Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 734

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 mar 2008, 10:27

peepe pisze:to juz powoli zaczyna podchodzic pod jakas zbiorowa paranoje
Ta paranoja działa w obie strony bo teksty typu 'sędziowie sprzyjają Barcelonie' czy też bardziej drastyczna forma 'Far$a (znowu) kradnie/ukradła' są na porządku dziennym niemalże :]

PS:

Obrazek

Hala Villarliga :lol2:

Jakby ktoś nie wiedział Ángel María Villar (prezes Hiszpańskiej Federacji Futbolu) to ten pierwszy z prawej :wink:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 04 mar 2008, 12:44

Mentor pisze:Jakby ktoś nie wiedział Ángel María Villar (prezes Hiszpańskiej Federacji Futbolu) to ten pierwszy z prawej Wink

To ja jeszcze dodam że kandydował on na prezesa naszego klubu, i był faworytem :)
Przegrał niespodziewanie z niejakim R.Calderonem :P

Awatar użytkownika
DominoWalcz
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 04 mar 2008, 12:53

kaczy to chyba nie ten Villar...

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 04 mar 2008, 13:14

DominoWalcz pisze:kaczy to chyba nie ten Villar...

Racja sprawdziłem :o

tamten się nazywa - Juan Miguel Villar Mir , a prezes Hiszpańskiej federacji to Ángel María Villar

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 04 mar 2008, 13:20

Mentor pisze:Hala Villarliga Lol

Jakby ktoś nie wiedział Ángel María Villar (prezes Hiszpańskiej Federacji Futbolu) to ten pierwszy z prawej Wink

hehe nie dosc ze w koszulce Realu to jeszcze mizia po plecach Calderona :lol:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 mar 2008, 15:30

kaczy pisze:I ty byłeś jednym z tych co mnie kamieniem obrzucali kiedy się cieszyłem z kontuzji Etoo czy Lionela
Super kaczy. To teraz porownaj sobie to, co ja napisalem z tym, co napisales Ty:
kaczy pisze:Widok kiedy Lionel pokazuje że grać już nie może od razu naładował mnie pozytywami :twisted: I nie w kontekscie tego meczu który jest już praktycznie wygrany, ale z możliwością Absencji najlepszego gracza Barcy podczas GRAN DERBI EUROPA :P

HAH , A może by tak ze 2 miechy odpoczynku :P ... czekamy na wstępne diagnozy :D
kaczy pisze:I nikt mi nie zabroni się cieszyć z kontuzji mojego wroga !
Życie to nie telenowela !!!! Bardziej Dżungla !!
itp. itp.

I nie tylko ja sie do Ciebie przyczepilem, ale polowa forum. Szczegol :P

Awatar użytkownika
DominoWalcz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 04 mar 2008, 16:43

w kazdym razie De La Pena to najwazniejsza, zaraz po R.Tamudo postac w Espanyolu, na nim opiera sie cala gra. Espanyol ostatnimi tygodniami nie zachwycal i raczej nie jest w formie, pomimo, iz wygrali z valencia 2-0. mam nadzieje, ze nie bedzie powtorki horroru sprzed roku i tym razem wygramy spokojnie :) ale w tej chwili to nie moge sie skupic, zeby pomyslec o pojedynku z Espanyolem majac swiadomosc, ze za 28 godzin Real na Santiago Bernabeu podejmie Romę! juz sie nie moge doczekac!

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 mar 2008, 20:30

w kazdym razie De La Pena to najwazniejsza, zaraz po R.Tamudo postac w Espanyolu, na nim opiera sie cala gra. Espanyol ostatnimi tygodniami nie zachwycal i raczej nie jest w formie, pomimo, iz wygrali z valencia 2-0. mam nadzieje, ze nie bedzie powtorki horroru sprzed roku i tym razem wygramy spokojnie ale w tej chwili to nie moge sie skupic, zeby pomyslec o pojedynku z Espanyolem majac swiadomosc, ze za 28 godzin Real na Santiago Bernabeu podejmie Romę! juz sie nie moge doczekac!

Pier.. pierd... Ivan w tym seoznie nie jest tak wazna postacia jak kiedyś fakt duzo daje, lae czest takze siedzi na ławie. Postacie kluczowe to obecnie środek obrony, Riera, Garcia i oczywiscie Tamudo. Dopiero moze de la Pena. Dawali sobie rade bez niego, grali chyba nawet lepiej. :lol:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 04 mar 2008, 21:42

RealFan pisze:
kaczy pisze:I ty byłeś jednym z tych co mnie kamieniem obrzucali kiedy się cieszyłem z kontuzji Etoo czy Lionela
Super kaczy. To teraz porownaj sobie to, co ja napisalem z tym, co napisales Ty:
kaczy pisze:Widok kiedy Lionel pokazuje że grać już nie może od razu naładował mnie pozytywami :twisted: I nie w kontekscie tego meczu który jest już praktycznie wygrany, ale z możliwością Absencji najlepszego gracza Barcy podczas GRAN DERBI EUROPA :P

HAH , A może by tak ze 2 miechy odpoczynku :P ... czekamy na wstępne diagnozy :D
kaczy pisze:I nikt mi nie zabroni się cieszyć z kontuzji mojego wroga !
Życie to nie telenowela !!!! Bardziej Dżungla !!
itp. itp.

