I tu sie myliszmacko001 pisze:Już sie zaczal mecz Modena - Czestochowa, nie wiem jaki wynik jest ani gdzie jest transmisja ( o ile taka istnieje ), ale podobnie jak w przypadku Skry czuje ze bedzie trudno

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 sty 2007, 21:15
I tu sie myliszmacko001 pisze:Już sie zaczal mecz Modena - Czestochowa, nie wiem jaki wynik jest ani gdzie jest transmisja ( o ile taka istnieje ), ale podobnie jak w przypadku Skry czuje ze bedzie trudno
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 sty 2007, 21:25
No właśnie bo wczoraj szukałem meczu w programach TV i nigdzie nie mogłem znalezc. No chyba że jest na jakiejś włoskiej stacji. A z tym zakuieniem meczów przez Korzeniowskiego to nie uwierzę dopóki nie zobaczę, po prostu nie chce mi się wierzyc żeby pan 'na rynek marsz' był do tego zdolny.czeher pisze:patrzac na wynik Razz
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 sty 2007, 21:34
Podobno rewanz pomiedzy AZSem a Modena bedzie w TVP3 - tak przynajmniej slyszalemYukasz pisze:A z tym zakuieniem meczów przez Korzeniowskiego to nie uwierzę dopóki nie zobaczę,
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 10 sty 2007, 21:37
Gdzie sprawdzasz wynik? Tylko w Top Teams gra się dwumecz i jeden set niczego nie przesądza.czeher pisze:patrzac na wynik
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 sty 2007, 21:42
http://www.azsczestochowa.pl/index.php? ... ws&art=296 - tylko musisz samodzielnie odswiezac strone najlepiej uzyc F5Babel pisze:Gdzie sprawdzasz wynik?
wiem o tym zreszta napisalem zeBabel pisze:Tylko w Top Teams gra się dwumecz i jeden set niczego nie przesądza
czeher pisze:Podobno rewanz pomiedzy AZSem a Modena bedzie w TVP3
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 10 sty 2007, 22:00
Babel pisze:Maciejewicz pokazał się z bardzo dobrej strony.
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 10 sty 2007, 22:12
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 sty 2007, 22:40
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 10 sty 2007, 22:49
Tak szczerze to nie wiem, CEV ma to do siebie że lubi zmieniać zasady w trakcie trwania turniejów. Niby zrezygnowano z małych punktów, ale oficjalnego stanowiska nie słyszałem. Najlepiej w domu jeszcze raz wygrać, choc bedzie strasznie ciężko. Zależy co będzie Włochom bardziej na rękeczeher pisze:Babel - jak teraz to jest gra sie do dwoch wygranych czy jak pisales wczesniej "tylko" dwumecz Question
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 11 sty 2007, 0:32
Tego nikt z nas by nie wymyślił:Babel pisze:Tak szczerze to nie wiem, CEV ma to do siebie że lubi zmieniać zasady w trakcie trwania turniejów. Niby zrezygnowano z małych punktów, ale oficjalnego stanowiska nie słyszałem. Najlepiej w domu jeszcze raz wygrać, choc bedzie strasznie ciężko. Zależy co będzie Włochom bardziej na rękeczeher pisze:Babel - jak teraz to jest gra sie do dwoch wygranych czy jak pisales wczesniej "tylko" dwumecz Question
Kod: Zaznacz cały
Częstochowianie odnieśli wyraźne zwycięstwo, ale trzeba pamiętać, że Włosi wszystko mogą odrobić w rewanżu. Tym bardziej że sprzyjał im będzie obowiązujący w tym sezonie jedynie w rozgrywkach Top Teams Cup kontrowersyjny regulamin. Nie liczy się stosunek setów w dwumeczu, ale liczba zwycięstw. Jeśli Włosi wygrają rewanż (nawet 3:2), o awansie zadecyduje dodatkowy set.bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 sty 2007, 0:51
bellus pisze:Tego nikt z nas by nie wymyślił:
Kod: Zaznacz cały
Częstochowianie odnieśli wyraźne zwycięstwo, ale trzeba pamiętać, że Włosi wszystko mogą odrobić w rewanżu. Tym bardziej że sprzyjał im będzie obowiązujący w tym sezonie jedynie w rozgrywkach Top Teams Cup kontrowersyjny regulamin. Nie liczy się stosunek setów w dwumeczu, ale liczba zwycięstw. Jeśli Włosi wygrają rewanż (nawet 3:2), o awansie zadecyduje dodatkowy set.
wlasnie ale jezeli dobrze uslyszalem to AZS byl rozstawiony a Modena niebellus pisze:Generalnie jak patrzy się na skłąd tego pucharu to są dwie wybijające się drużyny: Modena i Iska Odnicowo.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 11 sty 2007, 1:36
Chyba tak było. Bo Modena wcześniej grała turniej kwalifikacyjny jaśli dobrze pamiętam. To chyba wynika z miejsca, zajętego w lidze. Bo AZS został jakby sklasyfikowany na 2 miejscu. Bo to Puchar Polski dawał więcej niż drugie miejsce w PLS. Nie pamiętam miejsca Modeny z zesżłego sezonu.czeher pisze:wlasnie ale jezeli dobrze uslyszalem to AZS byl rozstawiony a Modena nie
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 sty 2007, 15:37
Biorąc pod uwage, że Geric, Miljkovic i Paparoni obrazowo rzecz ujmując "wydymali" zagrywką Gruszke, Maciejewicz był jedyna strzelba na skrzydle to zagrał wręcz rewelacyjnie. Zreszta bardzo fajny nadgarstek ma Maciejewicz, co widać przy jego bez rotacyjnych serwisach.LookAsh pisze:Nie mam PS wiec meczu nie widzialem, ale nawet jezeli Maciejewcz dobrze zagral
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: macko001 » 11 sty 2007, 17:35
macko001

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 11 sty 2007, 18:37
Krzysztof Jarzyna
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio