Wasze prywatne typy - Strona 736

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 27 wrz 2008, 20:43

Arsenal chyba trafi na moja czarna liste :boruta:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 wrz 2008, 20:53

grałeś na nich po kursie .. własnie, jakim ? 1,15 ?

Ludzie kierowali się chyba CC, ale tam grała inna drużyna. Hull po raz kolejny [to nie ich pierwszy mecz] pokazuje dobrą piłkę.
Za tydzień chyba na WHL jadą :P

przynajmniej over wszedł :x :lol:

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 27 wrz 2008, 21:20

hehe no gralem, co by podbic kurs;]

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 wrz 2008, 21:28

Sammyy pisze:nie jestem przekonany czy Villareal aż tak łatwo sobie poradzi... ostatnio ładnie grają... choć Celtic chyba faktycznie w LM to tylko u siebie punkty zdobywa... MU i Juve spokojnie powinny wygrać.
Chyba sobie kpisz, do skaldu wrocil Nihat, wraca Rossi(bramke zdobyl), dosc dobrze zastepowal icj Llorente ... a na El Madrigal przewaznie zywicezaja gospodarze, ogolnie kurs jest znaczaco za wysoki....
Celtic na kilkadziesiat meczy w LM na awayu zalednie kilka zremisowalo, bez jakielkowiek wygranej zdaje sie, bedzie sieczka z szkockich drwali :!:
Sammyy pisze:Zastanawiam się nad Fenerbahce jeszcze... grają u siebie, Dynamo potęgą nie jest, a pamiętamy co w Turcji się działo w tamtym roku... nikt kompletu punktów im nie wyrwał, a były tam i takie ekipy jak Inter czy Chelsea... Arsenal chyba też powinien wygrać.
W środę z tymi meczami gorzej... Cluj Chelsea 2, Szachtar Barcelona 2, a reszta to ciężko ocenić...
Fenerbahce to juz inny zespol, slabiutki jak nie wiem, Aragones nie daje rady jak narazie, kilka lat temu - 2 albo 3 te zepsoly graly razem w eliminacjach i to Dynamo bylo gora zdaje sie :!:
te Juventusy i inne Chelsea lepij odpusciic, wiadomo w Transylwanii krwiopijcy ... a na Bialorusi rozne cuda a Juve nie imponuje...
Szachtar wsyztskie sily na LM koncetruje co widac po lidze a Barca nie zachwyca wg mnie

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 wrz 2008, 22:10

czeher pisze:Celtic na kilkadziesiat meczy w LM na awayu zalednie kilka zremisowalo, bez jakielkowiek wygranej zdaje sie, bedzie sieczka z szkockich drwali
na 17 meczów chyba 1 remis i 16 porażek :lol2: jeśli mnie pamięć nie myli. Statystyka porażająca.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 wrz 2008, 12:04

AaB - MU 2
Villareal - Celtic 1
za 300 :P

Milan - Inter 2

Catania - Chievo 1

i pusiclem jeszcze jeden taki sam kupon co w piatyek

Slask - Craxa 1
Atletico - Sevilla 1

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 wrz 2008, 12:08

czeher pisze:Slask - Craxa 1
Atletico - Sevilla 1
tez to gram :D
czeher pisze:AaB - MU 2
Villareal - Celtic 1
a to chyba zagram. Celtic wiadomo co wyprawia na wyjazdach. A United będą chcieli wskoczyć na 1 miejsce, grają z najsłabsza ekipą, wiec najlepsza okazja, aby wygrać.
czeher pisze:Milan - Inter 2

Catania - Chievo 1
tego nie ruszam :maruda:

Chyba over w meczu Portsmouth - Spurs puszcze.
raczej grają na undery, ale teraz mają słabe defensywy i potrzebują punktów.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 28 wrz 2008, 13:02

Dobra, co do Celticu przesadziłem ^^ przyznaję bez bicia :P

LKS - Lech 1.70 2
Atletico - Sevilla 2.10 1
Santander - Mallorca 2.05 1

i... nie wiem jaki 4 mecz :D

Numancia - Osasuna 2.30 1 mnie korci... Numancia ma 3 oczka po 4 kolejkach... wygrana z Barcą + niezłe mecze z Realem i Villarealem. W czwartek przegrali wprawdzie 2:0 z Mallorcą, ale jak wygrywać to u siebie trzeba. Osasuna wielkiej piłki nie gra...
Trofense - Guimaraes 2.15 2 Tu znowu trochę ryzyko. Ci pierwsi w 3 meczach mają 3 porażki, a Victoria już nie gra jak rok temu... 4 oczka w 3 meczach. Gospodarze mogą chcieć u siebie zdobyć w końcu pierwsze punkty...
Catania - Chievo 2.02 1 Jakoś nie jestem przekonany :D

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 wrz 2008, 13:14

Sammyy pisze:LKS - Lech 1.70 2
Lech ma przed soba ciezki okres... moze na LKS zabraknac motywacji jak za kilka dni ma sie mecze z Austria czy legia u siebie na ktore przyjdzie .... no wlasnie :P
Poza tym kontuzje :!: mnie to smierdzi, dlatego nie ruszam
Sammyy pisze:Santander - Mallorca 2.05 1
nie wiem co przemawia za Racingiem, to juz wg mnie napewno pewniejsza Catania

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 28 wrz 2008, 13:24

Santander ma to do siebie, że grają u siebie gdzie są na prawdę mocni. Wywieźć od nich punkty nie jest łatwo, Real ostatnio wygrał 2:0, ale kto oglądał mecz ten wie, że przewagi jakiejś to oni nie mieli. W drugiej kolejce zremisowali tylko z Sevillą więc imo tym razem dość prawdopodobne, że wygrają. Zresztą jak się popatrzy na Mallorcę i jej wyniki :roll: Na wyjazdach 3:0 z Valencią i 0:0 z Depor... Z czego Depor o ile pamiętam wtedy nic w meczy nie wychodziło... to jest typowo drużyna własnego boiska, choć i tam nie zawsze im wychodzi. Ostatniego meczu wygranego 2:0 z Numancią nie brałbym aż tak pod uwagę jako wyznacznik ich formy. Po prostu rywal zagrał tak źle, że przegrać nie mogli.

A Lech... jakoś nie przekonuje mnie Śląsk... nie wiem czemu, ale mam jakieś takie podświadome przeczucie, że wygraną z Łęczną doda skrzydeł Krakowianom ;P

Problem dla mnie to 4 mecz... zwykle gram na 4-5 spotkań i nie lubię zmieniać przyzwyczajeń :)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 28 wrz 2008, 13:37

Trofense - Guimaraes 2.15 2
wg mnie odpada. oglądałem ostatni mecz z Nacionalem i nic tam nie pokazali a frustrację wyładowali na przeciwnikach i skończyli mecz w 9. Stracili dwóch podstawowych zawodników. Prędzej under bym tutaj zagrał.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 28 wrz 2008, 15:04

Dobra ostatecznie za duszkę zagrałem to co ostatnio pisałem +
Numancia - Osasuna 2.30 1
i
Catania - Chievo 2.02 1

Najwyżej będzie na czeher'a :rotfl:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 wrz 2008, 18:49

[*] Slask .... lepiej przemilczec, co z tego ze Craxa zagrala najlepszy mecz w sezonie, skoro i tak Slask powinien to wygrac, Kaczmarek sam sobie wrzucil pilke za kolnierz, zachowania godne jego odpowiednika w cracovii, poza tym Tarasiewicz nie wiem po kiego zmienial Ostrowskiego a wprowadzil marka Gancarczyka, ktory w przeciwienstwie do brata pierdzielil wszytsko ...
No nic ... Catania weszla wiec i tak jest maly plus :P jak Inter wejdzie to bedzie duzy plus a jak przegra to sredni minus co nie zmiania faktu ze caly weekend i tak bedzie udany

PS. Nie wiem co zrobil Stefan bo Cracovia z takim zebem jeszcze nie grala
PS2. Wkurza mnie ten Slask 2razy na nich jak grali u siebie postawilem i co ? tych meczy nie wyrgali, frajersko remisujac
PS3. Przynajmniej bede mogl ogladac spokojnie jeden mecz bo jakby Slask wygral to bym skakal po kanalach :P
PS4. Komnetarz na OS [*]

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 29 wrz 2008, 7:35

Czesc. Jak tam wasze typy na LM. Troche zarobilem przez ten weekend i chcialbym postawic troche wiecej kasy niz zawsze na 2 mecze. Zastanawiam sie nad:
Aalborg-Manchester 2
Villareal - Celtic 1
Bate - Juve 2

Chce postawic na 2 mecze. Wy jak obstawiacie?? Moze macie inne mecze. Moze macie jakis analizy do tych meczów?

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 wrz 2008, 11:32

Tak jak pisalem mam juz kupon z MU i Zolta lodzia podwodna ale teraz trzeba jeszcze cos :P
Myslalem na Arsenalem i Liverpoolem
Ale naturalniejsza bylaby gra na Viole :P
Arsenal mimo wsyztsko gram na 100% dobrze ze przegrali, ostudzi ich to troszke i zmobilizuje, poza tym Porto mimo efektownej wygranej w 1kolejce w sezonie jak narazie prezentuje sie srednio... za duzo strat przed sezonem aby juz teraz byc groznym dla najlepszych... 3waznych graczy nie ma... A Arsenal jak nie wygra u siebie to wplatuje sie w dosc zagmatwana i trudna juz sytuacje

Ktos wie jak sytuacja w Steaua? w weekend grali wanzy mecz z Cluj wiec mogly kosci trzeszczec :P ale Viola rowniez ma swoje problemy... obrona popelnia bledy... na sile Santana gra a jest kilka innych opcji... atmosfera byla kiepska nie wiem czy cos sie zmienilo... Mutu, Gamberini, Ricardo nie jest ejszcze w optymalnej formie po kontuzji :P Ale Gila jest.. nie wiem czy to sobie walnac :P
Co ciekawe kurs maleje wiec cos musi sie dziac w Steaua

A Liverpool powinien ograc PSV, ktore jest drastycznie slabe :!:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”