FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 752

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 05 paź 2008, 3:11

arek_ahig pisze:Wyruchalista, wydymalista, przejebalista Atletico. A tak w ogole to zagralista kurewsko...kurewsko zajebiscie :D
i spadlismy do drugiej ligi. mecz se kuplismy

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2444
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 paź 2008, 9:30

troche szkoda, ze tak szybko bylo pozamiatane. po 8 minutach pilkarze atletico mogli wlaciwie zapomniec o tym meczu. to na pewno odebralo emocje, na ktore w tym spotkaniu liczylem. a tak byl ciekawy i przyjemny do ogladania mecz, lecz niestety do jednej bramki. roznica byla kolosalna i gdyby barca bardzo chciala moglo sie skonczyc dwucyfrowo. w pierwszej polowie mieli jeszcze kilka setek na podwyzszenie. druga to juz kontrolowanie wszystkiego na boisku i bardziej czekanie na koniec spotkania niz chec dobicia przeciwnika za wszelka cene.

eto'o jakis taki niepociezony byl, ze schodzil z boiska :lol: dopiero pozniej mu przeszlo.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 05 paź 2008, 10:32

rkoeman pisze:
arek_ahig pisze:Wyruchalista, wydymalista, przejebalista Atletico. A tak w ogole to zagralista kurewsko...kurewsko zajebiscie :D
i spadlismy do drugiej ligi. mecz se kuplismy
Ani to smieszne, tym bardziej blyskotliwe. Daj sobie juz spokoj splesniala glowko.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 05 paź 2008, 11:13

to mniej wiecej jak caloksztalt twoich wypowiedzi

jakbys byl kibicem jakiegos normalneog klubu, ktory nie zostal skazany za korupcje to byc moze ktos traktowalby powaznie co piszesz. a tak?

zreszta nie roznisz sie niczym mentalnie od twoich kolegow z juvepoland.pl ktorzy swojego czasu dawali popis w kazdej knajpie w wawie w ktorej ktos im pozwolil ogladac mecz. zawsze konczylo sie to wesolo i placzem kilku dzieciakow

a teraz o meczu - wiecie jaka druzyna w europie ma najwiecej goli strzelonych po stalych fragmentach gry? :D

btw-
1. Sytuacja z 52'. Obrońcy Atletico wymieniają między sobą piłkę, idzie wycofanie do bramkarza, sędzia przerywa akcję - wolny dla Barcy z linii pola karnego
od jakiegos czasu czyli od ponad 15-lat bramkarz nie moze lapac pilki w rece po podaniu kolegi z druzyny. byc moze to wyjasni wam te wielka dziejowa zagadke

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8412

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 05 paź 2008, 11:25

Uff, co za mecz, wynik z kosmosu :D Barca rzeczywiście mogła wygrać o wiele wyżej, bo Atletico (szczególnie Ujfalusi) nie utrudniało Barcelonie gry. Wiadomo jednak, że przy korzystnym wyniku, piłkarze zaczynają grać luźniej, to i Barca grała mniej skutecznie. Szkoda sytuacji Messiego, ale i tak piękna akcja. Szkoda tylko, że gola nie dołożyli Iniesta i Bojan, bo ten pierwszy miał pecha, choć po jednym słupku Gudi strzelił, a Krkić bardzo chciał dołożyć swoją cegiełkę. Mimo wszystko trzeba być zadowolonym. Przypomina mi się wynik z sezonu 2006/2007 w Madrycie, kiedy Barca wygrała 6:0.

Awatar użytkownika
Marcin87
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 05 paź 2008, 12:02

Barcelona po tym meczu może gra już tylko lepiej :D
Fakt,wynik z kosmosu,nie wierzyłem jak patrzyłam na rezultat po 20 minutach gry.Barca wymiotła Atle z boiska.
Messi szaleniec;p szkoda że zasadził bramy po tej indywidualnej akcji bo była by to akcja sezonu:)
Ogólnie patrząc na radośc graczy powracają dobre wspomnienia z sezonów kiedy zdobywaliśmy trofea:)Oby tak dalej.Cała drużyna zagrała świetny mecz.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 05 paź 2008, 12:28

Mógłby ktoś zapodać linka do bramek albo highlight'u z meczu ???

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 131

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 05 paź 2008, 12:54

To chyba będzie dobre:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 05 paź 2008, 12:56

Kajo tyle czasu masz internet, a jeszcze nie ogarnales jego podstawowych funkcji?

http://www.rojadirecta.com - po prawej stronie masz highlights

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 05 paź 2008, 13:16

Tak drogi rkoemanie jestem kibicem nienormalnego klubu, który pod względem osiągnięć bije normalny klub jakim jest Barcelona. Skoro już o kibicach mowa, to miałem okazję być na meczu twojego klubu i powiem szczerze, ze ujnia z grzybnią. Stadion w połowie pusty, ale i tak najwspanialsi byli wasi kibice. Dzięki nim czułem się prawie jak na... pikniku. Zero dopingu. Gdybym miał określić jednym słowem kibiców Barcelony bez wątpienia byłoby to właśnie piknikowcy. Naprawdę byłem już na kilku meczach m.in. Juventusu, Milanu, Bayernu, Liverpoolu, gdzie atmosfera była dużo lepsza, co nie było trudne zważywszy, że na meczu twojego ukochanego klubu tej atmosfery po prostu nie było.
Z tobą rkoemanie jest tak, że ty już nie jesteś reformowalny, a pleśń ogarnęła całą twoją główkę. Niestety nie możesz tego zrzucić na karb młodzieńczej głupoty, bo dawno już skończyłeś 20. Coś musi w tym być skoro znaczne grono tego forum uważa ciebie za zwykłego prostaczka. Nie sadzisz? Także życzę szczęścia i harmonii z pleśnią, która zagnieździła się w twoim łbie.

wp, darujcie sobie. // fieldy

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 05 paź 2008, 14:00

napisal kibic druzyny ktora sprzedaja karnet na caly sezon za 1 euro bo nikt w ich miescie im nie kibicuje

ok fieldy - skoro prosisz to zakoncze ale mam nadzieje ze bedziesz pilnowac kolezke bo sie slabo robi po jego napinkach - widac ze ma problem z barcelona i bredzi od dawna

kibic juve pisze o piknikach - zart miesiaca :D

wracajac do meczu - pique robi na mnie wielkie wrazenie. nie spodziewalem sie ze bedzie mu tak dobrze szlo. jak przypomne sobie poczatki kilku swiatowej klasy obroncow w la liga moj szok jest jeszcze wiekszy

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 05 paź 2008, 14:14

rkoeman pisze:
wracajac do meczu - pique robi na mnie wielkie wrazenie. nie spodziewalem sie ze bedzie mu tak dobrze szlo. jak przypomne sobie poczatki kilku swiatowej klasy obroncow w la liga moj szok jest jeszcze wiekszy
Wlasnie o tym samym chcialem pozniej napisac. O ile bylem sceptyczny co do powrotu "syna marnotrawnego", to teraz naprawde coraz bardziej sie do niego przekonuje. Ciezko wytknac mu jakies wieksze bledy i widac u niego barcelonska szkole. Po obejrzeniu jego wystepow w MU myslalem, ze bedzie mu ciezko, ale poki co radzi sobie bardzo dobrze.

Ciekawy tez jestem co to sie wczoraj stalo z zolta kartka dla Antonio Lopeza? Zaginela chyba gdzies, a moze to taki nowy straszak - tlum podbiega do sedziego, wyciaga zola kartke i straszy.

@rkoeman mozesz mi podac jakies dobre zrodlo statystyk ligowych, chodzi mi glownie o liczbe asyst, bo samemu ciezko mi znalezc, jako ze ledwo lapie sie w hiszpanskim

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 05 paź 2008, 14:14

Ta, może jeszcze mi powiesz, że cokolwiek co napisałem o kibicach Barcelony i ich "dopingu" jest nieprawdą. Byłem na meczach Juventusu 3-krotnie i za każdym razem doping był dużo lepszy niż na wspomnianym meczu Barcelony. Ale jak już wcześniej pisałem trudno, żeby było inaczej skoro na Camp Nou tego dopingu nie było w ogóle. Kumasz czaczę? W ogóle. Śmiem twierdzić, że ty nie byłeś na żadnym meczu Juventusu. Więc co ty tak naprawdę możesz wiedzieć? GÓWNO.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 05 paź 2008, 15:00

bylem w turynie ale wybralem sie na mecz torino. wole chodzic na mecze druzyn ktorych lubia w miescie z ktorego pochodza. zreszta o czym my gadamy - juve kilka razy wolalo grac na poludniu wloch niz u siebie bo na meczach pojawialy sie smieszne ilosci ludzi

wiec frustruj sie dalej. druzyna ktora nie umie wygrac z kelnerami w bialorusi

wracajac kolejny raz do meczu - xavi w tym sezonie zagral w 10 spotkaniach efekty tego to 7 asyst i 3 gole. kosmos jak na razie

statystyki sa np tu:

http://marcawas5.recoletos.es/Estadisti ... da=2008-09

jak czegos nie bedziesz rozumial to pytaj

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2910

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 05 paź 2008, 15:09

rkoeman pisze:wiec frustruj sie dalej. druzyna ktora nie umie wygrac z kelnerami w bialorusi
Widzę, że masz przeogromną wiedzę na temat piłkarzy. Ale chyba ci się z San Marino pomyliło.
A tak szczerze to cała Hiszpania to jeden wielki piknik, nie tylko Barcelona.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”