rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 07 lip 2009, 11:46
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 lip 2009, 12:43
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 07 lip 2009, 16:27
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 01 sie 2009, 11:20
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 01 sie 2009, 12:45
Prawa obrona wzmocniona przez Bruno Saltora, ciekawe co teraz z Miguelem ? Wiele się mówiło, że ma odejść po sezonie, a tymczasem chyba nie ma chętnych. Dziwne o tyle, że pewnie za 5 mln. by się go wyrwało. Płakał jednak nie będę, dwóch niezłych prawych obrońców się przyda, już dawno ta pozycja nie była tak mocno obsadzona (jak to brzmi).
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 01 sie 2009, 14:45
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 05 sie 2009, 17:22
Kod: Zaznacz cały
César i Moyà, Bruno, Miguel, Alexis, David Navarro, Marchena, Maduro, Dealbert, Mathieu i Carleto, Silva, Joaquín, Vicente, Albelda, Baraja, Banega, Míchel i Pablo Hernández, Miku, Mata, Villa i ZigicSammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 05 sie 2009, 17:44
Inferno
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 05 sie 2009, 18:07
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 06 sie 2009, 15:00
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 06 sie 2009, 15:07
Sammyy pisze:O ile zagrał poprawnie to sorry, ale Emery zachował się trochę frajersko. Wiem, mecz towarzyski, ale bez przesady. Ten zespół ma się zgrywać, a nie bawić jak na podwórku. Jak zobaczyłem go w polu to w pierwszej chwili pomyślałem, że komentatorowi się coś popieprzyło... potem był suprise.RealFan pisze:To prawda, że Moya zagrał w polu jako mediocentro? Szkoda, że tego nie widziałem
Jako, że już tutaj zostało o meczu wspominane to tutaj napiszę bo w wątku VCF sam ze sobą gadać chyba zacznę niedługo
Pierwsza połowa wyrównana, chociaż więcej sytuacji dobrych miał Manchester. Dobra gra Valencii, Roo i Owena. Ta trójka fajnie z przodu szalała. Być może nie odczujecie aż tak bardzo straty Ronaldo. W naszych szeregach w pier2szej połowie dobrze grał Joaquin, Mathieu, a i pochwalić trzeba Dealberta. Jeszcze niedawno on grał w Segunda tylko. Kilka niezłych parad miał też Cesar (strzał Gibsona w końcówce obroniony kapitalnie).
Najśmieszniejsze jest to, że koleś został najlepszym lewym obrońcą we Francji minionego sezonu, a nikt poza Valencią się nim nie interesował chociaż był za darmo.John Travolta pisze:(chyba Mathieu w pierwszej polowie)
W drugiej połowie ładnie Pablo, Silva i Vicente. Czyli w sumie żadna nowość. Słaby mecz Alexisa i Villi (o Caleto żal pisać bo koleś jest tragiczny). Ten pierwszy w okresie przygotowawczym przegrywa miejsce w składzie (pewnie Marchena Dealbert będziemy grać), ten drugi jak reszta reprezentantów trenuje od kilku dni dopiero więc można wybaczyć. Nieźle pokazał się też Miguel, który stracił miejsce w pierwszym składzie na rzecz Bruno. Rywalizacja dobrze na niego wpłynie być może.
Tak czy tak mimo porażki gra zespołu mi się podobała. Spora poprawa w stosunku do tego co było z Werderem czy Cardiff. Oprócz tej 'wpadki' z Moya dziwie się, że nie zagrał Zigic, najskuteczniejszy nasz napastnik w okresie przygotowawczym. Uratował nam dupę z Bremeńczykami, z Walijczykami też przyzwoicie...
Czkać teraz na mecz z Arsenalem. Jeśli styl gry będzie powtórzony to można optymistycznie patrzeć.
BTW; Michel, jakoś mnie nie przekonywało to jak został wprowadzany do pierwszego zespołu, a wczoraj kilka razy się ład nie pokazał. Szkoda tej poprzeczki bo miałby ładną bramkę.
BTW2; Joaquin z 9 śmiesznie wyglądał
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 06 sie 2009, 15:19
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 20 sie 2009, 22:55
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 20 sie 2009, 23:00
Sammyy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio