hala
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 25 wrz 2008, 23:24
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 wrz 2008, 23:54
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 26 wrz 2008, 2:39
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 26 wrz 2008, 7:55
Ta ich "teoria" jest porażająca jak relacja live z meczu Real-Gijon na fioletowejrkoeman pisze:piekna to jest napinka hala dzieci na fioletowym forum - otoz dowodza oni ze zachowanie eto'o swiadczy o zlej atmosferze w zespole i konflikcie
hala
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 26 wrz 2008, 10:47
Pierwsza bramke strzelona Betisowi rowniez zadedykowal Pepowi ogolnie to chyba nie ma co sie przejmowac fioletowa stronka bo tam to mozna sie doszukiwac tylko takich "perełek"grzegorzfcb pisze:Ta ich "teoria" jest porażająca jak relacja live z meczu Real-Gijon na fioletowejrkoeman pisze:piekna to jest napinka hala dzieci na fioletowym forum - otoz dowodza oni ze zachowanie eto'o swiadczy o zlej atmosferze w zespole i konflikcie
hala
To nic, że Eto'o chwali Pepa, chyba newet strzeloną bramkę z Sportingiem Lizbona mu zadedykował, ale to nic, na fioletowej odkryli prawdę, Samu chciał Guardiloli sklepać Ryja![]()
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 wrz 2008, 13:43
Samu \o/"Nie wiem czy mam na koncie 99 czy 100 goli. Chcę jednak zdobyć w barwach blaugrana 200 bramek."
"Uścisk z Guardiolą? Bardzo go zaskoczyłem. Ale kiedy cieszysz się z gola to nie kontrolujesz tego, co robisz. Po prostu wyskakujesz z ławki i celebrujesz. To był tylko moment. Kiedy jesteś na boisku to mniej wszystko przeżywasz niż na ławce. W końcówce Guddy zdobył gola, a pierwsze, co przyszło mi do głowy to było popchnięcie trenera. A później ten jego wyraz twarzy, jakby chciał powiedzieć: 'Co jest?' (hisz. "¿Qué pasa?)"
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 wrz 2008, 1:51
Kod: Zaznacz cały
Valdés, Pinto, Alves, Puyol, Piqué, Márquez, Abidal, Busquets, Touré Yaya, Keita, Xavi, Gudjohnsen, Iniesta, Pedro, Bojan, Messi, Henry, Eto’oKod: Zaznacz cały
Kameni, Chica, Sergio Sánchez, Román, Callejón, Luis García, Lola, Ángel, Nico Pareja, Nené, Coro, Jarque, Moisés, Tamudo, Soriano, Cristian Álvarez, Julián, SielvaMentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 27 wrz 2008, 11:11
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 wrz 2008, 19:05
Kod: Zaznacz cały
Valdes - Abidal, Marquez, Puyol, Alves - Busquets, Xavi, Gudjohnsen - Iniesta, Eto'o, MessiPrzynajmniej z tym trafiłem bo wszyscy grająMentor pisze:Pewniakami są chyba tylko Valdes, Alves, Puyol, Xavi, Iniesta, Messi, Eto'o.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 27 wrz 2008, 19:53
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 27 wrz 2008, 22:59
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 wrz 2008, 23:32
Yukasz pisze:Zeus, Jowisz, Fortuna i cała reszta chyba was nie lubią
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 27 wrz 2008, 23:52
W koncu wpadloczeher pisze:no faktycznie pilka nie chce wpasc
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 28 wrz 2008, 0:05
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 28 wrz 2008, 0:14
Bez wątpienia to powinny one w niesławie odejść w zapomnienie.kon2r pisze:CO ZA MECZ![]()
![]()
![]()
![]()
bez watpienia najlepsze derby katalonii jakie w moim krotkim dosc zywocie ogladalem
kaczy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio