Wasze prywatne typy - Strona 737

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 wrz 2008, 11:45

jetbull.com znacie tego buka ?

dali mi free bet'a 10 € na urodziny :D juz wykorzystałem oczywiście na LM:

Aalborg - United 2
Cluj - Chelsea X2
Shakhtar - Barca X2

United powinni sobie poradzić, pewnie nawet handi wejdzie, a porazki Chelsea i Barcy raczej nie wchodzą w grę.

ako 1,70 dość asekuracyjnie, ale tak zeby weszło, zobacze jak tam z wypłatą [jak wejdzie :P] i może na dłuzej tam zagoszcze. Bo bah od tylu lat nie chce mi dac nic na urodziny :( chyba za dużo u nich wygrywam.

Nie graj na Arsenal, bo znów nie wygra. Już chyba przy okazji meczu z Dynamem chciałeś postawić i karny z dupy zabrał nam punkty. Teraz Porto - Wenger zapowiada zmiany w składzie. Nie wiadomo jak duże. Ale myśle, ze Robin, albo Eboue zejdą, a wejsc może Nicklas, Vela, albo Nasi - o ile jest już gotowy.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 29 wrz 2008, 15:20

fieldy, oczywiście, że znamy. Happy hours ;]

Z 4 zeta z HH zrobiłem 70 :P do urodzin daleko, wiec mnie bonus urodzinowy nie obchodzi :wink:

Ja z Lm biorę tylko Villareal, dorzucę awans Wilków oraz HSV i będzie dobre Ako.

ja mam konto w €, wiec z HH dostałem 1 € :P też już w grze // fieldy

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 wrz 2008, 15:26

fieldy pisze:Nie graj na Arsenal, bo znów nie wygra. Już chyba przy okazji meczu z Dynamem chciałeś postawić i karny z dupy zabrał nam punkty.
ty to zawsze sie rpzyczepiasz, nie gralem tego wiec .... nie do mnie pretensje :lol: :lol: :lol: :lol: na stare lata zrzeda sie stales
Dotychczas gralem 1raz i ... wygrali z Twente :afro:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 wrz 2008, 15:32

Ale myśle, ze Robin, albo Eboue zejdą,
To, że on nie zagra to akurat argument za tym by grać na Arsenal 8)
A w sobotę pewnie jak wielu Arsenal mi zepsuł świetny kuponik, ale pewnie to i lepiej, bo w niedziele z powodu braku funduszy i oszczedzania ich na LM zagrałem za mało dużo spotkań i fart niesamowity i fura pieniędzy wygrana :jupi: :mike:

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 29 wrz 2008, 16:34

Alborg - MU 2
BATE - Juve 2
Villareal - Celtic 1
CSKA - Slaven 1

I jeden taki troszkę bardziej 4fun za piątkę...

Zenit - Real X
Bayern - Lyon 2
Fener - Dynamo 1

Btw; I takie pytanie z serii tych głupich, może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi w 'handicap' :?:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 wrz 2008, 16:44

a jak cloner pisał, że początkujący, to sie przyznać nie chciałeś :D

jak masz zdarzenie Arsenal - Manchester (0:1) i postawisz na 1, to Arsenal musi wygrać 2 bramkami, aby typ wszedł. Dodajesz po prostu jednej z ekip [zazwyczaj tej słabszej] 1 bramkę do wyniku.

czyli:

Arsenal - Manchester (0:1) padnie wynik 1:0, to po dodaniu tej bramki United bedzie 1:1 -> czyli remis i typ nie wszedł.
jak wygra Arsenal 2:0 to wynik brzmi 2:1 -> czyli wygrał Arsenal -> typ wszedł

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 29 wrz 2008, 16:47

Nie w tym rzecz, gram od jakiegoś dłuższego czasu (kilka miechów), tyle że zawsze na akumulowane :)

kilka miechów, to jak noworodek w tym fachu :P // fieldy

Każdy kiedyś zaczynał :)

Zapomniałem o jeszcze jednej rzeczy :)

Aalborg - MU 2
Bate - Juve 2
Villareal - Celtic 1
Cluj - Chelsea 2
Szachtar - Barcelona 2
Kaunas - Sapmdoria 2
Unirea - Hamburger 2

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 29 wrz 2008, 17:43

ja pewnie zdecyduje sie na Manchester i Villareal , chodz tego 2 sie obawiam , Celtic moze to zremisowac

Awatar użytkownika
gieksa
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 29 wrz 2008, 23:34

co wy tak za tą barcą:/ rękoma i nogami:D

przecież ostatni mecz zagrała fatalnie:D albo ja jako kibic Realu nie potrafię dostrzec jej piękna<lol2>
co prawda brame stracili ze spalonego ale to co sędzia potem wyprawiał to był burdel na kółkach<lol2> karny w 11?12? minucie doliczonego czasu<lol2> to był gwóźdź do trumny tegoż sedziego...

tutaj dostane pewnie grubszą reprymendę od mentora:D ale musze to napisać żeby nie dostrzec iż w tym meczu sędzia gwizdał ewidentnie pod barce trzeba być chyba ślepym!!!!! mecz był jedną wielką farsa:D

ja osobiście zagrał albo 1x albo gol Ukraińców :D

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 29 wrz 2008, 23:59

Najlepiej zrobisz jak postawisz na Szachtar swoje konto. Po tych bredniach które napisałeś ratuje cię jedynie wysokie stężenie alkoholu we krwi. I pisz nazwy klubów wielką literą :evil:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 wrz 2008, 9:55

gieksa pisze:co wy tak za tą barcą:/ rękoma i nogami:D

przecież ostatni mecz zagrała fatalnie:D albo ja jako kibic Realu nie potrafię dostrzec jej piękna<lol2>
co prawda brame stracili ze spalonego ale to co sędzia potem wyprawiał to był burdel na kółkach<lol2> karny w 11?12? minucie doliczonego czasu<lol2> to był gwóźdź do trumny tegoż sedziego...

tutaj dostane pewnie grubszą reprymendę od mentora:D ale musze to napisać żeby nie dostrzec iż w tym meczu sędzia gwizdał ewidentnie pod barce trzeba być chyba ślepym!!!!! mecz był jedną wielką farsa:D

ja osobiście zagrał albo 1x albo gol Ukraińców :D
:lol2:
Czuję się wywołany do tablicy :]

Pieprzysz jak potłuczony niestety. Barcelona w meczu z Espanyolem zagrała jedno z lepszych spotkań od dłuższego czasu. Rywal mocny (na dodatek derby) a tymczasem Espanyol został niemal całkowicie stłamszony. Bramka po faulu na bramkarzu a poza tym mnóstwo szczęścia i w zasadzie zero akcji w ataku. Były słupki, poprzeczki, wybicia z linii bramkowej przez obrońców (ogólnie dużo strzałów na bramkę było blokowanych przez mur obrońców nie opuszczający pola karnego Espanyolu) oraz niepodyktowany karny po zagraniu ręką w polu karnym już na samym początku meczu. To wszystko oczywiście szanse dla Blaugrany.

Widzę, że nie oglądałeś meczu skoro piszesz o bramce ze spalonego ( :hahaha: ) oraz dziwisz się czemu doliczył tyle czasu. Przypominam, że mecz został przerwany na 10 minut z powodu zamieszek na trybunach, ale czas na zegarze nie został zatrzymany a więc trzeba było potem doliczyć te 10 minut + zwykły doliczony czas gry.

Odpisałbym ostrzej, ale widzę, że nie warto. Trzeba być mocno ograniczonym, aby napisać coś takiego jak:
żeby nie dostrzec iż w tym meczu sędzia gwizdał ewidentnie pod barce trzeba być chyba ślepym!!!!! mecz był jedną wielką farsa:D
No i należałoby się chyba WP za Real z wielkiej litery a barca z małej, ale nie będę kopał leżącego. Inny mod może jednak nie być litościwy więc lepiej popraw to prędko.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 wrz 2008, 10:40

tak czy owak gra na Barcelone jest dosc ryzykowna i naiwna

Shakhtar Barcelona 2:0
kilka lat temu taki wynik padl ale troche inna specyfikacja spotkania byla - grudzien, koniec fazy grupowej

Awatar użytkownika
gieksa
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 30 wrz 2008, 10:57

mecz oglądałem, bramka fakt pokręciłem nie wiem czemu napisałem ze spalonego... przyznaje się mój błąd myślałem o czym innym wtedy widocznie fakt bramka po faulu an Valdezie.

co do tych 12 doliczonych minut to nigdzie się nie dziwie iż zostało tyle doliczonych, i tak nie napisałem:/ mecz został przerwany na 7 minut z hakiem no max 8 jak już mamy być dokładni..

Fakt nie wspomniałem o tym nie podyktowanym karnym ale pisałem to na szybkości do tego tez sie przyznaje, jednakże czerwona kartka moim zdaniem (i nie tylko marca i as też tak napisały) niesłuszna przez co Espanyol bronił się w 10 o czym akurat ty nie wspominasz.. no i o podytkowaniu karnego z kapelusza też milczysz.

co do zarzutów o małe litery to jak pisze Barcelona to pisze dużą a jak barca mała tak samo np Fiorentina i viola zmienię to jeżeli przeszkadza.

a i jeszcze apropos gry Barcelony nie jestem ich fanem jak wiadomo i nie oglądam każdego meczu (oglądam przeważnie przed LM) wiec jest przyzwyczajony do Barcy jeszcze z przed roku półtorej? gdy grali najładniejszą piłkę i w moim mniemaniu obecna gra wypada nie zbyt korzystnie.

Dobra na temat Barcelony już kończę swoje wypowiedzi i najlepiej nie ciągnijmy juz tego tematu żeby nie zaśmiecać tematu z typami.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 wrz 2008, 12:09

czeher pisze:tak czy owak gra na Barcelone jest dosc ryzykowna i naiwna
Nie wiem czy naiwna to dobre słowo, ale zgadzam się, że pewniak to na pewno nie jest. Sam osobiście zagrałem to tylko na rezerwowym kuponie a nie na głównym. Przede wszystkim mamy za sobą ciężkie derby a przed nami (w sobotę) bardzo ważny i bardzo trudny mecz z Atletico. W Lidze Mistrzów mamy bardzo łatwą grupę tak więc awans nam nie ucieknie a więc jutro powinno zagrać kilku zmienników. Nie zdziwię się jak odpocznie sobie Messi, Iniesta i może jeszcze kilku innych grajków chociaż z drugiej strony nie znam jeszcze Pepa. Nie wiem jak on podchodzi do tego.
gieksa pisze:Valdezie
To ten z Borussii Dortmund?
gieksa pisze:Fakt nie wspomniałem o tym nie podyktowanym karnym ale pisałem to na szybkości do tego tez sie przyznaje, jednakże czerwona kartka moim zdaniem (i nie tylko marca i as też tak napisały) niesłuszna przez co Espanyol bronił się w 10 o czym akurat ty nie wspominasz.. no i o podytkowaniu karnego z kapelusza też milczysz.
Po pierwsze czerwo dla Espanyolu dyskusyjne, ale chyba nie do końca z dupy z tego co zdążyłem wyczytać. Koleś miał już na koncie żółtą kartkę, wyskoczył do górnej piłki i machał w powietrzu rękami trafiając rywala w twarz. Takie zagrania są niedozwolone. Pewne jest, że sfaulował Busquetsa i za takie przewinienia nie rzadko padają kartki chociaż również uważam, że pospieszył się z tym czerwem. Inna sprawa, że gra w osłabieniu niczego nie zmieniła. Autobus w bramce da się ustawić także mając do dyspozycji 10 piłkarzy.

Tak czy inaczej jeżeli chcesz się licytować to policz sobie kto strzelił w tym meczu prawidłowego gola. Podpowiedź: nie był to Espanyol. Barcelona powinna mieć karnego? Powinna. Sędzia był tragiczny, ale mylił się w obie strony a Ty pieprzysz jak potłuczony, że gwizdał pod Barcelonę. Ostatecznie na szczęście wygrała drużyna zdecydowanie lepsza.
gieksa pisze:co do zarzutów o małe litery to jak pisze Barcelona to pisze dużą a jak barca mała tak samo np Fiorentina i viola zmienię to jeżeli przeszkadza.
:o
Zmień. Przeszkadza.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 wrz 2008, 12:23

Mentor pisze:Nie wiem czy naiwna to dobre słowo
Akurat takie mi padlo na klawiature :P Chodzi ze czesc pewnie pusci to ze wzglkedu na nazwe - Barcelona - sytuacje dobrze nakresliles, naturalna racja bytu byloby wystawienie rezerwowego zestawienia - sytuacja jest dosc analogiczne do MU w poprzedniej kolejce - tam az takich rezerw nie bylo, ale spotkania az tak na maksa nie potraktowali majac w weekend Chelsea na rozkladzie... MU i Barca grupe maja najslabsza z mozliwych i brak tych druzyn w 1/8 mozna miedzy bajki wlozyc
Na ukrainie gra sie ciezko a Szachtar w pucharach w tym roku idzie jak burza, w przeciweinstwie do ligi w ktorej gra katastrofalnie i juz nie jeden sie na to nabral odnoszac lige do pucharow :!: Szachtar rozgromil Basel a wczesniej Dinamo
Mowi sie ze gwiazdy Szahctara nie przykladaja sie do spotkan ligowych, ktore im spowszedniały (kolejne tytuly na ukrainie itp) teraz przyszedl czas na awansie z grupy LM i na tym maksymalnie sie koncentruja

PS. Kuwa tak to napisalem, ze jak czytam to az chce sie postawic na Szachtar :rotfl: :haha: :boruta:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”