Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 75

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 06 maja 2007, 19:15

Manchester United mistrzem Anglii 8)
No i stało się...przed sezonem nikt poza kibicami United nie wierzył, eksperci dawali max 3 miejsce, Chelsea miała mieć spacerek.
Pokazalismy klase, wielką wole walki , mistrzowski styl :)
Na podsumowanie jeszcze przyjdzie czas teraz trzeba się skupić na Chelsea i finale FA Cup.
Trzeba to oblac :pijemy:

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 06 maja 2007, 19:21

Gratuluje MU tytulu :!: Hegemonia Chelsea zostala przelamana :wink: Czerwone Diably czekaly na tytul od 2003 roku i wreszcie sie udalo. 9 tytulow wywalczonych przez sir Alexa to jakis kosmos :rydzyk: Zobaczymy, kto bedzie lepszy w Pucharze Anglii :wink:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 06 maja 2007, 19:27

CAMPEONE, CAMPEONE :!:
Podziękowania dla Arsenalu :wink:

Chyba nikt nie zaprzeczy, że United zasługiwało w tym sezonie jak mało kto. Nie trzeba było kilku transferów za miliony funtów. Wystarczyło wygrywać, z tym, że wygrywać w iście mistrzowskim stylu, a nie po 1:0 jak to miało miejsce w przypadku Chelsea.

Wierzylem, a teraz jestem wniebowzięty

Pozdrawiam resztę Diabłów! :twisted:

P.S. I nikt mi nie wmówi, ze United wywalczył mistrza, bo Chelsea miała gorszy sezon i MU się poszczęściło. Jeszcze dwa mecze do końca sezonu, a Red Devils mają na swoim koncie 4 remisy, 4 porażki oraz 28 wygranych! :D

P.S.2 Sprawa z Howardem wyjaśniona. Wszystko przebiegło po myśli United:]

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 maja 2007, 19:33

Rossi pisze:No i stało się...przed sezonem nikt poza kibicami United nie wierzył, eksperci dawali max 3 miejsce, Chelsea miała mieć spacerek.
:arrow:
Jarzinho pisze:Chelsea i Manchester to zdecydowanie najwieksi faworyci do zwyciestwa w przyszlym sezonie.

:P Patrząc na tabelę zwycięstwo MU bardzo zasłużone, 20 bramek wiecej od drugiej w tabeli Chelsea robi wrażenie, obok tego finał FA Cup i półfinał LM. Jeszcze zwycięstwo w FA i można spokojnie powiedzieć, ze Manchester był najlepszym zespołem w Anglii biorąc pod uwagę wszystkie rozgrywki.
Gratuluje mistrzostwa. :spoko:

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 06 maja 2007, 19:44

Jarzinho pisze:20 bramek wiecej od drugiej w tabeli Chelsea robi rażenie, obok tego finał FA Cup i półfinał LM. Jeszcze zwycięstwo w FA i można spokojnie powiedzieć, ze Manchester był najlepszym zespołem w Anglii biorąc pod uwagę wszystkie rozgrywki.
Gratuluje mistrzostwa. :spoko:
rzeczywiscie bardzo udany sezon United, grali tez chyba najladniejsza pilke ze wszystkich teamow czolowki.
Teraz dwa mecze z Chelsea - jesli wygrane to chyba nikt nie powie ze Chelsea przegrala po kontuzjach itp itd.
Gratulacje

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 maja 2007, 19:57

Gotów jestem przyłączyć się do gratulacji bo taki obrót sprawy bardzo mnie cieszy. Chociaż szczerze mówiąc to chyba bardziej cieszy mnie fakt porażki Chelsea aniżeli zwycięstwa Manchesteru. Nie mniej jednak z perspektywy całego sezonu Czerwone Diabły zasłużyły na mistrza i dobrze, że wielka ekipa powraca na należne jej miejsce. Gratuluję jeszcze raz i już teraz życzę powtórki w najbliższym sezonie.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 06 maja 2007, 20:31

Dołączam się do gratulacji. Man Utd w tym sezonie zdominował ligę i był zdecydowanie najlepszy. Chelsea na koniec sezonu przy szczęściu mogła dogonić drużynę z Manchesteru, ale byłaby to wielka niesprawiedliwość. United patrząc na bardzo dobrą grę i styl jaki prezentowali w stosunku do The Blues powinni świętować te mistrzostwo dużo wcześniej.
Brawa też dla Ronaldo, który został najlepszym graczem ligi. Pozdrawiam :wink:

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 06 maja 2007, 20:32

Tez sie ciesze z mistrzostwa MU :wink: i tak samo jak Mentor bardzo chcialem, zeby tytul nie trafil przez przypadek w rece Mourinho. MU wraca tam, gdzie ich miejsce. Brawa za przemyslane transfery i walke przez caly sezon. Ale lawka za krotka i na przyszly sezon trzeba pomyslec o tym :wink:
Ciekawy artykulik:
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,4110197.html

co do sezonu zycia Carricka bym sie czepial, bo chlopak jeszcze nie pokazal wszystkiego co umie :P no i w Tottenhamie tez gral bardzo dobrze. 8)

Awatar użytkownika
wisieq
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wisieq » 06 maja 2007, 20:39

Wielka radośc i gratulacje dla chłopaków za ten sezon po 4 latach znowu jesteśmy najlepsi,mam nadzieje ze to dopiero początek w zdobywaniu trofeów marzy mi się puchar LM w najbliższej przyszłości