I nie tylko ja sie do Ciebie przyczepilem, ale polowa forum. Szczegol :P

33 - Messi znowu leży na murawie, nie wiadomo, czy jednak poprzednie starcie nie okazało się poważne

Messi ze łzami w oczach schodzi z boiska. Nie jestem pewien, ale nie wiem czy przypadkiem nie odnowiła mu się kontuzja śródstopia

Pierwsze jakiekolwiek wzmianki o kontuzji Messiego mówią o naderwaniu/zerwaniu mięśnia

... :rotfl:

Aleśmy temat wywołali dzisiaj 8)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 mar 2008, 22:06

Jarzinho - De la Pena ominal caly poczatek sezonu, ale to nie znaczy, ze przez ten czas przestal byc wazna postacia. Nie zawsze gral od poczatku. Fakt. Nie zmienia to jednak tego, iz nadal na Montjuic jest potrzebny, bo umiejetnosci z niego nie wyparowaly. Musial odzyskac odpowiednia dyspozycje, a po dwumiesiecznej, czy nawet dluzszej przerwie (gdzie uwzgledniala sie koncowka okresu przygotowawczego) latwo wrocic do pelni formy nie jest. A miejsce w pierwszym skladzie przeciwko Realowi mialby pewne. Tym bardziej, ze w ostatnich spotkaniach sytuacja sie zmienila i caly czas wychodzil w podstawowej jedenastce. Zapewne nie przez przypadek.

A to, ze Espanyol gral bez Ivana lepiej to na pewno nie jest wina jego powrotu. Po czesci zlozyl sie na to jakis kryzys formy calego zespolu, a po czesci niewatpliwie uraz Raula Tamudo, ktory morali w ekipie na pewno nie podniosl. Zwlaszcza, iz pojawil sie w srodku sezonu, a wiec okresie dosc istotnym. No i jeszcze wyjazd Kameniego na PNA rowniez dosc mocno oslabil ekipe.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 04 mar 2008, 23:06

Mecz z Espanyolem dopiero w niedziele bardziej mnie martwi nasza gra z Romą. Ale to w osobnym temacie.

Z Espanyolem gramy na SB, mamy dobrą statystykę z meczu z nimi u siebie, zagrają bez Tamudo my za to pewnie bedziemy mieć juz RVN i Sneijdera wiec zasadniczo nie powinno być zle. tymbardziej że Espanyol po części z przyczyn wyżej opisanych przez RealFan`a gra średnio ostanio - mecz wygrany z Valencia niczego tak naprawde o ich formie nie mówi (może jedynie wzmacnia morale)

Choć Valverde sie Realowi w wywiadach odgraża :)

Inna sprawa :arrow: Saviola chyba kariere w Realu zakończył, jutro mega-ważny mecz mamy wysyp kontuzji a zdrowy świeży królik siedzi na trybunach :o
kaczy pisze:gramy go w Sobotę o 20
rzeczywiście :oops:
Ostatnio zmieniony 04 mar 2008, 23:25 przez vakabayashi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 04 mar 2008, 23:16

vakabayashi pisze:Mecz z Espanyolem dopiero w niedziele bardziej mnie martwi nasza gra z Romą. Ale to w osobnym temacie.

Mecz z Espanyolem otwiera 27 kolejkę La Liga i gramy go w Sobotę o 20

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 mar 2008, 16:33

Posty przeniesiono do właściwego tematu.
Proszę tam pisać o meczu z Romą.

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 06 mar 2008, 7:58

mecz z Roma za nami, trzeba teraz skupic sie na lidze bo tylko to nam zostalo. Przed nami trudne mecze :
Real Madryt - RCD Espanyol Barcelona
Deportivo la Coruña - Real Madryt
Real Madryt - Valencia CF
Real Madryt - Sevilla FC

Ten miesiac moze okazac sie decydujacy, bardzo trudni rywale ale trzeba wygrywac. Nie wiecie kidedy wraca Snaijder?? bo cos go dlugo nie ma. Ruud powienien wrocic za chwile, Ramos pauzuje z Espanyolem.
Sobota 20.00 , pierwszy z tych meczy

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 06 mar 2008, 8:55

morświn pisze:Nie wiecie kidedy wraca Snaijder??
o ile dobrze wyczytałem Sneijder, RVN wracają juz w sobote
Robben dopiero za 4 tygodnie, Metzelder - nie wiadomo kiedy
Ramos - 2 mecze zawieszenia

kończąc temat Romy, rozczarowanie jest duże ale mamy młody zespół który jeszcze sie rozwija.
Możliwe ze wymaga jednak kilku wzmocnień. Mozna dysktuować czy Diarra sie sprawdza i czy nie potrzeba nam kogoś w typie De Rossiego, Veloso :?:

brakuje też nam klasycznego prawoskrzydłowego wiec jest temat na spekulacje co do Quaresmy. i wreszczcie wydaje sie chyba potrzebne też zatrudnienie klasowego zmiennika dla RVN i Raula. Ani Baptista, ani Saviola, ani tym bardziej Soldado - albo sie nie radzą sobie z grą na tej pozycji, nie radzą sobie z formą , albo są za słabi. Potrzebny nam jest dobry dżoker do gry z przodu własnie na takie mecze jak wczoraj z Romą gdzie wobec braku Ruuda - Raul został kompletnie wyłaczony przez Mexesa i Juana

mecz z Espanoylem bedzie bardzo ważny bo musimy sie podnieść psychicznie po odpadnięciu z LM

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”