Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 sie 2008, 20:59
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 sie 2008, 21:32
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 09 sie 2008, 21:40
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 sie 2008, 21:40
Wziął Pan udział w głosowaniu?
Nie, byłem poza Barceloną.
A jakby Pan zagłosował, jeśli to nie tajemnica?
To pytanie osobiste, ale mogę powiedzieć, że całkowicie ufam Laporcie. Myślę, że jest ofiarą niepowodzeń sportowych. Jego stosunki z naszą drużyną są doskonałe. Swoim dotychczasowym postępowaniem pokazał, jak ważnym jest prezydentem, ale ostatnio nadeszły dla niego złe dni.
Rozmawia Pan z Frankiem Rijkaardem?
Nie, ale wiadomość o jego odejściu mnie zmartwiła. Zawsze szuka się winnych, kiedy coś się nie udaje. Problemem było złe podejście sportowe.
Złe podejście sportowe?
Wiele się działo. Nie byliśmy w szatni rodziną, niektórzy mieli własną wizję i walczyli na własny rachunek. Bycie jednością jest bardzo ważne, to dzięki temu staliśmy się wielcy. W zeszłym roku było inaczej, niektórzy stali się egoistami.
Całość: http://www.blaugrana.pl/index.php?goto=news&news=23790Może Rijkaard nie potrafił zaprowadzić porządku?
Nieprawda. To piłkarz musi pokazać, że jest profesjonalistą. Rijkaarda niesłusznie posądza się o uległość, brak dyscypliny. Ja natomiast wiele razy słyszałem krzyczącego Franka, który pokazywał kolejnym piłkarzom ich miejsce. Wszystko pozostało jednak w szatni.
Dlaczego więc mamy takie a nie inne wyobrażenie tego trenera?
Ponieważ pomylił się, broniąc nas publicznie. To jednak też dużo o nim mówi, bo zawsze walczył u utrzymanie jedności za wszelką cenę.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 09 sie 2008, 21:46
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 sie 2008, 21:51
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 sie 2008, 0:53
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 12 sie 2008, 8:16
Mentor pisze:Puszczam w eter zapytanie o to jaki skład przewidujecie? Mecz już jutro więc można kilka słów napisać. Przypominam, że o samym spotkaniu pisać należy w temacie dotyczącym polskich klubów w europejskich pucharach, ale póki co chciałem poruszyć kwestie tylko jednej strony tak więc śmiało można rzeźbić tutaj.
Jak może wyglądać wyjściowa '11' na pierwszy mecz o stawkę dla Guardioli?
kon2r

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 12 sie 2008, 8:42
Pytanie czy to wyjdziemy z Henrym na lewym ataku a z Hlebem na prawym , czy Pep ustawi Białorusina jako fałszywego środkowego napastnika a Henry i E2 będą grali szeroko przed nim ?Mentor pisze:Hleb, Eto'o, Henry
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 sie 2008, 12:41
nie ale istnieje szansa ze nie trzeba bedzie byc socio zeby mecz obejrzec:) Zobaczymy jak wyjdzie.mistyk pisze:Oczywiscie, ze Barcelona zglosi sie po bilety, ale pewnie wszystkie dostana socios. Jesli Bienias jestes jednym z nim to spokojnie obejrzysz mecz. Osobiscie mam nadzieje, ze dostane bilet, nawet jesli bede musial siedziec wsrod wislakow.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 12 sie 2008, 12:55
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 sie 2008, 13:35
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 sie 2008, 13:39
Marquez to raczej pewniak. Przecież jednym z założeń nowego trenera jest udział środkowych obrońców w rozgrywaniu piłki a Rafa jest w tym najlepszy spośród naszych wszystkich środkowych defensorów. Pique też dobrze sobie z tym radzi, ale Kaiser to jak dla mnie pewniak i przypuszczam, że będzie filarem naszej defensywy w tym sezonie.kon2r pisze:Dani-Puyol-Pique-Abidal
Sądzę, że będzie to wyglądało mniej więcej tak. Samu musi grać na środku i tyle. Hleb ostatnio grał na prawej tak więc teraz pewnie będzie podobnie bo nie ma Leo.grzegorzfcb pisze:Pytanie czy to wyjdziemy z Henrym na lewym ataku a z Hlebem na prawym
Dwójka czarnuchów w środku pola to dobra opcja, ale na inne mecze pucharowe. Jutro gramy przecież u siebie i mamy strzelać bramki a nie bronić się więc zestawienie z Keitą i Toure w środku pola odpada.grzegorzfcb pisze:Poza tym też uważam, że Pep razem Keity i Toure nie wystawi bo niby po co ?
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobi_FCB » 13 sie 2008, 21:00
Bobi_FCB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 13 sie 2008, 21:09
mistyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio