Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 735

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 mar 2008, 13:45

Sneijder juz trenuje z pilka, ale jeszcze nie dolaczyl do kolegow. Zapewne wroci jeszcze w tym tygodniu, ale nawet jesli znajdzie sie wkadrze na Espanyol to moim zdaniem nie zagra wiecej niz 15 minut.

Jest duzo za wczesnie na rozmowy o transferach. Kogo nam trzeba, a kogo nie, kto sie nadaje, a kto powinien dac sobie spokoj i odejsc. Kadra i tak jest bardzo szeroka i dosc wyrownana. Prawda jest taka, ze kazdy zespol musi grac troche gorzej, jak wypada 4 czy 5 zawodnikow pierwszej jedenastki. To jest normalne. Nie zawsze tak bedzie jak teraz, ze mamy tak duzo kontuzji.

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 07 mar 2008, 7:05

Bardzo mozliwe ze Tamudo zagra. Ma byc powolany ale pewnie wejdzie pod koniec. U nas jak juz pisaliscie Sneijder pewnie wroci ale raczej na ostatnie minuty wejdzie. RvN raczej nie zagre. Nie wiadomo co z Salgado i Cannavaro. Mam nadzieje ze Canna wroci bo znowu bedzie problem.
Jestem bardzo ciekawy jaka Schuster wzstawi 11. Mozna sie domyslec ze znowu 1 napastnikiem i 2 DP. Jesli mamz zagrac 1 napastkiem to musza byc 2 skrzydlowi, ale mam nadzieje ze tym razem troche zaryzykuje i postawi obok Raula . Higuaina lub Soldado.
Meczyk juz jutro

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 07 mar 2008, 10:02

Marca juz szaleje: Mourinho i Ballack na celowniku Królewskich...

Jose przyjalbym z pocalowaniem reki, szczerze mowiac :wink:

Awatar użytkownika
Jasialdo
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jasialdo » 07 mar 2008, 10:47

A jak JM to i Drogba oczywiscie, ale dobrze powiedziane: Marca juz szaleje

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 07 mar 2008, 10:53

peepe pisze:Jose przyjalbym z pocalowaniem reki, szczerze mowiac
mówisz serio :?: czy też należysz do grona fanów 'tłumacza'

dla Mourinho nie ma w Realu miejsca i nie bedzie. Najgorsze co mozna zrobic to pozbywać sie Schustera i co z tego ze odpadlismy z LM :?: moze mielismy szanse na triumf a moze nie :roll:

mamy młodą druzyne która sie uczy owszem wymagamy korekty na niektórych pozycjach ale nikt w lecie rewolucji nie zrobi po raz 3 i Real nie wyda 200mln znów nawet jesli polskie miernoty dziennikarskie sobie tak myślą

za rok, dwa regularnie bedziemy grac co najmnije w półfinale LM potrzeba odrobiny czasu

a Mourinho niech sobie prowadzi Milan, Inter czy cokolwiek tam chce

Marca pisze bo musi

Ballack kiedys tak .dziś nigdy w życiu :stop:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 mar 2008, 11:00

vakabayashi pisze: za rok, dwa regularnie bedziemy grac co najmnije w półfinale LM potrzeba odrobiny czasu
A pamietam jak was ostrzegalem przed Roma zaraz po losowaniu ale wasza pewnosc wziela gore :lol:

Arsenal ma mlodszy sklad wiec za 2 lata regularnie bedzie gral w finalach?

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 07 mar 2008, 11:10

Bienias pisze:Arsenal ma mlodszy sklad wiec za 2 lata regularnie bedzie gral w finalach?
nie.Arsenal w tym roku bedzie grał w finale

i jeśli nic sie nie wydarzy wielkiego (kontuzje Cesc zeświruje i odejdzie itp) - to moze dominować w LM jak to czynił przez kilka seznów Milan
Bienias pisze:A pamietam jak was ostrzegalem przed Roma zaraz po losowaniu ale wasza pewnosc wziela gore
ok. tylko ze w okolicach losowania - rzymianie grali przeciętnie notując porażki gdzie tym czasem Real w full składzie ogrywał 'prawie' wszystkich w hiszpanii.

przegraliśmy awans w pierwszym meczu gdzie niepotrafiliśmy udokumentować naszej b. dobrej postawy. natomiast w rewanżu mogło sie zdarzyć wszystko

(choć przed meczem z Recre wydawało mi sie ze ogramy Rome :? )

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 07 mar 2008, 11:27

vakabayashi pisze:to moze dominować w LM jak to czynił przez kilka seznów Milan
Marzenia palcem po wodzie. Po klęsce w Stambule nie spodziewałem się - i nie było ku temu przesłanek czysto piłkarskich - że Milan wciąż będzie tak wysoko w Europie.
Arsenalowi też się może noga powinąć nawet w następnej rundzie LM - można przewidzieć dominację klubu przez rok, nie przez parę lat.
vakabayashi pisze:natomiast w rewanżu mogło sie zdarzyć wszystko
Bullshit. W rewanżu wszystko przemawiało za Realem - poza taktyką, którą doskonale dobrał Spaletti (szacunek), co przesądziło o klęsce Realu - mam wrażenie, że Schusterowi zabrakło cojones, by zaryzykować.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 07 mar 2008, 11:34

Wilmore pisze:W rewanżu wszystko przemawiało za Realem
tak :?: kontuzje czołowych graczy i brak Ramosa też :?:
Wilmore pisze:Schusterowi zabrakło cojones, by zaryzykować.
może ale grając bez GAgo-Diarra jedna kontra Romy w 15 minucie i po meczu

w rewanżu mogło sie wszystko zadarzyć równie dobrze Baptisty strzał z wolengo mógł wpać i pisalibyśmy że brawo Shuster

choć zgoda na drugą połowę mógł wystawić choć jednego typowego środkowego napastnika (ale kogo Soldado??) i Drenthe powinien grać wcześniej

Wilmore pisze:Marzenia palcem po wodzie. Po klęsce w Stambule nie spodziewałem się - i nie było ku temu przesłanek czysto piłkarskich - że Milan wciąż będzie tak wysoko w Europie.
Arsenalowi też się może noga powinąć nawet w następnej rundzie LM - można przewidzieć dominację klubu przez rok, nie przez parę lat.
dominacja wg. mnie to dochodzenie do finałów LM i nie wypadania poze top 4. Arsneal moze to osiagnąć potencjał ma :!:

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 07 mar 2008, 11:37

vakabayashi pisze: tak Question kontuzje czołowych graczy i brak Ramosa też Question
Tak, bo - z całym szacunkiem do Romy - kadrowo sporo jej brakuje do tego osłabionego Realu ze środy.
vakabayashi pisze:Arsneal moze to osiagnąć potencjał ma Exclamation
Potencjał to ma też Milan, Barca, Chelsea, ManU, Inter a nawet Lyon.
Jakby nie patrzeć - siedem ekip, a i Bayern czy Juventus stać na więcej, niż obecnie pokazują. I Liverpool z Benitezem.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 07 mar 2008, 11:48

Wilmore pisze:kadrowo sporo jej brakuje do tego osłabionego Realu ze środy
no nie wiem w jakim elemencie i na jakiej pozycji :?: jeśli juz to bocznych obrońców mozliwe ze ma teoretycznie słabszych

Wilmore pisze:Potencjał to ma też Milan, Barca, Chelsea, ManU, Inter a nawet Lyon.
Jakby nie patrzeć - siedem ekip, a i Bayern czy Juventus stać na więcej, niż obecnie pokazują. I Liverpool z Benitezem.
żadna z nich nie ma obecnie jednego z najlepszych i najlepiej grających graczy na świecie - Fabregasa. Milan nie ma żadnego napastnika i czeka go przebudowa, Inter sie posypał, Lyon za niedługo pożegna trenera i gra zle, Juventus ma jedynue 3 graczy na miare LM a Liverpool oprócz Torresa ma potencjał tylko w systemie rotacji beniteza :wink:

a Bayern narazie w lecie zmienia trenera i tez nie wiadomo jak to bedzie wygladało - choć mogą w LM być wysoko

koniec tematu kto ma potencja kto nie jak dla mnie bo nie bedzie porozumienia :wink:

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 07 mar 2008, 12:02

vakabayashi pisze: żadna z nich nie ma obecnie jednego z najlepszych i najlepiej grających graczy na świecie - Fabregasa. Milan nie ma żadnego napastnika i czeka go przebudowa
Ale mają innych jednych z najlepszych piłkarzy świata. Co to za argument? :lol:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 07 mar 2008, 12:11

vakabayashi pisze:
żadna z nich nie ma obecnie jednego z najlepszych i najlepiej grających graczy na świecie - Fabregasa.
:lol: :lol:

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 07 mar 2008, 12:16

Wilmore pisze:Co to za argument?
jak każdy inny :oops: racja troche sie zagalopowałem w swoich twierdzeniach

co nie zmienia faktu ze Cesc ma dobry sezon :wink:

Dudek dla Super Expressu:
Po zakończeniu sezony spotkam się z Predragiem Mijatoviciem (Dyrektor sportowy Realu) i powiem, że mój czas minął - mówi Dudek. - Real jest najfajniejszym klubem na świecie, ale ja już się na to wszystko napatrzyłem. To jest piłkarski Hollywood i chciałem zobaczyć ten świat z bliska. Tyle że na Oscara nie mam raczej szans, więc trzeba szukać szczęścia gdzie indziej (śmiech) i dodaje, że za role drugoplanowe też przyznają, ale będąc zmiennikiem Casillasa nawet o taką nagrodę trudno
:spoko:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 07 mar 2008, 12:26

Obecnie Real nie jest drużyną do wygrywania pucharów pokroju CL. Nie mamy nawet rozgrywającego z prawdziwego zdarzenia, nie mówiąc już o zmiennikach, bo Torres dobry jest ale na krajowe boiska i to jeszcze z średniakami. Nie może być w tak wielkim klubie, że liczymy na jednego gracza (Robinho), który w takim meczu zawodzi. Kontujze owszem byly, ale zmienników już nie. Nie mamy gracza na ławce który wchodząc zmienia oblicze meczu, ostatnio tak było w meczu ligowym gdy wszedł Robinho ;).
Obecnie jest mi to obojętne czy Schuster zostanie czy odejdzie. Bronić go mają trofea, a nie wspaniała pierwsza runda. Za Queiroza graliśmy pierwszą runde równie świetnie,a skończyliśmy na 4 miejscu :]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”