FMy - Strona 732

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Re: FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 22 sty 2014, 0:01

Sam ze sobą, kolejny raz :P

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Chyba pierwszy taki sezon, który poszedł po mojej myśli. Mistrz zapewniony na trzy kolejki przed końcem, do tego dorzuciłem Puchar Ligi po pokonaniu w finale Porto 2-0. Z LM odpadłem w fazie grupowej, w której miałem Celtic, PSG i Galate. Później w LE odpadłem z Zenitem.
Absolutnym masakratorem jest Siqueira, który co prawda jest u mnie tylko na wypożyczeniu ale ma klauzulę wykupu 6 milionów, z której mam zamiar skorzystać. Do tego całkiem niespodziewanie zgodził się przejść do mnie Koke i Everton Ribeiro, który jest niezłym wymiataczem (już wiem skąd zainteresowanie United :D).

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 sty 2014, 0:04

Jak w lidze portugalskiej wygląda sprawa z zawodniakmi spoza UE?

A, i co to za skórka bo ładna? :)

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 22 sty 2014, 0:08

Mógłbyś wrzucić profil Zivkovicia po pierwszym sezonie?

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 22 sty 2014, 0:16

Brak ograniczeń w wyborze składu.

BERGKAMP TRANSPARENT SKIN FOR FM14.
http://www18.zippyshare.com/v/80362547/file.html

Tylko, że z nim dziwna sprawa była. Prawie zaraz po kupieniu go - wypożyczyłem go do AZ, ale sprzedałem w tym czasie Gaitana i potrzebowałem napastnika. Zagrał u mnie dwa, trzy mecze po czym zrezygnowałem z gry napastnikami i chciałem go wysłać na wypożyczenie ale okno się już zamknęło i musiał grać w u19. Jak chcesz, to mogę Ci podesłać screen z mojego save'u z Heereenven, gdzie 2017/2018 sprzedałem go za 30 milionów euro do Atletico.

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 22 sty 2014, 0:34

Jak chcesz, to mogę Ci podesłać screen z mojego save'u z Heereenven, gdzie 2017/2018 sprzedałem go za 30 milionów euro do Atletico.

Chętnie ;) Każdą karierę rozpoczynam od kupna Zivkovica, ale z reguły kończę grę po 2 sezonie, więc nie za bardzo wiem jak bardzo jest w stanie się rozwinąć.
trzy mecze po czym zrezygnowałem z gry napastnikami
Możesz rozwinąć?

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 22 sty 2014, 0:43

Biały pisze:trzy mecze po czym zrezygnowałem z gry napastnikami

Możesz rozwinąć?
Jak widzisz wyżej kompletnie zrezygnowałem z wystawiania napastników. Uważam, że FM 14 jest grą wadliwą, w której niestety nie wszystko funkcjonuje tak jak powinno, dlatego też napastnicy i boczni obrońcy w moich grach wyraźnie odstawali i nie wywiązywali się z powierzonych im zadań, czy to Benfica, United, Heerenveen czy każdy inny klub. Zresztą w Benfice mam tylu OPŚ/OPL/OPP utalentowanych, że aż żal ich trzymać na ławce. I co najważniejsze, takie ustawienie bez napastnika się sprawdza!

To jednak sezon 16/17 jest :P

Edit.

Obrazek

:mrgreen:

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6624

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 22 sty 2014, 1:06

Arwin pisze:Gra ktoś jeszcze w to gów... ten wybrakowany produkt?
Arwin pisze:Sam ze sobą, kolejny raz :P
Jak żeś tak zareklamował produkt to co się dziwisz, że nikt w to nie gra. Z drugiej strony to niezły z Ciebie masochista, skoro grasz w grę, która Cię wkurza. Ale spokojnie, to właśnie jest urok FM. Sam wiele razy wychodziłem z gry mówiąc, że nigdy więcej, po czym za kilka minut odpalałem znowu sejwa. :mrgreen:

I ponawiam pytanie (w sumie to o nim zapomniałem, ale skoro już tu jestem, to zapytam jeszcze raz):

http://swiatpilki.com/forum/viewtopic.p ... 20#p827550

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 24 sty 2014, 13:42

No! Rozruszałem ten wątek (chyba :P ).

Obrazek

Obrazek

Doktorek by chyba oszalał, jakby jego Atletico tak wyglądało :lol:

W pizdu, co za sezon cytując klasyka. Coś nie pykło, chyba za bardzo rozprzedałem skład przed sezonem, przez co zostałem z marną ławką co z kolei odbiło się na wynikach, szkoda. Sprzedałem Maticia, Pizziego, Salvio i Rodrigo za 52 miliony. Do mnie powędrował Maher za 13 i wykupiłem Siqueire za 6. W LM znów odpadłem w grupie, a później w LE w pierwszej rundzie z Kijowem. Teraz planuje zrobić rewolucję kadrową, posprzedawać tych, którzy poprosili o transfer i sprowadzić zawodników o podobnym potencjale. Czaje się na Cabelle.

Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 99

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 28 sty 2014, 14:48

Ja gram Wisłą Kraków,w tej chwili jestem w połowie drugiego sezonu,w pierwszym sezonie celem od zarządu było miejsce w pierwszej 8 i udało mi się to zrealizować a dokładniej zająłem właśnie to 8 miejsce chociaż przed meczami grupy mistrzowskiej byłem na drugim miejscu z niewielką stratą do lidera ale kadra była wąska nie było za dobrych zmienników ,sporo kontuzji i te ostatnie mecze sezonu były fatalne i stąd 8 miejsce ,ale niespodziewanie udało mi się wygrać Puchar Polski dzieki temu w tym sezonie zagrałem w Lidze Europy(oczywiście przechodząc 3 rundy eliminacji) w grupie miałem St.Etienne ,Dynamo Kijów oraz Fiorentine ciężka grupa ,spodziewałem się 0 pkt. a udało się coś tam ugrać,w tym sezonie szybko odpadłem z Pucharu Polski ,natomiast w lidze po rundzie jesiennej jestem liderem :wink:

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2456

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 28 sty 2014, 15:47

jaka jest najwyższa kwota jaką otrzymaliście w fmie 2012 za zawodnika?

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6251
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 28 sty 2014, 16:12

League pisze:jaka jest najwyższa kwota jaką otrzymaliście w fmie 2012 za zawodnika?
29mln funtów (klauzula odejścia) za Sigurdssona w 2015 z Arsenalu do Manchesteru City. Nie chciał przedłużyć kontraktu na rok przed końcem, więc po nieudanej rozmowie z graczem wystawiłem go na listę. City rzucili równowartość klauzuli. Ja sam kiedyś po zmianie klubu wykupiłem new-gena Kitumbe za 45 mln funtów z Brightonu do Realu, no ale taki w Madrycie dostałem budżet :smoke:

W ogóle wspomniany Sigurdsson w jednym z sezonów strzelił dla mnie 9 goli w lidze z bezpośrednich rzutów wolnych. Niezły gość.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 28 sty 2014, 16:16

Jeżeli się nie mylę to rzecz miała miejsce w FMie 2012. Grałem Śląskiem Wrocław, wygrywałem Ligę Mistrzów, a mój supersnajper Carlos Fierro ładował po 100 goli w sezonie.
Przychodziły za niego oferty rzędu 60-70 mln euro, ale żadnej z nich nigdy nie zaakceptowałem.

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2456

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 28 sty 2014, 19:24

właśnie ja nie wiem co mam z grą ale zagrałem sobie Realem czy Barcą i przychodzą mi oferty za Ronaldo czy Messiego tylko 23.5 mln euro maks...

Awatar użytkownika
NeverLie2Me
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NeverLie2Me » 28 sty 2014, 19:32

Odrzucaj i mów, że mało, w 2014 ManCity za Ramseya doszedł do 35kk, a zaczynali na 18kk

Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 99

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 30 sty 2014, 18:19

Skończylem drugi sezon Wisłą ,rudna jesienna lider ,rudna wiosenna lider a na koniec drugie miejsce :twisted: Legia mnie wyprzedziła o 1 pkt.

Tabela

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”