Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 07 lip 2026, 14:37
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 07 lip 2026, 14:39
Ty naprawdę jesteś upośledzony umysłowo czy trollujesz? Pytam serio. Gości których wymieniłeś to dwóch jest czarnych tak btw. A jeżeli oczekujesz że ktoś przyjdzie i zostanie legenda jak Zanetti czy Samuel to znaczy że to pierwsze. Akanji wyjebał Inter z LM. Zidane Francję z MŚ. Czy też był czarnym idiotą? O Kalulu to nawet nie będę pisał bo ekranu szkodajohny batonik pisze: ↑07 lip 2026, 13:55Bisseck, Akanji, Anguissa, Tomori, Kalulu. No tak, to na pewno piłkarze, których można wymienić w tym samym gronie co Samuela, Maicona, Zanettiego, Dimarco, Neste, Silve, Dumfriesa, Bastoniego. Wymieniłem zasłużonych graczy obu drużyn, których kibice tych klubów za całokształt kariery wspominają jako legendy/bardzo dobrych zawodników, a Ty mi wyjeżdżasz z jakimś prospektem Biseksem, Akanjim co dopiero przyszedł i wywalił Inter z Ligi Mistrzów, Tomorim co zagrał jeden dobry sezon, a reszte walił kiksy i Kalulu, który jest na poziomie De Sciglio ze swojego prime.
Nie kompromituj się jajogłowy
BadBoy
Conrado
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 07 lip 2026, 14:54
Nic nie zrozumiałem z tego bełkotu. Wróć do szkoły.BadBoy pisze: ↑07 lip 2026, 14:39Ty naprawdę jesteś upośledzony umysłowo czy trollujesz? Pytam serio. Gości których wymieniłeś to dwóch jest czarnych tak btw. A jeżeli oczekujesz że ktoś przyjdzie i zostanie legenda jak Zanetti czy Samuel to znaczy że to pierwsze. Akanji wyjebał Inter z LM. Zidane Francję z MŚ. Czy też był czarnym idiotą? O Kalulu to nawet nie będę pisał bo ekranu szkodajohny batonik pisze: ↑07 lip 2026, 13:55Bisseck, Akanji, Anguissa, Tomori, Kalulu. No tak, to na pewno piłkarze, których można wymienić w tym samym gronie co Samuela, Maicona, Zanettiego, Dimarco, Neste, Silve, Dumfriesa, Bastoniego. Wymieniłem zasłużonych graczy obu drużyn, których kibice tych klubów za całokształt kariery wspominają jako legendy/bardzo dobrych zawodników, a Ty mi wyjeżdżasz z jakimś prospektem Biseksem, Akanjim co dopiero przyszedł i wywalił Inter z Ligi Mistrzów, Tomorim co zagrał jeden dobry sezon, a reszte walił kiksy i Kalulu, który jest na poziomie De Sciglio ze swojego prime.
Nie kompromituj się jajogłowy
johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 07 lip 2026, 14:56
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 07 lip 2026, 15:49
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 07 lip 2026, 16:29
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 07 lip 2026, 16:38
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 07 lip 2026, 17:27
Conrado