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 06 maja 2007, 20:45

Ja również od siebie pogratuluję, sezon mieliście bardzo udany, tylko z jedną drużyną przegraliście dwa razy... i tak naprawdę to ona powinna mieć ten tytuł :evil: :cry:

<po_kilku_minutach>

Jeszcze raz gratuluję :]

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 06 maja 2007, 20:49

Brawa dla ManU - zdecydowanie należał im się ten tytuł. W zasadzie byli bezkonkurencyjni - różnica punktowa nie jest może zbyt przekonująca, ale gra z jaką Manchester wrócił na szczyt jest godna pozazdroszczenia. Do zwycięstwa w LM jednak im sporo brakuje, co pokazał mecz z Milanem. Jeśli Alex chce jeszcze wygrać CL powinien kupić kilku zmienników, bo w tym tkwi główny problem. Na przeciętne angielskie zespoły starcza taki Heinze, ale na klasowe europejskie potęgi nie.

Swoją drogą, to ja przed sezonem nie spodziewałem się takiego sukcesu Manu, przyznaje sie :P

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 06 maja 2007, 20:55

Manumef pisze: United zasługiwało w tym sezonie jak mało kto.
Jak nikt dokładniej :P Oczywiście niezmiernie się cieszę, bo tytuł wraca na właściwe miejsce. Tyle na razie. Na głębszą analizę sezonu przyjdzie czas. A teraz idę świętować. :D
Manumef pisze:Pozdrawiam resztę Diabłów! :twisted:

Ja się przyłączam.

P.S - Manumef, rozwaliliście nas dzisiaj :oops:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 06 maja 2007, 21:14

No i dobrze, że drużyna która przed sezonem była wyśmiewana, m.in za Carricka czy też Ronaldo, który chce wszystko byle nie zostać na OT, zdobywa mistrza, grając praktycznie cały sezon równo.Nie ma co ukrywać, Chelsea goniła do końca, bo była mistrzem końcówe, gole po 89 minucie to była ich specjalność, zawsze wywalczyli jakiś punkt.Natomiast Diabły grając nawet i źle potrafily 4:1 pojechać Blackburn, czy też od stanu 2:0 na 2:4 z Toffes.Dobrze, że przy okazji utarli zawodnicy MU nosa Chelsea, która znów wydając fortunę muszą odpaść w Europie, a i w tym sezonie skonczyli sezon z niczym, no może maksymalnie Puchar Anglii, ale jednak to nie to.Gratuluje.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 693
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 06 maja 2007, 21:55

Uchi_ pisze:Chelsea goniła do końca

I nie dogoniła :chill:

Brawo, brawo, brawo. Nikt nie może powiedzieć że Manchester nie zasługiwał na ten tytuł. Piękny sezon. Wszyscy grali świetnie, a największe podziękowania należą się SAF , który potrafił doprowadzić zespół do końca. O ile został jakiś niesmak po Lidze Mistrzów, to ten tytuł go niweluje. A przed nami jeszcze Puchar Anglii więc może być już tylko lepiej. Ucieszyło by mnie też gdybyśmy nie odpuścili meczu z Chelseą, bo było by to postawienie kropki nad i. Liga Angielska jest bardzo ciężka i wymaga dobrego przygotowania. Nie brakowało nam niczego i wszystkie mecze były bardzo dobre. Teraz trzeba sprowadzić kilku nowych zawodników aby powiększyć ławkę rezerwowych. Liga Mistrzów czeka. I wierzę że przyszły sezon będzie już w pełni nasz.

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED :rydzyk: :king:

Jesteśmy najlepsi! :mike:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 06 maja 2007, 22:21

Łzy spływały po moim policzku, kiedy to podopieczni Wengera przekreślili szanse niebieskich na dogonienie Manchesteru. Przepiękna chwila, na którą czekałem tyle lat. Nareszcie tzw " potęga " zbudowana przez zera na koncie Ruska zostala pokonana. I to w przepisowy sposób. Na nic zdały się brzydkie komentarze pana Murinho, na nic krzyki, płacze, żale, o niedyktowanie rzutów karnych. Wszystko na nic. Najważniejsze zostało osiągnięte.
Najpiękniejsze jest to, że mistrzostwo zostało zdobyte niemalże zdziesiątkowanym składem. Plaga kontuzji, kaskada niezadowolenia i dylematy Fergusona. Życie jest piękne, dla takich chwil chce się żyć. Szkoda, że nie mam jak dołączyć do kibiców w Anglii, którzy teraz wlewają w siebie 10 litr piwa krzycząc na całe gardło " Glory Glory ". Teraz czekamy na finał Pucharu Anglii. Jeśli uda się zdobyć, będzie przepięknie. Prawdopodobieństwo zwolnienia pana krzykacza z Chelsea wzrośnie. Mściwy nie jestem, ale miło by było, gdyby upadł reżim Portugalczyka. Jeśli nie, trudno, najważniejsza jest liga.
Mija 10 lat od kiedy kibicuję MOIM diabełkom. 10 lat pragnienia zwycięstwa, łez po porażkach i radości w sercu po zdobytych bramkach. 10 lat czytania newsów, kupowania pamiątek, miejsca w sercu dla United.
Dziękuję wam.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”