Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 sie 2008, 10:50
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 sie 2008, 12:18
Hleb wczoraj grał na prawej przecieżmistyk pisze:Hleb bedzie pewnie czesciej gral na lewym skrzydle niz w srodku
Obaj zrobili świetne wrażenie w dotychczasowych spotkaniach, ale dużo większe szanse na grę ma Pedro. Gra po prostu lepiej, dużo bardziej dojrzali i podobno jest ulubieńcem Pepa tak więc będzie dostawał sporo szans. A przynajmniej mam taką nadziejęJarzinho pisze:Pedro i Jeffren
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 sie 2008, 12:28
Czy to nie jest skandal? Wisła Kraków chyba jest jedynym zespołem, który nie potrafi docenić, że przyjeżdża "zespół z innej planety". A przecież jeszcze chcą zapłacić w Barcelonie. Mes que un club daje duże pieniądze, ale Polaczki zawsze to samo - boso ale w ostrogach. "Sieją nienawiść i stroszą piórka, jaka to nie jest wielka rywalizacja". A powinni zrobić wszystko, by Barcie było wygodnie, skoro i tak przegrają.Szef Wisły i giganta kablowego Tele-Foniki nie chciał nawet słyszeć, że pierwszy mecze zostanie rozegrany w Krakowie, a dopiero rewanż w Barcelonie. By skusić Wisłę "Barca" zaoferowała opłacenie jej przelotu (około 120 tys. euro) i pobytu w Katalonii (ok. 20 tys. euro). Gdy i wtedy krakowianie odmówili, Katalończycy próbowali dalej negocjować, byli skłonni dorzucić więcej pieniędzy.
- Zadzwońcie i powiedzcie, że rezygnujemy. Nie ma takich pieniędzy, za jakie mogliby kupić Wisłę - miał zakomenderować Cupiał. W Barcelonie byli w szoku. Tym bardziej, że Beitar Jerozolima był skłonny zamienić gospodarza pierwszego meczu za darmo.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 sie 2008, 12:30
Que? Co niby pisałempiwus pisze:Większość z tego sami pisaliście, nieładnie Mentor
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 07 sie 2008, 12:38
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 sie 2008, 12:48
Ty pisałeś tylko o nożach, reszta się popisywała w ten sposób. A propose, wątpię, by Wisła strzelała sobie w stopę i organizowała mecz na obcym terenie Śląskim, więc jeśli chcecie pojawić się na meczu, to najlepiej dzięki biletom załatwionym przez Barcę. Bo pod kasami będzie szło na noże a i tak największe szanse mają ludzie z karnetami i konie.Mentor pisze:Que? Co niby pisałem
Faktycznie nic się nie stao. Terminarz w La Lidze też sobie kupujecie, że to takie normalne?Mentor pisze:Widzę, że napinki będzie więcej niż podczas GD bo to rzeczywiście szok, że Barcelona chciała rozegrać rewanż u siebie w kontekście głosowania, które zadecyduje o przyszłości jednego z najlepszym prezydentów klubu w historii. Doprawdy żenada z naszej strony.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 sie 2008, 12:54
Tak. La Liga generalnie jest mocno skorumpowana. Wszystko ustawione. Nie to co w Polsce.piwus pisze:Terminarz w La Lidze też sobie kupujecie, że to takie normalne?
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 07 sie 2008, 13:40
a skad taka pewnosc? ja sadze,ze mecz raczej odbedzie sie na Slaskim,lub innym wiekszym stadionie. Na takim meczu Wisla moze zarobic na biletach,tyle co przez pol sezonu nie jest w stanie zainkasowac. Ten mecz to bedzie czysty biznes. Chyba nikt nie wierzy w awans,wiec trzeba to wykorzystac marketingowo.piwus pisze:wątpię, by Wisła strzelała sobie w stopę i organizowała mecz na obcym terenie Śląskim,
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 sie 2008, 13:44
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 sie 2008, 13:59
wisla.krakow.pl pisze:Sprzedaż biletów na krakowski mecz z Barceloną rozpocznie się już w najbliższy poniedziałek o godzinie 11:00 i potrwa aż do dnia meczu lub do wyczerpania biletów.
Terminy sprzedaży i ceny:
- 11-19 sierpnia - sprzedaż wyłącznie dla posiadaczy karnetów (sklep Wiślacki Świat)
- od 20 sierpnia - wolna sprzedaż biletów (sklep Wiślacki Świat dla posiadaczy Kart Kibica oraz kasa sektora B dla osób nieposiadających KK)
Przecież to nie jest tylko czynnik finansowy. Wisła mogłaby przegrać na Śląskim 8-0 i gdzie tu jest dobro klubu? 2 miliony więcej to jest wystarczająca kwota, by pozbawiać się tej minimalnej szansy jaką jest własne boisko? Poza tym na Śląskim jest remont murawy i najbliższy duży stadion mamy chyba w Czechach. Wisła byłaby prawie jak u siebie.Berik pisze:Co wiecej, ten wasz stadion jest remontowany, i prawie nikt tam nie wejdzie. Z czym do ludzi?
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 sie 2008, 14:33
Zdrowia życzę Leo. Pracuj solidnie żebyś był przygotowany na cały sezon tak jak reszta drużyny.”Chcę, żeby wszystko było jasne. Rozumiem stanowisko klubu. Od początku mówiłem, że chcę grać dla mojej reprezentacji i nie było z tym problemów. Poczekam na to, co orzeknie FIFA. Jeżeli stwierdzi, że nie muszę jechać, to nie pojadę, jeżeli uzna, że mogę jechać, to zrobię to nie czekając na ostateczną decyzję TAS, ponieważ ja i moja reprezentacja nie będziemy mogli na to czekać. Jeżeli TAS orzeknie, że powinienem wrócić, to wrócę. Do tego czasu będę przebywał z kolegami z reprezentacji”
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 07 sie 2008, 18:27
a wg mnie nie ma nic wazniejszego , niz reprezentowanie barw swojego kraju; cale to zamieszanie z Messim spowodowalo,ze nasz zarzad ma u mnie ogromnego minusa.Mentor pisze:Zdrowia życzę Leo. Pracuj solidnie żebyś był przygotowany na cały sezon tak jak reszta drużyny.
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 sie 2008, 21:20
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 sie 2008, 22:17
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 sie 2008, 22:30
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio