FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 747

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 25 wrz 2008, 23:24

piekna to jest napinka hala dzieci na fioletowym forum - otoz dowodza oni ze zachowanie eto'o swiadczy o zlej atmosferze w zespole i konflikcie :lol:

hala

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 wrz 2008, 23:54

Właśnie też się o tym dowiedziałem :hahaha:

Podobno to była niesamowita szopka i niektórzy dziwią się, że o tym nie piszemy :lol:

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 26 wrz 2008, 2:39

ogolnie justin.tv sieje spustoszenie w glowach mlodych ludzi. jestem w szoku jak mozna uznac sytuacje o ktorej piszemy za konflikt z trenerem [']

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 26 wrz 2008, 7:55

rkoeman pisze:piekna to jest napinka hala dzieci na fioletowym forum - otoz dowodza oni ze zachowanie eto'o swiadczy o zlej atmosferze w zespole i konflikcie :lol:

hala
Ta ich "teoria" jest porażająca jak relacja live z meczu Real-Gijon na fioletowej :haha:

To nic, że Eto'o chwali Pepa, chyba newet strzeloną bramkę z Sportingiem Lizbona mu zadedykował, ale to nic, na fioletowej odkryli prawdę, Samu chciał Guardiloli sklepać Ryja :wink: :mrgreen:

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 26 wrz 2008, 10:47

grzegorzfcb pisze:
rkoeman pisze:piekna to jest napinka hala dzieci na fioletowym forum - otoz dowodza oni ze zachowanie eto'o swiadczy o zlej atmosferze w zespole i konflikcie :lol:

hala
Ta ich "teoria" jest porażająca jak relacja live z meczu Real-Gijon na fioletowej :haha:

To nic, że Eto'o chwali Pepa, chyba newet strzeloną bramkę z Sportingiem Lizbona mu zadedykował, ale to nic, na fioletowej odkryli prawdę, Samu chciał Guardiloli sklepać Ryja :wink: :mrgreen:
Pierwsza bramke strzelona Betisowi rowniez zadedykowal Pepowi ogolnie to chyba nie ma co sie przejmowac fioletowa stronka bo tam to mozna sie doszukiwac tylko takich "perełek" :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 wrz 2008, 13:43

Oto fragment wypowiedzi Samuela na temat wejścia do ekskluzywnego klubu 100:
"Nie wiem czy mam na koncie 99 czy 100 goli. Chcę jednak zdobyć w barwach blaugrana 200 bramek."
Samu \o/

No i jeszcze coś o 'pobiciu' Pepa ( :lol2: )
"Uścisk z Guardiolą? Bardzo go zaskoczyłem. Ale kiedy cieszysz się z gola to nie kontrolujesz tego, co robisz. Po prostu wyskakujesz z ławki i celebrujesz. To był tylko moment. Kiedy jesteś na boisku to mniej wszystko przeżywasz niż na ławce. W końcówce Guddy zdobył gola, a pierwsze, co przyszło mi do głowy to było popchnięcie trenera. A później ten jego wyraz twarzy, jakby chciał powiedzieć: 'Co jest?' (hisz. "¿Qué pasa?)"

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 wrz 2008, 1:51

Już jutro derby a więc najtrudniej zapowiadający się do tej pory pojedynek. Bardzo ważny nie tylko z punktu widzenia prestiżowego, ale i układu tabeli. Straciliśmy głupio punkty na początku sezon grając ze słabymi drużynami i teraz musimy gonić czołówkę nie tracąc punktów z tymi lepszymi. Na dodatek za tydzień czeka nas arcy-ciężki pojedynek z Atletico. Strata punktów w dwóch kolejnych spotkaniach to coś czego zdecydowanie trzeba uniknąć. Jutro gramy na wyjeździe, ale to nie powinno mieć większego znaczenia dla naszych piłkarzy. Ostatnimi czasy frekwencja na CN nie dopisuje tak więc i tak nie liczyłbym na pełne wsparcie fanów. Oczywiście atut gospodarza wykorzystać może nasz rywal zza miedzy, ale trudno. My mamy inne atuty :P

Kadra Barcelony --->

Kod: Zaznacz cały

Valdés, Pinto, Alves, Puyol, Piqué, Márquez, Abidal, Busquets, Touré Yaya, Keita, Xavi, Gudjohnsen, Iniesta, Pedro, Bojan, Messi, Henry, Eto’o
Co tutaj widzimy ciekawego? Ja widzę 9 wychowanków w meczowej '18' :jupi: Dalej widzę powrót Pedro oraz brak Caceresa. Dla mnie to zmiana in plus. Wyjściowej jedenastki nawet nie będę próbował typować bo Pep chyba jeszcze ani razu nie wystawił dwa razy pod rząd takiego samego składu :think: Pewniakami są chyba tylko Valdes, Alves, Puyol, Xavi, Iniesta, Messi, Eto'o.

Kadra Espanyolu --->

Kameni, Chica, Sergio Sánchez, Román, Callejón, Luis García, Lola, Ángel, Nico Pareja, Nené, Coro, Jarque, Moisés, Tamudo, Soriano, Cristian Álvarez, Julián, Sielva
Tutaj rzuca się w oczy oczywiście brak de la Peny. Nie zagra również sprowadzony przed sezonem Steve Finnan.

Liczę oczywiście na zwycięstwo tego większego klubu z Katalonii. Patrząc na tabele widzimy identyczną ilość punktów po obu stronach, ale Espanyol zdobywał punkty na początku sezonu a my w ostatnich spotkaniach i jesteśmy raczej na fali wznoszącej. Tak czy inaczej wielkim optymistą nie jestem bo mecz z Betisem nie został do końca zagrany tak jak powinien a mecz z Gijonem to żaden wyznacznik.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 27 wrz 2008, 11:11

W tym meczu wszystkie dotychczasowe spotkania sie nie licza. Wyniku nie osmiele sie typowac, bo wiadomo, ze to Derby i do tego ostatnio na tym stadionie nam nie szlo. Bedzie cholernie ciezko, ale wygrac musimy.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 wrz 2008, 19:05

Valdes - Abidal, Marquez, Puyol, Alves - Busquets, Xavi, Gudjohnsen - Iniesta, Eto'o, Messi
Taki skład awizuje Catalunya Radio. Obecność Eidura to lekkie zaskoczenie, ale nie mam nic przeciwko. Dużo bardziej zaskoczony jestem brakiem kogokolwiek z dwójki Keita/Toure, ale Busquets do tej grał co najmniej nie gorzej od nich (a może nawet i lepiej) tak więc można to zrozumieć. Pozwolę sobie zacytować samego siebie...
Mentor pisze:Pewniakami są chyba tylko Valdes, Alves, Puyol, Xavi, Iniesta, Messi, Eto'o.
Przynajmniej z tym trafiłem bo wszyscy grają :P

Vamos!

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 27 wrz 2008, 19:53

Takie rozumowanie Pepa mi sie pdooba. Guddy strzelil bramke wykorzytsal szanse - powinien dostac nastepna. Bo chyba to wlasnie tak powinno wygladac?
Pep jest nieprzewidywalny jeszcze nigdy nie przewidzialem 11stki jaka zagra. Meczy z Espanyolem szczegolnie w ostatnim czasie nie moglismy zaliczyc do udanych, nawet gdy byli w kiepskiej formie okazaywalo sie ze bywalismy w jeszcze gorszej poza tym wyjazd, ciezki teren i dosc niepewnie grajaca obrona, nie obawiam sie natomiast o atak zreszta dzis powinno byc chyba latwiej Espanyol gra bez kompleksow wiec raczej na pewno pozostawia naszym grajkom troche wiecej miejsca niz poprzedni rywale. No nie jestem jakos optymistycznie nastawiony ale wierze ze jakos sobie z nimi poradzimy :wink: mysle nawet ze to wlasnie taki Espanyol bedzie najlepszym wykladnikiem formy w jakiej obecnie sie znajdujemy.
VeB ! :)
EdYYt
Gdzie jest Eto'o ? :oooo

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 27 wrz 2008, 22:59

Zeus, Jowisz, Fortuna i cała reszta chyba was nie lubią :boruta: Pewnie Mentorowi znudziła się Perła i zajebał im nektar a to źle wam wróży na przyszłość :wink: Choć chyba oddał ambrozję bo jednak Espanyol całą drugą poł. będzie grał w 10 więc może coś ustrzelicie :wink:

Wasze wszystkie mecze tak wyglądają :?: :warrior:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 wrz 2008, 23:32

No ladnie sie dzieje ... a tyle gadki rkoemana na temat kibicow Wisly...
Yukasz pisze:Zeus, Jowisz, Fortuna i cała reszta chyba was nie lubią
:rotfl: no faktycznie pilka nie chce wpasc :mrgreen:

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 27 wrz 2008, 23:52

czeher pisze::rotfl: no faktycznie pilka nie chce wpasc :mrgreen:
W koncu wpadlo :) Bramka z dupy, troche szkoda, ale co tam. Jedyne co mnie strasznie irytuje, to brak kartki dla Messiego, bo zasluzyl juz sobie na nia dawno.
Edit:
brawo pan Medina :spoko:

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 28 wrz 2008, 0:05

CO ZA MECZ :shock: :shock: :shock: :shock:
bez watpienia najlepsze derby katalonii jakie w moim krotkim dosc zywocie ogladalem

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 28 wrz 2008, 0:14

kon2r pisze:CO ZA MECZ :shock: :shock: :shock: :shock:
bez watpienia najlepsze derby katalonii jakie w moim krotkim dosc zywocie ogladalem
Bez wątpienia to powinny one w niesławie odejść w zapomnienie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”