Póki co Barca zgodnie z planem. Bardzo podoba mi się Iniesta. Chłopaczyna nieźle sobie poczyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 21 wrz 2008, 21:58
klopx

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DasmondHume » 21 wrz 2008, 22:07
DasmondHume
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 21 wrz 2008, 22:54
Marcin87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 21 wrz 2008, 23:32
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 21 wrz 2008, 23:37
Marcin87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 22 wrz 2008, 8:41
To już chyba (napewno) druga osoba która piszę o tym że z Iniesty nie będzie pożytku w przodzie...mistyk pisze:Nie cieszylbym sie za bardzo z poczynan Iniesty na skrzydle, bo on po prostu tam nie pasuje. Owszem dzisiaj zagral bardzo dobrze, ale niestety czesciej widze go jak meczy sie na tej pozycji. To nie jest napastnik i juz nim nie bedzie.
klopx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 22 wrz 2008, 12:39
Tu nie chodzi o krytyke. Piszesz z sensem, chociaz czesto akurat mamy odmienne zdanie, ale wlasnie o to chodzi na forum dyskusyjnym.klopx pisze:
Napewno za chwilę skomentuję te pare linijek panowie M&M i okaże się że nie potrzebnie nawduszałem sobie poduszki:P O ile pewnie z pierwszym M bede miał narazie spokój (Mentor) - bo pewnie trzeźwieje po 6-1, to pewnie M2 / Mistyk skontruję bezlitośnie zaraz jak się obudzi;) Ale spoko, każdą krytykę przyjmę na nieogoloną klate
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 22 wrz 2008, 16:11
nie ma instynktu napastnika, czesto zamiast strzelac to szuka podania badz dryblingu
M.in dlatego że występował częściej w środku... Albo dlatego że tak na dobrą sprawe jedynym pewnym pomocnikiem do 11 w każdym meczu jest tylko Xavimistyk pisze:Tych jego swietnych meczow na srodku boiska bylo jednak znacznie wiecej.
a mimo to sam przyznajesz że Iniesta zagrał wiele świetnych spotkań jako ten boczny... Coś tam może jednak ma;) a jak nie ma to ma jeszcze czas zeby to COŚ wydobyćmistyk pisze:ze nie ma cech napastnika zapisanych w DNA i to chociazby bocznego napastnika
klopx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 24 wrz 2008, 18:38
kon2r

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 24 wrz 2008, 19:37
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 24 wrz 2008, 19:49
Haha to moje zdziwienie jest jeszcze większekon2r pisze:Co ma piernik do wiatraka Silva ani w Valenci ani w Reprezentacji nie gra lewego napastnika
Się okaże dzisiaj... liczę na jego kolejny dobry wystepEnJoy's pisze:Iniesta na lewej flance na ataku, tak jak chcieli kibice, ale ja wątpię żeby Andres się sprawdził na tej pozycji.
klopx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 24 wrz 2008, 20:55
Marcin87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 24 wrz 2008, 21:58
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 24 wrz 2008, 22:02
Druga połowa to TRAGEDIA.kon2r pisze:a druga polowa![]()
Marcin87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 24 wrz 2008, 22:37
Berik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio