnowany karny przeciwko Luton, przestrzelona syuacja przeciwko Manchesterowi i zero goli.
ZameR pisze: A co do Fowlera..... no coments.. Ja niewiem o co sprowadzać kogoś kto się kiedyś nie sprawdził... Prawda strzelił pare bramek ale nie był podporą tamtego składu [wtedy lansowali się Gerarrd i Owen :king: ]
Jeżeli Fowler kiedys sie nie sprawdzil to nie wiem jak wytlumaczyc jego wspanialy rekord strzelecki w Liverpoolu i fakt, ze byl przez wiele lat najlepszym strzelcem zespolu. To juz nie ten sam zawodnik, ale jezeli popatrzec na jego sytuacje z meczu z MU i potem sytuacje Cisse pare dni później mozna miec nadzieje, ze cos z niego bedzie.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
PiDi
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 01 lut 2006, 7:02

Zamer pisze: A co do Fowlera..... no coments.. Ja niewiem o co sprowadzać kogoœ kto się kiedyœ nie sprawdził...
Pozwolę sobie przytoczyć cytat jednego z użytkowników:
NIE WIESZ-NIE PISZ

Robbie Fowler- żywa legenda klubu z Anfield, jego bramki można oglšdać w nieskonczonoœć, a gdybyœ miał obejrzeć wszystkie, to byœ się trochę w fotelu wysiedział (nie dziwne, spooooooro ich było). Wspaniały zawodnik, to z niego wspomniany przez ciebie Owen brał przykład. A zresztš... co ja ci będę opowiadał, co ja jestem bracia Grimm?

--------------------------------------------------------------------------
Chciałbym jeszcze przypomnieć, że dziœ gramy z Birmingham City, niestety nie będę się mógł łudzić na występ Flo Pongolle (wypożyczony do Blackburn), tak więc w ataku zapewne ujrzymy Croucha i Cisse. W pomocy lekki uraz miał Zenden, lecz jest już praktycznie zdrowy. Alonso, Gerrard i Sissoko (o ile odzyska formę) i uzupełnione. W obronie skład niezmieniony, ostro może być w bramce bo jak pisze koptalk.org:

Trener Liverpoolu Rafael Benitez mówi, że kontuzja Jana Kromkamp'a, którš odniósł w meczu z Portsmouth nie jest poważna.

Holenderski obrońca dostał silnego kopniaka w kostkę ale to nie jest główne zmartwienie Rafy. Bramkarz Pepe Reina też odniósł jakiœ uraz w spotkaniu FA Cup.

Benitez powiedział: "Problemy Kromkampa z kostkš nie sš poważne, jednak chwilowo Reina ma większy problem."

"Napewno w spotkaniu z Birmingham będš jakieœ zmiany. Myœlałem o tym meczu jesze przed grš z Portsmouth."

Miejmy nadzieje, że będze to szansš dla Dudka, który w ostatniej chwili postanowił pozostać w LFC.

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 02 lut 2006, 8:01

Bramki z meczu Liverpool - Birmingham City zakończonego remisem 1:1 :x
http://www.yourfilehost.com/media.php?c ... 5405_1.mpg Gerrard

http://www.yourfilehost.com/media.php?c ... 224734.mpg Alonso samobój

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 05 lut 2006, 18:59

:lol: wkoncu Dudi zagral w Liverpoolu...brawo...Danke Jose:), acha oraz Danke Robben... :lol:

Awatar użytkownika
merqn
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: merqn » 05 lut 2006, 19:11

no i najprawdopodobnie w najblizszym meczu zagra cale spotkanie, bo Reina bedzie pauzowal za kartke :D, moze nasz Jurek znow oczaruje caly swiat jakims wyczynem :D

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 05 lut 2006, 19:22

merqn pisze:no i najprawdopodobnie w najblizszym meczu zagra cale spotkanie,
ja dobrze pojdzie zagra w najblizszych dwoch spotkaniach...tyle chyba pauzuje sie za czerwo w meczu :D

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3355

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 lut 2006, 19:38

Gomez pisze:
ja dobrze pojdzie zagra w najblizszych dwoch spotkaniach...tyle chyba pauzuje sie za czerwo w meczu :D
W trzech a potem znowu lawa.

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 782

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 05 lut 2006, 20:00

Przeciez bramkarz ktory kosztowal 10 baniek nie siadzie na lawie, bo by wyszlo ze rafie transfer nie wyszedl :(
Zreszta dzisiejszy mecz przebiegal pod dyktando tylko jednej druzyny, ktora w tym sezonie zatrzymac malo co potrafi :P

Scudetto moze za rok jakpowiedzilei by to fani pewnej znanej druzyny. Drugie miejsce tez sie oddala :)

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 06 lut 2006, 15:01

Chlopaczek pisze:
Gomez pisze:
W trzech a potem znowu lawa.
Jurek stanie teraz przed bardzo trudnym zadaniem, musi do siebie przekonać Rafę. W tych kilku meczach bedzie musial dać z siebie wszystko, a kto wie może wywalczy sobie miejsce na dłużej w wyjsciowej jedenastce :lol:
Nawet jeśli w tych spotkaniach bedzie prezntował się przyzwoiicie to nie wiadomo czy Rafa bedzie widział go w swojej taktyce,wszak od dawna znana jest jegp miłośc do swoich rodaków

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 lut 2006, 20:08

Te spotkania nic mu nie dadzą. Nawet jakby bronił bardzo dobrze to i tak Reina wróci między słupki bo zasłużył na to. Przecież Hiszpan na początku sezonu bronił wprost kapitalnie i ogólnie trzyma bardzo wysoką dyspozycję. Nie ma powodów, aby to Dudek wrócił na bramkę. Fakt, że Reina jest Hiszpanem miał większe znaczenie podczas podejmowania decyzji komu zaufać od początku sezonu. Teraz jest to niemalże bez znaczenia.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”