Gry... - Strona 75

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Na czym najchętniej grasz?

PS4
24
34%
XBOX One
6
8%
PC
35
49%
komórka
1
1%
tablet
0
Brak głosów
na starszej generacji konsol
4
6%
na innej platformie
1
1%
Awatar użytkownika
Grand
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Grand » 03 sie 2008, 12:06

RóżA pisze:Chyba tylko dla Ciebie Krzywy .

BTW --> http://www.blizzard.com/diablo3/

a grałes chociaz?

nie tylko dla mnie :P http://www.sacred.pl

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 03 sie 2008, 12:18

Sądzisz, że wypowiadałbym się o grze w którą nawet nie grałem :> ?

Awatar użytkownika
Grand
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Grand » 03 sie 2008, 12:19

RóżA pisze:Sądzisz, że wypowiadałbym się o grze w którą nawet nie grałem :> ?
niektórzy tak robią wiec to by mnie nie zdziwiło ;) ale skoro grałes, to widac ze mamy inne gusta, nie mówie ze Diablo mi sie nie podobało

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 03 sie 2008, 12:29

Grałem w Sacred właśnie dlatego, że w wielu miejscach gra ta była porównywana do Diablo. I rzeczywiście, widać bardzo duże podobieństwo, jednak, jak dla mnie, Diablo jest grą o wiele lepszą :wink: .

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Re: Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 17 wrz 2008, 10:14

Poszukuję gier turowych, takich jak wszystkie części Heroes.
Ważne - opcja gry na dwóch, tak jak w Heroes.
bedę wdzięczny za pomoc.
Nazwy podajcie

:beer:

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 24 lis 2008, 20:33

Rzadko się w HP udzielam, ale potrzebuję Waszej pomocy. Gram w Need For Speed Underground 2 i mam pewien problem. Przeszedłem 98% całej gry i skończyły mi się wyścigi (na mapie nie pokazuje mi nowych miejsc). W mapach pokonałem wszystkie wcześniej niezaliczone wyścigi, samochody są stuningowane w gwiazdkach 10/10, nawet Hummera zrobiłem 10/10 myśląc, że to też coś da ale nic. Aktualnie mam 5 samochodów, wszystkie wyścigi wygrałem i nie wiem co trzeba zrobić aby te 2% dograć.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 24 lis 2008, 20:42

Spróbuj ścigać się z innymi kierowcami po ulicach w trybie eksplorowania. Za niektóre zwycięstwa dostajesz bonusy i to mogę być właśnie te brakujące procenty :wink: .

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 25 lis 2008, 17:30

RóżA pisze:Spróbuj ścigać się z innymi kierowcami po ulicach w trybie eksplorowania. Za niektóre zwycięstwa dostajesz bonusy i to mogę być właśnie te brakujące procenty :wink: .
Spędziłem godzinę na tym dzisiaj i nic :? Wygrałem pod rząd kilka "solówek" na mieście ale dalej bez zmian. Męczy mnie to już ponad pół roku :evil:

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 25 lis 2008, 20:02

Fishbone pisze:
RóżA pisze:Spróbuj ścigać się z innymi kierowcami po ulicach w trybie eksplorowania. Za niektóre zwycięstwa dostajesz bonusy i to mogę być właśnie te brakujące procenty :wink: .
Spędziłem godzinę na tym dzisiaj i nic :? Wygrałem pod rząd kilka "solówek" na mieście ale dalej bez zmian. Męczy mnie to już ponad pół roku :evil:
ale sie uparłeś na tego NFS-a ja pamietam jak smigalem z tymi gosciami do bólu to pozniej sie juz niepojawali ale jeszcze pamietam ze zdarzaly sie wyscigi ktorych niebylo na mapie moze musisz troche posmigac i ich poszukac a i jeszcze niezapomnij o SUV-ach nimi tez smigasz w trybie eskplorowania

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 27 lis 2008, 11:22

Tigertm pisze:
Fishbone pisze:
ale sie uparłeś na tego NFS-a ja pamietam jak smigalem z tymi gosciami do bólu to pozniej sie juz niepojawali ale jeszcze pamietam ze zdarzaly sie wyscigi ktorych niebylo na mapie moze musisz troche posmigac i ich poszukac a i jeszcze niezapomnij o SUV-ach nimi tez smigasz w trybie eskplorowania
No uparłem się bo grę przechodzę do końca a nie aż mi się znudzi. Swoją drogą nie wiem o co chodzi z tym skrótem SUV co wyżej napisałeś.

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 27 lis 2008, 13:12

Skrót: Sport Utility Vehicle - Pseudo terenówki.

Ja tam z niecierpliwością czekam na 2 grudnia :twisted:

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 06 lut 2012, 22:02

Od czasu jak mój xbox 360 padł, w sensie... laser padł... To szukam czegoś na PC'cie...

Ostatnio wróciłem do Footbal Managera 12 ale z czasem robi się lekka monotonia... Czekam niecierpliwie na Diablo 3 i jakoś doczekać się nie mogę, w tym gatunku posiadam nieukończonego Titan Questa, Torchlight, Sacred - Ale jakoś znowu wchodzi ta monotonia i z czasem porzucam granie...

Aktualnie zacząłem grać w Vindictusa - jest to darmowa gra MMO osadzona w Świecie fantasy. Jednak różni się od typowych mmo, przede wszystkim nie ma umiejętności wrzuconych pod klawisze, ale na zasadzie klikania myszką, rozwój postaci jest prosty a zarazem mamy wiele możliwości, nie ma rajdów expienia doświadczenia, levele wchodzą za wykonywanie zadań a jednocześnie za eksploracje lokacji i pokonywanie bossów, można dostać tzw. punkty AP - dające nam możliwość rozwijania umiejętności. Ekwipunek przeważnie wypada z bossów, ale również dostajemy go z zadań lub craftowania.
Gra jak na mmo ma świetną grafikę, jest dynamiczna i efektowna - gra się szalenie przyjemnie i w oczekiwaniu na Diablo 3 oraz Path of Exile, to Vindictus jest świetną i do tego darmową grą... Ze swojej strony polecam i poniżej zamieszczam efektowny filmik walki z jednym z bossów :

Raz jeszcze podkreślę, że gra jest darmowa i do pobrania z tej strony : http://vindictus.nexoneu.com/ - instalka zajmuje ponad 2GB - Jednak gra naprawdę warta uwagi :)

mateoaka
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mateoaka » 21 lut 2012, 4:15

Współczucia z okazji straty xboxa! Ja bym się pochlastał! :)
U mnie jeżeli chodzi o gry, to gram tylko na konsoli (PS3). Ulubione gry - Fifa, Guitar Hero, Uncharted, UFC!

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 21 lut 2012, 21:49

mateoaka pisze:Współczucia z okazji straty xboxa! Ja bym się pochlastał! :)
hm... Nie tak do końca padł, rozebrałem go - przeczytałem na jednym forum, że problemy mogą występować z napędem jaki zwyczajnie nie styka - No i może faktycznie, to nie do końca wina lasera, choć na pewno jest zużyty ... Mam taką fajną metodę na odpalanie gier, mianowicie, załączam płytę i w momencie wczytywania "pierdut !" w napęd i wuala, gra się odpala :P
Nie mam niestety na konsoli żadnych nowości, ale chyba zabiorę się za Bayonettę - od dawna ją mam a nigdy jakoś nie przeszedłem do końca :

Jest jeszcze genialny Vanquish :

Czyli mam w sumie dwie gry, jakie powinienem przejść :)

Jednak ostatnio i tak bardziej klasycznie, powróciła fascynacja do szachów i im w większości ostatnio poświęcam czas... Co za ironia, tutaj gry które swoją efektownością i ogólnie wszystkim powodują opad szczeny a z drugiej strony, gra która ma kilka tysięcy lat i ma kilka bierek a jest w niej więcej magii niż w tych cudach heh ;)

Tak badam rynek MMO - przede wszystkim w oczekiwaniu na premierę Path of Excile, ale między czasie jakoś wciągnąłem się w infantylną ale przyjemną gierkę Elsword - w klimatach anime, nastawiona na wykonywanie zadań i podnoszenia poziomu postaci, niby gra sieciowa, ale tak naprawdę możemy wypiąć tyłek na drużynę i grać samemu, żaden problem. Fajny jest tryb PvP - ale to po jakimś czasie, pierw może doprowadzić do frustracji, bo będziemy dostawać po dupie ale z czasem będziemy sobie radzić i da to dużo frajdy, system kombosów w tej grze, to największa frajda. Gra jest w pełni po Polsku i za darmo - zarejestrować konto do gry możecie tutaj : http://pl.elsword.org/ - z tej samej strony można ściągnąć instalke gry jaka jest w pełni darmowa, warto chociaż spróbować :)

Awatar użytkownika
venomik
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 2152

Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 22 lut 2012, 14:26

Mam głupie pytanie. Czy oryginalną grę można crackować? Nie mam przez pewien czas dostępu do płyty - przynajmniej do kiedy moja dziewczyna nie wróci z wyjazdu do Holandii.
A jeśli tak to ma ktoś cracka do polskiej wersji gry Baldur's Gate II: cienie amn?

Pozdrawiam :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”