Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 736

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
rbortniczuk
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rbortniczuk » 09 sie 2010, 12:28

Mentor pisze:Pragnę zwrócić uwagę, że miguel indurain nie używa wielkich liter. Na forum jesteś 4 lata i nie znasz tej zasady?
To chyba post do mnie, więc odpowiem. Zasadą ma być, że ten user nie stosuje wielkich liter? I co z tego? Mam to jakoś respektować, odnosić się do tego? Jedyna zasadą, którą respektuję jest zasada tego forum, wedle której nazwy klubów piszemy wielką literą. Nie jest tak?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 sie 2010, 13:08

fejkenq pisze:Uzywa Mentor,spójrz 2 post od góry :P co nie zmienia faktu ze mi to tam nie przeszkadza ale tylko mowie.
W którym miejscu? W tym gdzie wkleił fragment newsa ze strony Arsenalu?
rbortniczuk pisze:Zasadą ma być, że ten user nie stosuje wielkich liter? I co z tego? Mam to jakoś respektować, odnosić się do tego? Jedyna zasadą, którą respektuję jest zasada tego forum, wedle której nazwy klubów piszemy wielką literą. Nie jest tak?
Nie. Zawsze byli, są i będę użytkownicy, którzy nie używają wielkich liter i/albo polskich znaków nie są z tego tytułu karani. Zabrania się wybiórczego używania wielkich liter a więc pisania nazw jednych klubów literą wielką a pozostałych nie. Tak jest na tym forum od dawna.

Wystarczy tego OT. Jeżeli ktoś wciąż ma jakieś wątpliwości to zapraszam na priv.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 09 sie 2010, 17:32

Dzisiaj chyba niemal wszystkie gazety na Wyspach podają, że to Hart ma być pierwszym bramkarzem City w nowym sezonie. Co oznacza, że na ławce musiałby siedzieć Given. Oczywiście od razu podchwycono temat i połączono go z Arsenalem.

Szczerze mówiąc nie miałbym absolutnie nic przeciwko. Nawet gdyby to było płatne wypożyczenie to jestem jak najbardziej na tak. Shay naszych wszystkich bramkarzy znajda na śniadanie, więc jeśli Wenger ma taki pomysł w głowie to niech działa ... i to szybko.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 09 sie 2010, 17:39

Mancini nie jest głupi. Nie wzmacniałby jednego z głównych rywali, chyba że Arsenal wyłożyłby na stół dość pokaźną gotówkę za transfer definitywny.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 09 sie 2010, 17:46

Tak czy inaczej warto spróbować jeśli faktycznie Shay ma siedzieć na ławce. Ma już 34 lata, więc nawet jeśli miałoby dojść do transferu to Arsenal powinien podołać finansowo. Pytanie, czy Wenger w ogóle taką opcję rozważa :think:

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2332
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 09 sie 2010, 18:05

Wypowiedź na oficjalnej stronie klubu towarzyszu Miguel wisiała bodaj 2-3 godziny po czym została zdjęta.

In other news, Wenger oceni czy Van Persie i Fabregas beda w stanie zagrac z Liveproolem w piątek. Ciekawe.

mrowa9
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrowa9 » 09 sie 2010, 19:50

oj może byc problem z meczu z liverpoolem, obrona arsenalu strasznie słabo się zaprezentowała w meczu z legią.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2332
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 09 sie 2010, 20:13

Na towarzyskie jedzie czternastu Kanonierów. Są to: Fabregas, Vela, Gibbs, Walcott, Wilshere, Vermaelen, Rosicky, Nasri, Fabianski, Arshavin, Eboue, Chamakh, Lansbury (u-21) i Mannone (u-21). Obstawiamy, kto wyleci z kontuzją? :lol:

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 09 sie 2010, 20:23

Kursy są całkiem niezłe.

Vela (1,40)
Walcott (1,80)
Rosicky (2,00)
Vermaelen (3,50)
Arshavin (5,00)
Nasri (7,50)

Ja gram na Rosę i Velę za stówkę :wink: Jakbym mógł wrzucić do pewniaka to byłoby fajnie.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 10 sie 2010, 12:57

Jak tam wyglądał w pre season Gibbs? Byłem przekonany, że Kieran będzie błyszczał na lewej obronie, ale słyszałem ostatnio, że zostaje przesuwany na środek pomocy. Prawda to? Widziałem go już bodaj na tej pozycji w Anglii u21 i prezentował się zacnie. Gibbs to niewątpliwie większy talent niż chociazby Denilson, więc nie ukrywam, że trochę się obawiam :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 sie 2010, 13:54

Gibbs nie będzie grał w pomocy, bo za duża konkurencja. Będzie takim piłkarzem, który ma wywierać presję na Gaelu na lewej obronie. O Traore nie ma już chyba nawet co pisać, bo Gael i Kieran mu uciekli, a on stoi w miejscu.
W sparingach grał dosyć dużo, bo Clichy miał wakacje, wiec ktoś grać musiał, do tego Wenger chciał mu dać pograć, bo długo nie grał. Z Barnet zagrał 1 połowę, potem w Austrii w obu meczach po 1 połowie. W Emirates Cup 1 połowę z Milanem i 60 minut z Celtikiem i z Legią wszedł na 2 połowę.
Jeśli o moje odczucia chodzi, to Kieran już moze się równać z Clichym i kto wie, czy Wenger nie będzie dawał mu więcej pograć. Jak dla mnie, będzie w przyszłości najlepszym left backiem w lidze :P

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 10 sie 2010, 14:40

Rzeczywiście rozwinął sie od pamiętnego spotkania z United (w LM chyba) gdzie nie wyglądał za ciekawie. Naprawdę chłopak zyskał wiele podziwu w moich oczach ponieważ potrafil zapomnieć o tak ważnym (słabym) meczu i ciągnąc wóek dalej czego efekty widzimy dzisiaj ;)
fieldy pisze:Jak dla mnie, będzie w przyszłości najlepszym left backiem w lidze :P
Ekhmeh ...Fabio da Silva ekhmm ....

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 10 sie 2010, 14:45

Póki co to dużym talentem można uznać jego brata. Fabio zadebiutował w lidze czy jeszcze nie? I jak prezentował się w pre-sezonie?

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 10 sie 2010, 14:48

Pawel875 pisze:Póki co to dużym talentem można uznać jego brata. Fabio zadebiutował w lidze czy jeszcze nie? I jak prezentował się w pre-sezonie?
W pre-sezonie wyglądał według mnie bardzo dobrze i ma chyba jednak potencjał równie duży jak Raffael. Jeśli chodzi o jego grę na ten sezon to myślę że bardzo odciąży Evre który musiał w zeszłym sezonie zapierdzielać za 10 bo nie miał kto go zastąpić. Dzięki Fabio mamy po mojemu najlepsze boki obrony w lidze na dzień dzisiejszy.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 10 sie 2010, 14:50

Dzięki Fabio mamy po mojemu najlepsze boki obrony w lidze na dzień dzisiejszy.
Moim zdaniem Bosingwa jak i Ivanović są lepsi od Neville'a i Rafaela. Z kolei Ashley to podobna klasa co Evra, a że ostatni mecz mu nie wyszedł to już inna sprawa :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”