Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 sie 2010, 21:15
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 sie 2010, 21:33
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 12 sie 2010, 10:59
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 12 sie 2010, 11:03
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 12 sie 2010, 11:26
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 sie 2010, 11:30
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 12 sie 2010, 11:36
brnięcie w Ferrarę byłoby bezsensem, bo Ciro najnormalniej w świecie nie miał trenerskich umiejętności. Dawać szanse to można komuś kto dobrze rokuje. Zresztą Ferrara został zatrudniony, tylko dlatego, ze nasz były dyrektor sportowy Secco był za cienki w uszach by zatrudnić normalnego trenera (choćby Spallettiego, który byłna wylocie z Romy)Mentor pisze:Nie jestem szczególnie dobrze zorientowany w Waszej sytuacji, ale może w takim razie brakuje Wam ciągłości? Cierpliwości? Potrzebujecie konkretnego trenera, któremu zaufacie dając mu wstępnie przynajmniej te 2-3 sezony na zbudowanie solidnej ekipy. Rok czasu to za mało.
dobra, a teraz podaj mi konkretnego trenera, który spełnia te wymogi i nadaje się równie dobrze co solidny Del NeriJak dla mnie skoro juz się szuka trenera to należy wybrać takiego, który jest w stanie poukładać zespół z posiadanych zawodników.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 12 sie 2010, 11:43
Loczkerson, ja nie rozmawiałem z trenerami, więc nie wiem który by umiał ułożyć zespół tak by nie trzeba było wyrzucać z ekipy wszystkich kreatywnych pomocników. Bo o ile odejście Camora jestem w stanie zrozumieć, to jednak spokojnie miejsce dla Gio i Diego można w klubie odnaleźć.dobra, a teraz podaj mi konkretnego trenera, który spełnia te wymogi i nadaje się równie dobrze co solidny Del Neri
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 12 sie 2010, 13:50
Czy lepiej? Na pewno jest bardzie pracowity. Ale to napastnik, w Catanii grał najczęściej na prawym skrzydle ataku, a Delneri pcha go w pomoc. Także - teoretycznie - nie bardzo pasuje do taktyki.venomiq pisze: Odszedł Gio, bo nie pasował. Odchodzi Diego, bo nie pasuje. Zastępujemy więc pierwszego jakimś Martinezem, bo pasuje lepiej do taktyki.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 01 wrz 2010, 13:56
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 01 wrz 2010, 14:23
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 01 wrz 2010, 16:42
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 01 wrz 2010, 17:32
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 01 wrz 2010, 17:36
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 01 wrz 2010, 17:52