OMG, to co oni zrobili w 2 połowie to tragedia... a do przerwy powinno być z 0:3...Sammyy pisze: Sivas - Fenerbahce 2.30 2
Sivas 2:1 Fener
Swoją drogą zagrałem tą francuską na remisy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 27 wrz 2008, 0:37
OMG, to co oni zrobili w 2 połowie to tragedia... a do przerwy powinno być z 0:3...Sammyy pisze: Sivas - Fenerbahce 2.30 2
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 wrz 2008, 12:17
Moze system bedzie stary ale pewnie inni dostana szanse... bo w wtorek LM - odpuscil bymYukasz pisze:Seba napisał że w meczu z Lazio Violka sprawdzała nowy system. Teraz chyba sprawdzić kolejny bo tamten raczej nie wypaliłMimo to wydaje się że to jest dobry typ bo Genoa w meczu z Romą wielkiej piłki nie pokazała i są jak najbardziej do ogrania.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 wrz 2008, 12:27
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 wrz 2008, 12:34
ale nie przesadzajmy bo ten mecz dopiero w czwartek czyli sporo czasu, to spotkanie bedzie ostatnim sprawdzanemfieldy pisze:Wisła przed arcytrudnym meczem z Tottenhamem
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 wrz 2008, 12:38
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 wrz 2008, 15:33
100 na czysto do przoduczeher pisze:Kusi mnie Liverpoolw sumie male dolegliwosci niektorzy maja ale raczej nic groznego i beda do dyspozycji Rafy, Everton cos zle przedzie w tym sezonie u siebie - 2porazki.... ogolnie jakos nijak wygladaja
Poza tym Liverpool powinien odkupic winy za ubiegly tydzien
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 27 wrz 2008, 15:38
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rbortniczuk » 27 wrz 2008, 15:57
rbortniczuk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 27 wrz 2008, 16:50
Powiem Ci, że dziś zanim postawiłem mecze po Twoich słowach zastanawiałem się czy nie zagrać na Fulham i Newcastle... dobrze, że nie zagrałemfieldy pisze: WHU gra na wyjeździe z Fulham, derby Londynu, a WHU w rozsypce. Cole aresztowany za jazde po pijaku, Ashton - dłuższa przerwa, do tego to całe zamieszanie z Tevezem ... moze warto zagrac na Fulham. Oni wygrali oba mecze u siebie, a WHU oba na wyjeździe przegrało póki co.
Newcastle u siebie zagra z Blackburn. Wiadomo jak wygląda sytuacja Srok, goscie za to ... wcale nie wyglądają lepiej. Mnóstwo urazów, nie zagra chyba 5, czy 6 graczy. Ince płacze, że nie wie co sie dzieje ... Newcastle kiedys wygra, może jutro ?
Choć to duże ryzyko.
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 27 wrz 2008, 16:57
O co chodzi z tym starym i nowym systememczeher pisze:Moze system bedzie stary ale pewnie inni dostana szanse...
No popatrz a zbawca Ribery już wróciłrbortniczuk pisze:Bayern znowu się popisuje....![]()
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 27 wrz 2008, 17:02
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 wrz 2008, 17:04
zdarza się, Newcastle widać nie chce powalczyć nawet o utrzymanie. Pisałem, że ryzyko duże i że warto spróbować, nie że to pewniaki dniaSammyy pisze:Powiem Ci, że dziś zanim postawiłem mecze po Twoich słowach zastanawiałem się czy nie zagrać na Fulham i Newcastle... dobrze, że nie zagrałem
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 27 wrz 2008, 17:08
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 wrz 2008, 20:26
Bardzo interesujacy mecz to poza wymienionym przeze mnie Slaskiem, czy anwet Atletico rowniez Catania - Chievo 1Wisla - Arka 1
Porto - p.Ferreira 1
MU - Bolton 1
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 27 wrz 2008, 20:34
Shakhtar zremisował tracąc bramkę w 90 minucie... ironia losu...Sammyy pisze: Lokomotiv - Zenit 2.40 2 (77' 0:3)
Hajduk - CZ Belgrad 1.60 2
Shakhtar - M.Donetsk 1.40 1
Cittadella - Empoli 2.25 2
Sammyy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio