Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATLETICO_1903 » 24 sty 2010, 12:37
ATLETICO_1903

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 24 sty 2010, 14:23
Bo na stronie nie ma rejestracji i właśnie dlatego się nie możesz zarejestrowaćATLETICO_1903 pisze:witam wszystkich po długiej przerwie nie obecności mojej:(:(:(: wcześniejszy nick ( DZIADEK_85 ) mam pytanko co sie stało ze stroną http://www.atleticopoland.com/ nie idzie wogóle zarejestrować się. pisałęm do redakcji ale nikt nie odpisuje:(:(:( pozdrawiam Wszystkich Fanów Atletico
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 lut 2010, 9:12
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 05 lut 2010, 9:46
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 10 lut 2010, 15:41
Dokładnie 165 centymetrów przed polem karnym.emdżej pisze:Zrozumiałbym jeszcze, gdyby to było na samej linii pola karnego. Ale to przecież był dobry metr poza "szesnastką"
Ja nie chcę bronić sędziego czy wykłócać się o to czy karny się należał czy też nie, bo według mnie nie powinno go być, jednak być może sędzia zinterpretował to zupełnie inaczej niż większość z nas. Jurado jest faulowany wyraźnie przed polem karnym, jednak utrzymuję się na nogach (co prawda nie co wytrącony z równowagi) po czym w okolicy już linii pola karnego zostaje złapany przez faulującego za nogę co powoduje jego upadek. Być może sędzia pierwszy faul puścił jako przywilej korzyści widząc że Jurado utrzymuje się na nogach (choć oba faule to różnica sekundy), jednak drugi faul który powoduje upadek pomocnika Atletico kwalifikuje jako faul i dyktuje rzut karny (choć wydaje mi się że drugi faul też był przed polem karnymRealFan pisze:Jeśli ktoś nie widział wczorajszego meczu Atletico z Racingiem - właśnie tak wygląda sędziowanie w Hiszpanii:
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 10 lut 2010, 15:45
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 lut 2010, 15:53
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 11 lut 2010, 14:37
Niemal od razu wskoczył do podstawowego składu tylko nie wiem za dlaczego. Nie gra źle, ale na tym koniec, bo nie da się powiedzieć że gra dobrze. Dla mnie Raul Garcia jest lepszy i trochę mnie to denerwuje. Tiago niczym się nie wyróżnia. Maniche za najlepszych czasów w Atletico bił go na głowę. Może potrzebuje jeszcze trochę czasu zobaczymy, ale już marudzi że chcę zostać w Atletico na stałe (pewnie dlatego że ma podstawowy plac). Denerwuje mnie u niego jedna rzecz, koleś ma ogromne problemy z koncentracją, albo ma chorobę chwilowej utraty świadomości. Czy w Juve też mu się zdarzało stać z piłką bez jakiegokolwiek ruchu przez 5 sekund po czym zawodnik nadbiegający z przodu, tyłu czy boku zabierał mu piłkę co powodowało wyprowadzenie Tiago ze stanu (może właśnie chodzi o) medytacji/chwilowej utraty świadomości.(L)oczkerson pisze:skoro jesteś to mam takie krótkie pytanie: Co tam u Tiago? Słyszałem, ze gra regularnie, więc z chęcią bym się dowiedział jak tam wrażenia
I ponoć Puyol też, jednak sądzę że i jeden i drugi zagrają. Teraz niech jeszcze Messi wyleciRealFan pisze:Ponoć Ukrainiec też się połamał i nie zagra, ale to akurat wzmocnienie Barcelony.
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 lut 2010, 14:51
Szybko to zauważyłeśCzy w Juve też mu się zdarzało stać z piłką bez jakiegokolwiek ruchu przez 5 sekund po czym zawodnik nadbiegający z przodu, tyłu czy boku zabierał mu piłkę co powodowało wyprowadzenie Tiago ze stanu (może właśnie chodzi o) medytacji/chwilowej utraty świadomości.
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 11 lut 2010, 15:37
Może akurat tego że nie nadąża za akcjami jeszcze nie zauważyłem, dzisiaj jak zagra z Racingiem to zwrócę na to uwagę.(L)oczkerson pisze: Szybko to zauważyłeśW JUVE Tiago bardzo często był na boisku
.... Nieobecny. Zdarzają mu się dłuższe momenty gdzie w ogóle nie szukał gry, gdzie nie brał udziału w akcjach, gdzie nie nadążał za akcjami czy to w obronie czy w rozegraniu, był zdecydowanie zbyt mało aktywny.
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 lut 2010, 15:52
nieeeeeeeeeP.S Póki co pod żadnym względem nie zasługuje na to aby wyłożyć za niego 8 mln euro.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 11 lut 2010, 16:21
Inferno

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 12 lut 2010, 11:33
Już Ci mówię :Inferno pisze:Asteniu jakim składem Atletico wyjdzie dzisiaj na rewanżowe spotkanie w CdR? W pierwszym spotkaniu rozbiliście Racing a nadchodzi prestiżowy mecz z Barceloną. Z drugiej strony wydaje się że to właśnie CdR w tym sezonie jest dla was najistotniejsze... Pytam bo dosyć ciekawe kursy są na to spotkanie.
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 12 lut 2010, 13:14
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 12 lut 2010, 14:34
No sytuacja z Asenjo nie jest ciekawa. W sumie kosztował nie mało kasy (jak na obecne warunki). Z miejsca miał podstawowy skład, a od paru spotkań broni, początkowo bramkarz numer trzy, czyli David de Gea. Jeżeli Benitez będzie chciał kupić de Geę to musi wyłożyć na stół 20 mln euro, chociaż wątpię czy kwota zapisana w klauzuli odstępnego wystarczy, bowiem raczej David nie odejdzie z klubu w którym jest od szóstego roku życia.miguel indurain pisze:ciekawa sytuacja jest z asenjo. latem przychodzil do atleti niczym gwiazda ligi, byl, mozna rzec, rozchwytywany. a teraz siedzi na lawce poniewaz do bramki wskoczyl rewelacyjny de gea (stawiam gruszki przeciw zoledziom, ze lalem zarzuci na niego swoje liverpoolskie - a moze juz turynskie? - sieci kameleon wspolczesnego futbolu).
de Gea zmiennikiem Asenjo był jedynie w kadrze Hiszpanii do lat 21. We wszystkich wcześniejszych rocznikach był podstawowym bramkarzem.miguel indurain pisze:o ile w atletico de gea widzialem tylko raz (4-0 z racingiem) i wypadl tam swietnie, to pamietam go z mlodziezowkach hiszpanskich w ktorych to byl naturalnym zastepca... asenjo.
Jeżeli któryś odejdzie to będzie to na pewno Asenjo który już zaczyna marudzić iż wybrał Atletico, a nie Barcelonę ze względu na to iż w Atletico miał mieć pewny plac. Mi osobiście marzył się taki scenariusz że Atletico wypożycza de Geę, do jakiegoś pierwszoligowca na dwa lata, gdzie David zyskuje doświadczenie. W tym czasie Asenjo wyrasta na gwiazdę i Atletico po dwóch latach sprzedaje go do Chelsea czy MC za 20-30 mln euro, a de Gea wraca do Atletico i go zastępuje, jednak już widać że tak nie będzie.miguel indurain pisze:ogolnie nie wiem czy to byl dobry pomysl ze strony atletico zeby miec w kadrze dwoch najbardziej utalentowanych bramkarzy hiszpanskich. jeden z nich bedzie musial odejsc latem zeby dalej sie rozwijac.
Asteniu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio