Post Wyświetl pojedynczy post autor: włóczykij » 24 gru 2010, 13:18
włóczykij

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 24 gru 2010, 13:36
Ja wczoraj swietowalem dobra runde mojego Sokola... Czacha dymi,a wieczorem musze jechac na wigilie do mojej laski na ktorej mam poznac...mojego tesciabartbuks pisze:Kuźwa wczoraj byłem u kumpla i trochę postrzelaliśmyTak już bym był u rodziców, ale litr na dwóch jeszcze pewnie krąży w żyłach, więc troszkę boję się jechać. Chyba przejdę się na komisariat i poproszę o badanie alkomatem, aby być pewnym...
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 gru 2010, 13:40
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 24 gru 2010, 21:27
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JestemHardcorem » 24 gru 2010, 22:00
Nie pasujesz tutaj. Nie jesteś crazy. Weż się wyloguj.piotrcies pisze:A ja wczoraj byłem trzeźwy. Dzisiaj podobnie.
JestemHardcorem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 gru 2010, 22:37
No cóż, ja mam wspaniałe grono, w którym spotykam się co roku i organizujemy "wigilię wigilii", w tym roku akurat była na smutno, to i każdy więcej wypiłpiotrcies pisze:A ja wczoraj byłem trzeźwy. Dzisiaj podobnie.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 25 gru 2010, 0:30
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 25 gru 2010, 0:49
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 25 gru 2010, 1:05
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 25 gru 2010, 22:22
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 gru 2010, 11:56
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 gru 2010, 13:45
Młody ma niecałe 2 latka, więc wielki szacunDr.Football1 pisze:Tak gra przyszla gwiazda Atletico Benjamin Aguero Maradona
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 gru 2010, 14:07
Eeee zawsze byla srednawa,zeby nie powiedziec slabaOsobiście wolałem Gianninę, czyli żonę Kuna i córkę Diego, choć obecnie trochę się spasła. Jak była młodsza, to troszkę bardziej działała na wyobraźnię
Jasne,ze tak. Juz teraz bylby w niej gwiazdaMłody ma niecałe 2 latka, więc wielki szacun Potrafi lepiej kleić piłkę niż niejeden wirtuoz z naszej Ekstraklasy
A wiecie,ze na katarskich stadionach,podobnie jak na niedawno zakonczonych KMS,beda zakazane wszelkie 'czulosci' typu lizanko,macanko itp. ?PS. Katar od przyznania organizacji mistrzostw świata chce chyba przez te 12 lat zagrać z każdą reprezentacją należącą do FIFA
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 gru 2010, 14:32
Oj mylisz sięDr.Football1 pisze:Eeee zawsze byla srednawa,zeby nie powiedziec slaba Gdyby nie 'padre' to Kun nawet by na nia nie spojrzal
Znaczy co? Po jajkach piłkarz też nie będzie mógł się podrapać?Dr.Football1 pisze:A wiecie,ze na katarskich stadionach,podobnie jak na niedawno zakonczonych KMS,beda zakazane wszelkie 'czulosci' typu lizanko,macanko itp. ?
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 gru 2010, 14:39
Znaczy,ze jak pojedziesz z laska (lub wyrwiesz jakas po drodze) to na trybunach nie bedziesz mogl dac jej buziZnaczy co? Po jajkach piłkarz też nie będzie mógł się podrapać?
Wyposzczony pewnie ostro bylesOj mylisz się jak miała tak 17-18 lat to kiedyś widziałem zdj jak z padre była na meczu Boca
Dr.Football1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio