a grałes chociaz?
nie tylko dla mnie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Grand » 03 sie 2008, 12:06
Grand

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 03 sie 2008, 12:18
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Grand » 03 sie 2008, 12:19
niektórzy tak robią wiec to by mnie nie zdziwiłoRóżA pisze:Sądzisz, że wypowiadałbym się o grze w którą nawet nie grałem?
Grand

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 03 sie 2008, 12:29
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 17 wrz 2008, 10:14
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 24 lis 2008, 20:33
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 24 lis 2008, 20:42
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 25 lis 2008, 17:30
Spędziłem godzinę na tym dzisiaj i nicRóżA pisze:Spróbuj ścigać się z innymi kierowcami po ulicach w trybie eksplorowania. Za niektóre zwycięstwa dostajesz bonusy i to mogę być właśnie te brakujące procenty.
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 25 lis 2008, 20:02
ale sie uparłeś na tego NFS-a ja pamietam jak smigalem z tymi gosciami do bólu to pozniej sie juz niepojawali ale jeszcze pamietam ze zdarzaly sie wyscigi ktorych niebylo na mapie moze musisz troche posmigac i ich poszukac a i jeszcze niezapomnij o SUV-ach nimi tez smigasz w trybie eskplorowaniaFishbone pisze:Spędziłem godzinę na tym dzisiaj i nicRóżA pisze:Spróbuj ścigać się z innymi kierowcami po ulicach w trybie eksplorowania. Za niektóre zwycięstwa dostajesz bonusy i to mogę być właśnie te brakujące procenty.
Wygrałem pod rząd kilka "solówek" na mieście ale dalej bez zmian. Męczy mnie to już ponad pół roku
Tigertm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 27 lis 2008, 11:22
No uparłem się bo grę przechodzę do końca a nie aż mi się znudzi. Swoją drogą nie wiem o co chodzi z tym skrótem SUV co wyżej napisałeś.Tigertm pisze:ale sie uparłeś na tego NFS-a ja pamietam jak smigalem z tymi gosciami do bólu to pozniej sie juz niepojawali ale jeszcze pamietam ze zdarzaly sie wyscigi ktorych niebylo na mapie moze musisz troche posmigac i ich poszukac a i jeszcze niezapomnij o SUV-ach nimi tez smigasz w trybie eskplorowaniaFishbone pisze:Spędziłem godzinę na tym dzisiaj i nicRóżA pisze:Spróbuj ścigać się z innymi kierowcami po ulicach w trybie eksplorowania. Za niektóre zwycięstwa dostajesz bonusy i to mogę być właśnie te brakujące procenty.
Wygrałem pod rząd kilka "solówek" na mieście ale dalej bez zmian. Męczy mnie to już ponad pół roku
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 27 lis 2008, 13:12
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 06 lut 2012, 22:02
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mateoaka » 21 lut 2012, 4:15
mateoaka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 21 lut 2012, 21:49
hm... Nie tak do końca padł, rozebrałem go - przeczytałem na jednym forum, że problemy mogą występować z napędem jaki zwyczajnie nie styka - No i może faktycznie, to nie do końca wina lasera, choć na pewno jest zużyty ... Mam taką fajną metodę na odpalanie gier, mianowicie, załączam płytę i w momencie wczytywania "pierdut !" w napęd i wuala, gra się odpalamateoaka pisze:Współczucia z okazji straty xboxa! Ja bym się pochlastał!
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 22 lut 2012, 14:26
venomik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio