Co do meczu, to go nie oglądam, ale wiem, że gol Piszczka jest bramką nr 1000 jakie BVB zdobyła w lidze na wyjazdach
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 paź 2011, 17:01
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 29 paź 2011, 17:03
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 29 paź 2011, 17:38
Kendo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 29 paź 2011, 17:40
Kendo pisze:Kto komentuje mecze z Tpmaszem Lachem na eurosporcie?. Strasznie irytujacy gosc. Borussia 1-1, cieszy bramka Piszczka,zgadzam sie co do Kagawy-tragoczna forma, tym bardziej dziwi brak kapitana naszej reprezentacji, ktory dzisiaj nie powachal murawy.

Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 29 paź 2011, 17:42
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 29 paź 2011, 17:53
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 29 paź 2011, 20:27
delikatna kontuzja pleców bodajże, nie było go nawet na ławce dziśKendo pisze:Kto komentuje mecze z Tpmaszem Lachem na eurosporcie?. Strasznie irytujacy gosc. Borussia 1-1, cieszy bramka Piszczka,zgadzam sie co do Kagawy-tragoczna forma, tym bardziej dziwi brak kapitana naszej reprezentacji, ktory dzisiaj nie powachal murawy.
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 29 paź 2011, 20:39
Kendo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 30 paź 2011, 0:01
Zgoda, popełnia sporo błędów mówiąc, ale przynajmniej słychać, że wie o czym mówi, ale nie mówi żeby mówić. Porównajmy go z takim Jagodą z n-ki. U tego ostatniego nie słychać wielu błędów językowych, słownictwo ma dość bogate jak na eksperta piłkarskiego, ale...pierdoli jak potłuczony, Z takiej dwójki wolę Hajtę zdecydowanie. Jasne, że lepiej byłoby jakby się podciągnął i tych błędów ma być coraz mniej, no ale one są wliczone w to. Za to mamy komentarz gościa, który parę ładnych lat w tej Bundeslidze pograł, trochę ludzi zna i przede wszystkim i co najważniejsze jest na bieżąco. Też nie znam się jakoś wybitnie na Bundeslidze, obejrzę może kilka spotkań w sezonie, ale słychać w komentarzu Hajty sporą wiedzę.Kendo pisze:Tak własnie obiło mi sie o uszy na poczatku transmisji. Co do Tomka Hajty, rzeczywiscie nie ogladam za wiele Bundesligi, ale po prostu strasznie irytowal mnie jego komentarz, bledy jezykowe, ogolnie nie zrobil na mnie dobrego wrazenia. Byc moze pod wzgledem merytorycznym prezentuje wysoki poziom, nie znam sie na lidze niemieckiej- nie bede ocenial.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 30 paź 2011, 0:07
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 30 paź 2011, 0:33
Coś w tym w sumie jest...Jakby nie patrzeć w BVB w zeszłym sezonie do składu wszedł Piszczek i wygryzł Owomoyele który w tym sezonie również udanie wrócił lecz dobrze akurat dla Łukasza że ten tylko 1 mecz opuścił bo w sumie różnie mogłoby byćAker pisze:Mi się dzisiaj podobały jego rozkminy dlaczego Grosskreutz jak wszedł z ławki to co miał piłke to szukał strzałów a nie podać. Hajto stwierdził, że w Niemczech to jest normalka u rezerwowych, którzy wypadli z 1go składu, starają się coś strzelić (a nie podawać), aby (jak się uda trafić) być bohaterami i wrócić do 1go składu.
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 lis 2011, 16:26
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 05 lis 2011, 16:30
Na ławie go nie ma nawet.Dr.Football1 pisze:Magath - dawaj Klicha na boisko !
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 05 lis 2011, 16:56
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 05 lis 2011, 17:17
No fakt, że VFL szczególnie w ostatnich dwóch sezonach to kompletna zbieranina wypaleńców, przegrańców i wykolejeńców. Nakupowali samych spadów jak Hleb, Salihamidzzić, Helmes i wielu innych co nie jest dobrym pomysłem, bo o ile znane naziwks są, to jednak ich lata świetności były w innej epoce.EnJoy's pisze:Na ławie go nie ma nawet.Dr.Football1 pisze:Magath - dawaj Klicha na boisko !
Nigdy nie lubiłem Wolfsburga i nigdy nie polubię, zbieranina kopaczy, nawet w sezonie mistrzowskim.
Ebi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio