Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 sie 2010, 13:34
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 sie 2010, 17:18
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 sie 2010, 19:08
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 26 sie 2010, 19:28
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 sie 2010, 19:46
Na pewno będzie miło przyjęty, kibice go uwielbiają.Dr.Football1 pisze:PS. Bedzie 'standing ovation' dla Eduardo ?
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 sie 2010, 20:05
mowil ze na miesiacPrzed tygodniem mówił, że wypadł na 3 tygodnie,
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 sie 2010, 22:25
początkowo mówiono, że wypadł na miesiąc, ale dzień, czy dwa dni później Wenger powiedział, że będzie pauzował 3 tygodnie minął tydzień i są 3-4.Magnum pisze:mowil ze na miesiac
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 27 sie 2010, 0:12
Magnum
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 sie 2010, 11:30
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 27 sie 2010, 16:43
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 28 sie 2010, 0:59
Niech się Arsene skupi może na własnych piłkarzach. Już chyba zapomniał o swoich świętych krowach typu Keown czy Vieira.Arsene Wenger zaatakował Paula Scholesa, nazywając jego grę "nieczystą". Menedżer Arsenalu uważa, że pomocnik United ma "mroczne oblicze" i przyznaje: - Przykro mi, ale dla mnie to nie jest uczciwy zawodnik. Na odpowiedź sir Aleksa Fergusona nie trzeba było długo czekać.
Warto wspomnieć, że to nie pierwszy raz kiedy Wenger bierze pod lupę piłkarza United. W poprzednim sezonie Francuz oskarżył Darrena Fletchera o to, że nieustannie dopuszcza się fauli. Zapytany o zdanie na temat Scholesa odpowiada: - Kto nie chciałby mieć tak utalentowanego piłkarza w drużynie jak Scholes?
- Ale jeśli pytasz mnie o to czy jest uczciwym piłkarzem, odpowiadam nie. Przykro mi, ale dla mnie to nie jest uczciwy zawodnik. Ma w sobie mroczne oblicze. Pewne rzeczy, które robi nie podobają mi się. To, że nagle stajesz się starszy nie oznacza, że jesteś święty.
Wenger, zapytany o konkretne wejście Scholesa, takie jak podczas półfinału Pucharu Anglii w 2004 roku na Jose Reyesie, odpowiada: - Jeśli chodzi o Paula Scholesa, jest więcej niż jedno wejście. Pamiętam ich kilka. Nieuczciwych? Oczywiście.
- Nie wiem dlaczego Wenger tak powiedział - skomentował sir Alex Ferguson. - Jeśli mówisz o kimś z umiejętnościami i występami Paula Scholesa, wiadomo, że nie jest to spec od odbierania piłki. W swojej karierze nie spowodował żadnej kontuzji, ale bardzo łatwo jest spojrzeć w mroczne oblicze każdego piłkarza.
- Mógłbym powiedzieć to samo o którymś z piłkarzy, w szczególności Arsenalu, ale nie mam takiej potrzeby. Wenger powinien skupić się na zaletach Scholesa i jego umiejętnościach oraz wkładzie w angielski fubol przez 18 lat kariery. To jest fenomenalne - zakończył Szkot.
muszeq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 28 sie 2010, 1:20
Źródło: The Sun, Telegraph
czyżby subtelna odpowiedź Capello który mówił, że Kieran musi zmienić klub żeby regularnie grać?- Graliśmy dwa spotkania w tym sezonie i Kieran miał małe problemy z pachwiną. Nie chcieliśmy ryzykować. - powiedział Wenger. - Może grać na lewej pomocy lub jako lewy obrońca. Na pewno dostanie odpowiednią liczbę spotkań w Arsenalu. Mam nadzieję, że będzie w kadrze na mecz z Bułgarią i Szwajcarią, bo ma wystarczające umiejętności, by się w niej znaleźć. - powiedział Wenger.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 sie 2010, 9:44
było tak, na konferencji jakiś dziennikarz zapytał o Scholesa - to było chyba po tym meczu co Scholes błysnął w lidze, co podał tą piłkę do Giggsa w końcówce. Chyba z Newcastle. Wenger chwalił go i chwalił, a potem dodał, że Scholes nie zawsze gra fair i tyle. W tym newsie oczywiscie jest to pokazane, jakby Wenger go głównie krytykował, ale daje ci słowo, że chwalił go przez jakieś 80% swojej wypowiedzi, ale jak już miał go ocenić, to ocenił zgodnie z własnym sumieniemmuszeq pisze:Niech się Arsene skupi może na własnych piłkarzach
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 28 sie 2010, 13:11
SobolPL
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio