FMy - Strona 736

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6613

Re: FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 08 maja 2014, 15:59

AJAJAJAJ!!!

Opieprzyłem chłopaków tutaj na forume, że się z nimi nie da nic ukręcić poza nudnym ligowym bytem i się pomyliłem. Awansowałem do grupy mistrzowskiej i chłopaki załapali taką formę, że byłem o włos od tytułu. Przed ostatnią kolejką miałem dwa punkty straty do Cracovii, która musiała swój mecz przegrać z Piastem żebym mógł myśleć o mistrzostwie (bo sezon zasadniczy miałem gorszy, więc musiałem mieć o ten punkt więcej). Piast dał radę, ale ja pomimo ataków nie zdołałem wbić gola Lechowi i zremisowałem 0-0. Muszę się więc zadowolić trzecim miejscem...

Ciekawe, bo już miałem rezygnować z Chrobrego bo mam postanowienie, że grać będę tylko swoimi wychowankami, ale jednak coś wygrać też by było dobrze. Teraz znów mam motywację, żeby jeszcze więcej z tych młodziaków wycisnąć :D

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 09 maja 2014, 1:57

A mnie się wreszcie udało po raz pierwszy zakończyć sezon bez żadnej porażki w lidze (KLIK)
Niestety przeciwnicy byli strasznie daremni i już po 25 spotkaniach miałem zapewnione mistrzostwo. Bayern dopiero w ostatniej kolejce wywalczył sobie start w LM, wygrywając z Werderem, który przez to wystartuje w LE. Schalke w ogóle szkoda komentować.

Co ciekawe, 9 z 14 bramek straciłem u siebie, jednocześnie wygrywając wszystkie spotkania domowe. Na wyjazdach tylko 5 bramek, ale aż 4 remisy.

No i za bardzo nie mam już teraz celu w tej grze... bo przekroczenie 100 punktów w lidze wydaje się praktycznie niemożliwe przy 34 meczach.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 10 maja 2014, 12:30

Z Reprezentacją Polski jestem już w półfinale Mistrzostw Świata! Zmierzę się tam z Urugwajem i mam problem...
W półfinale potrzebowałem dogrywki żeby wyeliminować Japonię i może być strasznie ciężko pod względem kondycyjnym. No, ale zobaczymy.

W 1/8 rozprawiłem się z WKS-em, a później z Japonią, która wyeliminowała Brazylię :P

Na półfinał zamierzam zmienić bramkarza, bo Łukasz Fabiański nie popisał się w dwóch ostatnich meczach, straciłem w nich aż 5 bramek i tylko dzięki fantastycznej postawie w ofensywie wygrywałem mecze.

Co ciekawe wszystkie te 5 bramek padło w naprawdę kuriozalnych sytuacjach...

EDIT:
O FaK! Jednak nie Urugwaj, a Belgia! Strach mnie obleciał.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 10 maja 2014, 13:06

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK!
Odłączyli mi na moment prąd i muszę grać od nowa z WKSem i Japonią (lub Brazylią)
No szlag jasny by to trafił!

Awatar użytkownika
raf2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 10 maja 2014, 13:37

masz nauczkę żeby robić save po każdym meczu

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 11 maja 2014, 22:27

To są jakieś jaja :D
Obrazek
Nie dość, że raz jeszcze w 1/8 nie było tak łatwo i potrzebowałem dogrywki to awansowałem mimo gry w 10 przez większą część spotkania.
W ćwierćfinale tym razem czekała jednak Brazylia, a nie Japonia!
Lewandowski zdobył jedyną bramę, choć zapisali ją jako samobój bramkarza Canarinhos.

Półfinał - USA! Wydawało się, że to łatwy mecz, po chwili Lewandowski strzelił na 1:0, jednak do głosu doszli Amerykanie i prowadzili już 2:1.
W ostatnich 20 minutach znów dał o sobie jednak znać Robert i popisał się hat-trickiem! 3:2 i gram w finale!
Przeciwnikiem będą Włochy (których pokonałem w fazie grupowej) lub Belgia, której strasznie się boję!

Lewandowski idzie pewnym krokiem po koronę króla strzelców. W 6 spotkaniach ustrzelił aż 8 bramek, a drugi w klasyfikacji Lukaku ma tylko 6 trafień!

Co ciekawe Robert już dawno podpisał kontrakt z Barceloną i już jest piłkarzem Dumy Katalonii!

Nawet bym nie pomyślał, że tak fantastycznie rozpocznę przygodę z Reprezentacją. To przyszło naprawdę bardzo łatwo :P
Problemem jest tylko masa kontuzji i wykluczeń na finał. W pierwszym składzie będzie musiał np grać Przemek Kaźmierczak, bo Krychowiak i Borysiuk (dwa asy) się wyeliminowali. W dodatku Furman też niepewny występu :/ Ale na Przemku można polegać.

Sobiech jest zarąbisty!

Finał zagram jutro po robocie :P

A w Wigan fajne transfery, ale to oddzielny temat.

Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 99

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 13 maja 2014, 12:41

Dawno tutaj nic nie pisałem :P :P W ostatnim czasie zacząłem grać Bastią i jestem po pierwszym skończonym sezonie,zarząd jako cel wyznaczył mi miejsce w środeku tabeli czyli liczyłem że to 10 miejsce wyciągne i przez prawie cały sezon zajmowałem miejsca od 9-13 wiec wszystko szło godnie z planem ale nadeszła koncówka sezonu ,mniej wiecej jakieś 10 ostatnich meczy nie przegrałem ,szło mi świetnie ogrywałem zdecydowanie mocniejsze drużyny i tak o to na koniec sezonu uplasowalem się na 6 miejscu ,a nie dużo brakło i zająłbym nawet czwarte ,o pucharach niema co wspominać w Pucharze Francji przeszedłem dwie rundy i odpadłem z Monaco .Strzałem w dziesiątke okazało się zatrudnienie z wolnego transferu Milevskiego który w 32 meczach zdobył 19 bramek i dołożył 7 asyst ,najwiekszym nie wypadłem okazał się gracz który najlepiej zarabia w klubie a wiec D.Cisse :wink:

Tabela
http://ifotos.pl/zobacz/Beztytuup_enwswns.png/

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2455

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 19 maja 2014, 18:34

Obrazek

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2259
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 30 maja 2014, 21:57

Mam FMa na kompie i kilka chwil na grę, polecacie kim mógłbym zacząć ? Chciałbym nie jakimś potentatem, ale z możliwościami.

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2455

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 30 maja 2014, 21:59

Southampton, Wolfsburg,

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 30 maja 2014, 22:00

Newcastle(sorry za ligę angielską :D ). Całkiem ciekawy skład(Cisse 25 bramek w 20 meczach u mnie, mega boki obrony, dobry środek pomocy), dosyć spory budżet, plus perspektywa walki z mocnymi drużynami. Pierwsza kariera, która mnie tak wciągnęła.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2259
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 30 maja 2014, 22:23

Dzięki, wybiorę coś z Waszym propozycji :).

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 30 maja 2014, 22:26

Ja gram Wigan. Jest genialnie.
Poleciłbym też Granadę.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 30 maja 2014, 22:29

Z Anglii obowiązkowo Southampton. Jeżeli nie Wyspy to Freiburg (kilka fajnych młodych zawodników) czy Gladbach. W Hiszpanii Bilbao.

Tak w ogóle to kompletnie dwa ostanie FMy mnie nie przyciągnęły. Głównie przez zbyt duży momentami poziom absurdu. Ostanie świetne kariery miałem w FM 12. Między innymi wymienione przeze mnie Gladbach czy Bastia w której moja jedenastka składała się tylko i wyłącznie z zawodników urodzonych na Korsyce. Prawdziwe piłkarskie imperia.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8395

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 30 maja 2014, 23:05

EnJoy pisze:Mam FMa na kompie i kilka chwil na grę, polecacie kim mógłbym zacząć ? Chciałbym nie jakimś potentatem, ale z możliwościami.
A którą wersję, Pippo?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”