Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 03 sty 2011, 11:34
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 sty 2011, 11:40
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 sty 2011, 16:59
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 03 sty 2011, 20:53
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 03 sty 2011, 21:51
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 03 sty 2011, 22:19
Tylko, że w "Upadku" (świetny film) mieliśmy do czynienia z frustratem zmęczonym ciągłymi niepowodzeniami. Nie znam tego konkretnego przypadku, ale w Polsce to są z reguły zwykli psychopaci, chodzące bomby z opóźnionym zapłonem, bez żadnej większej ideologii. Z dnia na dzień utwierdzam się, że to naprawdę chory kraj i nigdy nie wiadomo kiedy komu odpierdoli.kaczy pisze:Niedoszły zabójca, pan D. wczoraj gdy Policja go zawijała wykrzykiwał w szoku ze bedzie zabijal wszystkich kapitalistów (krwiożerców) czy jakos tak, bo przez takich jak oni cały czas traci prace od 20 lat.
Od dziecka znam obu tych gości i nigdy bym się nie spodziewał że tak może mu odpalić, wesoły człowiek, rzucał żartami z kapelusza lubił wypić.
Wzięli go na badania psychiatryczne, więc chyba jest opcja by nie poszedł siedzieć.
Cała sytuacja przypomina mi film Joela Schumachera 'Falling Down' ... nie wiem czy widzieliscie.
Tardelli

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 sty 2011, 22:23
wg mnie w Polsce jest na cale peczki frustratow, ktorzy codziennie doznaja wiekszego dola przez ogarniajaca szarosc i marnosc - niespelnienieTardelli pisze:le w Polsce to są z reguły zwykli psychopaci
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 03 sty 2011, 22:39
Oczywiście, to polska przypadłość. W innych krajach takie przypadki się nie zdarzają.Tardelli pisze:Nie znam tego konkretnego przypadku, ale w Polsce to są z reguły zwykli psychopaci, chodzące bomby z opóźnionym zapłonem, bez żadnej większej ideologii. Z dnia na dzień utwierdzam się, że to naprawdę chory kraj i nigdy nie wiadomo kiedy komu odpierdoli.
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 05 sty 2011, 19:09
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 05 sty 2011, 19:12
Rezus pisze:Ministranci od czarnej mafii coś tam recytują przed drzwiami u mnie, bo dzisiaj był po kolędzie, a mój bratanek (5 lat) - "złodzieje !" i smuga z przedpokoju w stronę balkonu hahahahahhahahahah !!!!!!!!!!!!
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 05 sty 2011, 19:48
ahh jak dobrze wiedzieć że ktoś takie same tradycje podtrzymujękaczy pisze:Rezus pisze:Ministranci od czarnej mafii coś tam recytują przed drzwiami u mnie, bo dzisiaj był po kolędzie, a mój bratanek (5 lat) - "złodzieje !" i smuga z przedpokoju w stronę balkonu hahahahahhahahahah !!!!!!!!!!!!![]()
Ja czarnej mafii od 10 lat nie wpuszczam do domu ... zdarzyło mi się raz ich pogonić, ale generalnie nie otwieramy drzwi
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 05 sty 2011, 19:59
kaczy troche kozaczysz ::P Prawda jest taka, ze jakby tylko Twoi starsi chcieli to bys musial owtierac drzwi ... miales 8-9latkaczy pisze: Ja czarnej mafii od 10 lat nie wpuszczam do domu
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 sty 2011, 20:01
Bez przesady, jak rodzice pracują i np. on sam jest w domu, to nie otwiera drzwi i po problemieczeher pisze:kaczy troche kozaczysz ::P Prawda jest taka, ze jakby tylko Twoi starsi chcieli to bys musial owtierac drzwi ...
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 05 sty 2011, 20:05
generalnie tak ale nie o to chodzilocloner pisze:Bez przesady, jak rodzice pracują i np. on sam jest w domu, to nie otwiera drzwi i po problemie
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 05 sty 2011, 20:14
Pewnie większość ludzi z forum zgrywa tu kozakaczeher pisze:kaczy troche kozaczysz ::P Prawda jest taka, ze jakby tylko Twoi starsi chcieli to bys musial owtierac drzwi ... miales 8-9lat
kaczy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio