Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 wrz 2010, 19:40
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 20 wrz 2010, 20:28
wczoraj pisali, ze bedzie Szczesny, dzisiaj ta sama strona - futbolnews.pl - pisze ze to Fabian. ogarnijcieŁukasz Fabiański rzadko broni w Premier League, ale Arsene Wenger chętnie korzysta z polskiego bramkarza w meczach Pucharu Ligi Angielskiej. W spotkaniu trzeciej rundy Carling Cup z Tottenhamem "Fabian" zagra od 1. minuty. - Chcę pokazać Wengerowi, że mogę być numerem jeden - mówi.
- Moim celem jest walka o miejsce w bramce Arsenalu. Będę starał się wykorzystać każdą szansę. Mecz z Tottenhamem jest dla mnie pierwszą okazją, żeby zagrać. Chcę dać z siebie wszystko - zapewnił Fabiański.
Polski bramkarz jednak nie będzie traktował tego meczu w wyjątkowy sposób. - Wiem, że dla fanów to bardzo ważne spotkanie. Ale dla mnie to będzie mecz, jak każdy inny. Tak samo będę się do niego przygotowywał. Gra z Tottenhamem będzie bardzo ekscytująca, ale traktuje ten mecz jako kolejną okazję do pokazania swoich umiejętności - stwierdził "Fabian".
Mecz Arsenalu z Tottenhamem rozpocznie się we wtorek o 20:45. Spotkanie zostanie rozegrane na obiekcie Kogutów - White Hart Lane.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 wrz 2010, 21:44
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 21 wrz 2010, 0:31
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 wrz 2010, 0:41
jak mam być szczery, to wolę wygraną ze Spurs niż z Partizanem. chociaż nie można też przesadzić w drugą stronę, bo gramy z Partizanem na wyjeździe
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 21 wrz 2010, 4:30
no tak, remis/przegrana z Partizanem to nic strasznego, ale wiemy dobrze, że dla Wengera ważniejsze są 3 pkty w LM niż wygrana z Tottenhamem w Carling Cup. Tak czy inaczej, mam mieszane uczucia. Bo przypomina mi się mecz ze Stoke w FA Cup, kiedy wyszedł Cesc, Denilson i Walcott, na bokach obrony biegali Coquelin z Traore, grał Vela i JET i ogólnie było to jedno wielkie gówno. Z West Brom powinno być w miarę OK, więc jeśli Boss zrobi to, co myślę, czyli zagra porządniejszym składem z domieszką rezerw (Eastmond i JET) to nie będzie źle, bo to w sumie pierwszy skład prawiejak mam być szczery, to wolę wygraną ze Spurs niż z Partizanem

Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 wrz 2010, 11:59
Kod: Zaznacz cały
Fabian
Eboue - Squillaci - Djourou - Gibbs
Denilson - Eastomond - Rosicky
JET - Vela - Wilsherefieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 21 wrz 2010, 16:38
Magnum
chapi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 wrz 2010, 21:41
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 21 wrz 2010, 21:47
Ale miał piłkę na prawej nodze, może by nie trafił?fieldy pisze:Powinno być 2:0, po tym jak Gibbs wyszedł sam na sam, położył Pletikose na ziemi i już miał pustą bramkę przed sobą
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 wrz 2010, 23:46
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 22 wrz 2010, 11:40
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 wrz 2010, 11:44
serio ? pierwsze słyszę, szkoda ze nie na dłużej, bo z kadry zawsze wraca z kontuzjąemdżej pisze:Został zawieszony przez meksykańską federację na pół roku
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 22 wrz 2010, 12:00
Meksykańska Federacja Piłkarska zdecydowała się zawiesić dwóch reprezentantów Meksyku - Carlosa Velę i Efraína Juáreza na pół roku oraz ukarać ich grzywną w wysokości 50 tysięcy dolarów. Ma to związek ze złamaniem przez zawodników pewnych zasad przed towarzyskim wrześniowym meczem z Kolumbią.
Inni zawodnicy Meksyku także brali udział w nocnych wydarzeniach, ale zostali tylko ukarani finansowo. Do grupy, która musi zapłacić 4 tysiące dolarów, należą: Guillermo Ochoa, Francisco Rodriguez, Carlos Salcido, Andres Guardado, Gerardo Torrado, Pablo Barrera, Giovani dos Santos, Javier Hernandez, Rafael Marquez, Enrique Esqueda oraz Hector Moreno.
Vela jest zawodnikiem Arsenalu, natomiast Juárez latem został sprowadzony do Celticu.
emdżej
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio