Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 731

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 01 mar 2008, 12:12

Ja tam mam nadzieję, że Schuster zauważył, że Baptista jeszcze się nie ogarnął po golu w GD i nie wystawi go w pierwszym składzie. Można by dać szanse w końcu Soldado od początku, bo w końcu poprzednią rundę miał tak dobrą, że został powołany do reprezentacji, a w tym w sumie zagrał z 20min. Jak nie to chociaż Higuain. Ew. po jakiejś godzinie gry można spróbować wariantu z Robsonem z przodu. Byle bym nie widział Baptisy :)

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 01 mar 2008, 19:33

Real Madryt: Casillas - Torres, Ramos, Cannavaro, Heinze - Drenthe, Diarra, Gago, Robben - Baptista - Raúl

Jakoś ... tak inaczej.

Zagramy 2 napastnikami i Rombem w Środku który bedzie wyglądać mniej wiecej tak

http://www.as.com/futbol/partido/Recrea ... _0224_0013

Break Up !!!!!

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 01 mar 2008, 20:53

Czy Real Madryt nie zasluguje na lewego obronce i ofensywnego pomocnika z prawdziwego zdarzenia? Dżizas jak widzę Miguela to mnie trafia jasny nagły szlag. Naszym rozgrywajacym dzisiaj jest Momo bo Bestii kompletnie nie widac, albo moja transmisja od Dunczykow go zamazuje.
Sedziemu dziekujemy za przymkniecie oka na spalonego Raula ;)
Iker znowu najlepszy na boisku. Gry dalej nie ma

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 01 mar 2008, 20:59

peepe pisze:Sedziemu dziekujemy za przymkniecie oka na spalonego Raula Wink
Iker znowu najlepszy na boisku. Gry dalej nie ma

Dla mnie to był raczej majstersztyk Raula :lol:

Zobacz w jakim położeniu jest sędzia gdy idzie podanie, a w tym momencie Raul się cofnął i poszedł do przodu.
Sędzia nie mógł tego widzieć .

Nie można przegrać ... a Barca tymczasem 1-2 ;)

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 01 mar 2008, 21:18

Ale jazdy. Gosciu upadl i umiera na twarz bo dostal dredami Roystona :lol: Ramos ostatnio zachowuje sie jak idiota, powinien zaplacic wielka kare bo kolejny raz w debilny sposob oslabia druzyne

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 01 mar 2008, 21:27

W sumie to nie osłabił zespołu :wink: Wyrównał tylko szanse :lol:

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 01 mar 2008, 21:31

Jeśli Real chce wygrać ligę w tym sezonie to powinien bezlitośnie wykorzystywać potknięcia Barcy. A właśnie taka okazja się nadarza bo wątpię w to że Barca strzeli w ciągu 20min trzy bramki gdyż jest 4:2 dla Atletico (remis też zaliczam do potknięć :lol: ). Na pewno sprawy nie ułatwił Ramos, ponieważ w przewadze jednego zawodnika łatwiej byłoby ograć Recreativo, a tak siły są wyrównane ;)

EDIT:
Jednak siły nie są wyrównane ponieważ drugą czerwoną kratkę zarobiła drużyna z Huelvy ;)

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 01 mar 2008, 21:36

OJAPIERNICZE !!! :lol:

Co za wejscie :D

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRROOOOOOBINHOOOOOOOOOOOOOO :twisted: :twisted: :twisted:

wp // fieldy

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 01 mar 2008, 21:37

No i wynik się zmienił Robson dał sztuke, byle nie stracić prowadzenia :) Wszedł i dał sztuke wejście smoka.

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 01 mar 2008, 21:56

Wrocilismy z dalekiej podrozy...

Robinho zaliczyl wejscie smoka w niezwykle trudnym meczu i znowu uciekamy Dumie Katalonii.
Brawo bo moglo byc krucho

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 01 mar 2008, 21:58

Końcówka dość ciekawa bo drugiej bramce Robinho ( niezłe wejście 8) ) Real za bardo się rozluźnił i stracił bramkę. Gratulacje dla Recreativo za o że pomimo nie byli wstanie już wygrać (choć w piłce nożnej jest wszystko możliwe) ponieważ do końca meczu zostało pięć minut a grali w osłabieniu ( i to podwójnym) to nie poddali się i wykorzystali sytuację do strzelenia bramki.

Galcticos znów uciekają Barcelonie. Samego meczu nie oglądałem ale po wyniku domyślam się że mec był ciekawy ( padło pięć bramek) do tego w meczu ujrzeliśmy aż trzy czerwone kartki ( dwie dla gospodarzy i jedna dla gości) . Świetne wejście zaprezentował Robinho ( strzelił dwie bramki). Bardo głupie zachowanie Ramosa o faulu bodajże Alvareza nawet nie wspomnę ( Robben miał szczęście nie wyglądał tak jak Eduardo).
Ostatnio zmieniony 01 mar 2008, 22:04 przez majer13, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 01 mar 2008, 21:59

2-3 i koniec , ufff bylo ciezko ale wazne 3pkt i mam nadzieje ze nasi zaczna grac coraz lepiej. Robinho :rydzyk: jestes Wielki. Mysle ze gdyby nie ta kontuzja Robinho , Real nie stracil by tyle pkt.

ps nie wiecie co z Robbenem, oby to nie byla powazna kontuzja

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 01 mar 2008, 22:00

Za takie szczeniackie zachowanie jakie pokazał Ramos powinna być jakaś kara finansowa. A za to co zrobił Quique Alvarez Robbenowi więzienie. Nie wiem jakim cudem nie przepołowił mu nogi tak jak Taylor Eduardo. Mecz na szczęście wygraliśmy.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 01 mar 2008, 22:01

W świetnym stylu wrócił Robinho. Tydzień należy do Madrytu, swoją drogą brawo Atletico :P :) . Roma dziś też zagrała dobry mecz, nasz mecz strasznie szarpany i gra nie była powalająca. Jednak liczę, że na SB zjemy sobie Tottiego i spółkę :P .
Nie wiem jak stoi Ramos z kartkami, być może nie będzie musiał wisieć bo za 2 zółte w meczu nie ma zawieszenia o ile suma kartek nie wyniesie 4 chyba, ale moge mieszac :wink: :roll: :P .
Nerwówka, do końca choć po golu drugim Robsona już byłem spokojny jednka nie długo...

Wracił Pepe no i "pół bóg pół człowiek" Robson de Souza Robinho :)

Awatar użytkownika
AdamMadridista
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AdamMadridista » 01 mar 2008, 22:07

Koniec 2:3 dla Los Blancos. Powiększamy przewagę nad Barceloną do 5 punktów.
Czerwone kartki, piękne bramki niezły meczyk.
Pierwsza połowa należała do Recre, szczęśliwa obrona Casillasa i jak to określił komentator SuperSport 7 odważna główka Raúl'a i do przerwy 1:1.
W drugiej odsłonie, a właściwie przez ostatnie 30 minut to dosyć, dosyć dobra gra Realu no i Robinho :rydzyk: :brawo:, pierwsza bramka po pięknym strzale a druga - fenomenalne przyjęcie, spokój do końca i 10 trafienie w sezonie w La Liga.
morświn pisze:ps nie wiecie co z Robbenem, oby to nie byla powazna kontuzja
Myślę, że coś ze stawem skokowym, nieźle go ten kret wykosił. Jutro pewnie będzie wszystko wiadome.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”