Wasze prywatne typy - Strona 734

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8667
Kontakt:

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 wrz 2008, 14:31

Sammyy: widzę, ze początkujący jestes, wiec przedstawie zasade nr 1: nie graj faworytów-dwójek :lol: (chyba, ze za drobne) :wink:

Poza tym, widze ze w zeszlym sezonie Sampdoria dwa razy remisowała z Juventusem, wiec co stoi na przeszkodzie, zeby teraz było inaczej :?: NIC. Zresztą tak samo jest w przypadku meczu Torino z Lazio, równiez w zeszlych rozgrywkach padły 2 remisy.

Jedynie Empoli wygląda przyzwoicie, tym bardziej, ze w pucharze pod koniec sierpnia Citadella juz u siebie potrafiła przegrac (1-0) z Empoli :wink:

Powodzenia :!:

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 26 wrz 2008, 14:33

cloner pisze:Sammyy: widzę, ze początkujący jestes, wiec przedstawie zasade nr 1: nie graj faworytów-dwójek :lol: (chyba, ze za drobne) :wink:
Ostatnio dwójki mi szczęście przyniosły i kilka stówek... w tamtym tygodniu grałem na Celtów, Wisłę, Barce, Real, Villareal, Benfickę i Panathinaikos ;) Więc tutaj można by polemizować :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 wrz 2008, 14:37

Sammyy pisze:no, a Villa jest u siebie mocna...
czy ja wiem. Raczej na wyjazdach lepiej sobie radzą
wygrali z WBA i Spurs, minimalnie przegrali ze Stoke, strzelając im 2 gole
a u siebie remis z Liverpoolem, który był słaby tego dnia [ogladałem mecz] i wygrana z City.

Na awayu Villa jest 3 drużyną w lidze, u siebie 8. Grają kapitalnie z kontry i dlatego dobrze sobie radzą na wyjazdach właśnie.
Sunderland też nieźle gra na wyjazdach, pokonali Spurs [a kto ich nie pokonał :lol2:] i zremisowali z Wigan.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 wrz 2008, 15:29

Sammyy pisze:Więc tutaj można by polemizować :P
raz do roku i ....
To ze wsyztskie te zespoly wygraly na wyjezdzie jest dosc szczelsiwe poza tym
te mecze ktore wymieniles sa bardzo ryzykowne
Lazio zbudowalo fajny zespol, ale sa to mlodziki tak naprawde przyrownujac inne teamy, Torino dosc solidnie sie rpezentuje i ciezko bedzie pokonac zepsol spod znaku byka na ich terenie
Moze i zwyciestwo nad Viola jest wymowne tylko ze byl sprawdzany nowy system

Juve jak wygrywa to po 1:0.. W Genui zawsze ciezko sie gra, Juve nie wyglada zbyt imponujaco a taki Inter nie zdolal wywiezc kompletu pkt z meczu z Sampa
Jak dla mnie pewnikai:
Slask - Craxa 1 1,75
Atletico - Sevilla 1 2,10

Slask coraz silniejszy a w craxie coraz gorzej sie dzieje, Filipiak mowil ze niez wolni Stefana mimo dezaprobaty kibicow, jakiej dali upust podczas ostaniej kolejki. Poza tym nie bedzie Barana a nie wiem czy i pilkarze nie maja juz dosc coacha. Slask u siebie jest grozny dla wsyztskich a Craxa na wyjezdzie to totalne dno, dodtakowo na bramce bedzie Cabaj :P
W tygodniu grali w Pucharze a Slask mial wolne

Atletico ma znakomita forme, nawet kontuzja Maniche nie powinna sprawic klopotu ba kadra mocna, Sinama w gazie a Sevilla nie poukladala jeszcze wysztskich klockow, brakujacych :P Konko nie wprowadzil sie do zepsolu, ogolnie z #Espaniolem nic im nie wychodzilo, jakby nie rpzypadkowy gol to moglo byc zle, dosrodkowania slabiutkie w trybuny, Fabiano bez formy, Kanoute cos probowal, Ducher bezbarwmy, Maresca cos probuje ale nie zawsze wychodzi, Capel jezdziec bez glowy, Squallaci spowodowal juz 2 karniaki i kilka groznych wolnych gdyz nie wdrozyl sie jeszcze do hiszpanskiego sedziowania

Tez kusi mnie Fulham, a nawet Sroki :P

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 26 wrz 2008, 16:47

Ja myślałem nad czymś takim na weekend. Ujdzie?:
Udinese-Siena 1
Widzew-Jastrzębie 1
Fulham-West Ham 1x
Palermo-Reggina 1
Bordeaux-St.Etienne 1
Reading-Swansea 1

Trochę boję się meczy z ligi włoskiej, niby Palermo u siebie jest naprawdę mocne, to samo Udinese to jednak mam nosa, że może nie wejść. Trudno, za dyszkę może być 126 :P

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 26 wrz 2008, 18:04

Bordeaux-St.Etienne 1
Jak dla mnie ryzykowne... Zieloni wprawdzie ostatnio nie zachwycają, ale to mocny zespół, a Żyrondyści ostatnio w lekkim kryzysie są ;P

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 26 wrz 2008, 18:20

Bordowi u siebie zdobyli 7 punktów, a St.Etienne gra na wyjazdach fatalnie, w 3 meczach bez punktów i nawet bramki. Faktycznie jednak trochę mecz niepewny, ale po takim kurie można zaryzykować.

Awatar użytkownika
rbortniczuk
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rbortniczuk » 26 wrz 2008, 18:39

odpuść Reading, Jestem właśnie w Reading, może nawet będę na meczu, Te drużyny się nie nienawidzą, kibice szykują się na świętą wojną, gospodarze grają w kratkę a goście zrobią wszystko by nie zawieść kibiców i wywieźć chociaż punkt. Zresztą mieszkańcy mówią, że ich drużyna w tym roku nie awansuje bo nie Madejski, który chce trochę oszczędzić i olewa drużynę, żałując im pieniędzy i wtrącają się we wszystko, ponoć tu jest taka powtórka z West Hamu, pilkarze mają grać w tym sezonie przeciw niemu. Jak będzie zobaczymy, relacjonuję tylko to o czym ptaszki śpiewają....

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 26 wrz 2008, 18:57

Skoro tak to odpuszczam. Dzięki.

Awatar użytkownika
rbortniczuk
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rbortniczuk » 26 wrz 2008, 19:53

morświn pisze:Takie mam pytanie?? Co robice jak babka w sts/profesiolanu czy gdzies tam indziej pomyli sobie numerek meczi i calkiem inny mecz bedziesz mial na kuponie??.
W sts masz godzinę od zawarcia zakładu na zmianę typów na kuponie, nie ważne czy wyszedłeś z punktu czy nie, nie ważne czy ty sie pomyliłeś, kobieta czy po prostu zmieniasz zdanie. Na kuponie masz datę i godzinę zawarcia, jesli wróciłeś przed upływem godziny, kobieta wczytuje twój kupon, nanosi poprawki, drukuje raz jeszcze a poprzedni kasuje. wszystko.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 wrz 2008, 19:55

rbortniczuk pisze:W sts masz godzinę od zawarcia zakładu na zmianę typów na kuponie, nie ważne czy wyszedłeś z punktu czy nie, nie ważne czy ty sie pomyliłeś, kobieta czy po prostu zmieniasz zdanie. Na kuponie masz datę i godzinę zawarcia, jesli wróciłeś przed upływem godziny, kobieta wczytuje twój kupon, nanosi poprawki, drukuje raz jeszcze a poprzedni kasuje. wszystko.
gruboo przesadziles z ta godzina, to jest kilka minut ...20 :think: w kazdym razie miedzy kwadransem a pol godziny

Awatar użytkownika
rbortniczuk
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rbortniczuk » 26 wrz 2008, 20:09

czeher pisze:gruboo przesadziles z ta godzina, to jest kilka minut ...20 :think: w kazdym razie miedzy kwadransem a pol godziny
W moim punkcie sts w Białymstoku przy ul.Warszawskiej wisi kartka z informacją " Drodzy klienci uprzejmi informujemy, iż dane na kuponie zmienic można do upływu godziny od zawarcia" lub coś w tym stylu, cytuję z pamięci. Zresztą nie raz zmieniałem swoje kupony na kilka minut przed upływem tego czasu z różnych przyczyn zresztą. Wobec tego wnioskuję, iż w innych punkatch sts w calym kraju powinno być tak samo. Podkreślam jeszcze raz, że opieram się na własnym punkcie i na własnym przykładzie...

Awatar użytkownika
gieksa
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 26 wrz 2008, 20:09

dokładnie 20 minut:D i ani sekundy dłużej:D
kupon można zmienić, można zupełnie anulować, zmniejszyć tudzież zwiększyć stawkę i takie tam bajery:D

Awatar użytkownika
małypikuś
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: małypikuś » 26 wrz 2008, 20:28

Moje typy na jutro:

Real-1,85
Lens-1,55
Rennes-2,00
Auxerre-1,85
Charlton-1,85
AV-1,6
Fulham-2,25
Kielce-1,6
Viola-1,6
Jeszcze jakoś to muszę na kilka kuponów rozłożyć tylko jeszcze nie wiem jak.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 27 wrz 2008, 0:23

Diamen23 pisze:Bordowi u siebie zdobyli 7 punktów, a St.Etienne gra na wyjazdach fatalnie, w 3 meczach bez punktów i nawet bramki. Faktycznie jednak trochę mecz niepewny, ale po takim kurie można zaryzykować.
St. Etienne ostatnio wygrało u siebie z PSG które w tym sezonie spisuje się przyzwoicie i ma niezły skład. Kolejkę wcześniej grali na wyjeździe z Caen i gdy przegrywali 0:1 ciągle atakowali i byli bardzo bliscy strzelenia wyrównującego gola. Jak patrzyłem na ich sytuacje to cud że nie strzelili. Nawet chyba sędzia dał ciała :roll: W samej końcówce gospodarze strzelili na 2:0. I kto wie jak Bordeaux podejdzie do meczu mając przed sobą bardzo ważny mecz w LM z Romą :think: Zresztą wyniki w tej lidze są jak lokata :warrior:
małypikuś pisze:Viola-1,6
Seba napisał że w meczu z Lazio Violka sprawdzała nowy system. Teraz chyba sprawdzić kolejny bo tamten raczej nie wypalił :boruta: Mimo to wydaje się że to jest dobry typ bo Genoa w meczu z Romą wielkiej piłki nie pokazała i są jak najbardziej do ogrania.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”