Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 27 wrz 2008, 20:43
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 wrz 2008, 20:53
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 27 wrz 2008, 21:20
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 wrz 2008, 21:28
Chyba sobie kpisz, do skaldu wrocil Nihat, wraca Rossi(bramke zdobyl), dosc dobrze zastepowal icj Llorente ... a na El Madrigal przewaznie zywicezaja gospodarze, ogolnie kurs jest znaczaco za wysoki....Sammyy pisze:nie jestem przekonany czy Villareal aż tak łatwo sobie poradzi... ostatnio ładnie grają... choć Celtic chyba faktycznie w LM to tylko u siebie punkty zdobywa... MU i Juve spokojnie powinny wygrać.
Fenerbahce to juz inny zespol, slabiutki jak nie wiem, Aragones nie daje rady jak narazie, kilka lat temu - 2 albo 3 te zepsoly graly razem w eliminacjach i to Dynamo bylo gora zdaje sieSammyy pisze:Zastanawiam się nad Fenerbahce jeszcze... grają u siebie, Dynamo potęgą nie jest, a pamiętamy co w Turcji się działo w tamtym roku... nikt kompletu punktów im nie wyrwał, a były tam i takie ekipy jak Inter czy Chelsea... Arsenal chyba też powinien wygrać.
W środę z tymi meczami gorzej... Cluj Chelsea 2, Szachtar Barcelona 2, a reszta to ciężko ocenić...
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 wrz 2008, 22:10
na 17 meczów chyba 1 remis i 16 porażekczeher pisze:Celtic na kilkadziesiat meczy w LM na awayu zalednie kilka zremisowalo, bez jakielkowiek wygranej zdaje sie, bedzie sieczka z szkockich drwali
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 wrz 2008, 12:04
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 wrz 2008, 12:08
tez to gramczeher pisze:Slask - Craxa 1
Atletico - Sevilla 1
a to chyba zagram. Celtic wiadomo co wyprawia na wyjazdach. A United będą chcieli wskoczyć na 1 miejsce, grają z najsłabsza ekipą, wiec najlepsza okazja, aby wygrać.czeher pisze:AaB - MU 2
Villareal - Celtic 1
tego nie ruszamczeher pisze:Milan - Inter 2
Catania - Chievo 1
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 28 wrz 2008, 13:02
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 wrz 2008, 13:14
Lech ma przed soba ciezki okres... moze na LKS zabraknac motywacji jak za kilka dni ma sie mecze z Austria czy legia u siebie na ktore przyjdzie .... no wlasnieSammyy pisze:LKS - Lech 1.70 2
nie wiem co przemawia za Racingiem, to juz wg mnie napewno pewniejsza CataniaSammyy pisze:Santander - Mallorca 2.05 1
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 28 wrz 2008, 13:24
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 28 wrz 2008, 13:37
wg mnie odpada. oglądałem ostatni mecz z Nacionalem i nic tam nie pokazali a frustrację wyładowali na przeciwnikach i skończyli mecz w 9. Stracili dwóch podstawowych zawodników. Prędzej under bym tutaj zagrał.Trofense - Guimaraes 2.15 2
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 28 wrz 2008, 15:04
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 wrz 2008, 18:49
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 29 wrz 2008, 7:35
morświn

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 wrz 2008, 11:32
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin