Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 754

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 sie 2012, 19:34

Przenoszę tutaj. Tak jak Arwin pisał w innym temacie. Sprowadziliśmy Alexandra Buttnera. Ponoć lewy obrońca z Vitesse.

Z twittera
Büttner isn't even one of the best defenders in Holland. If SAF thinks he can compete with Evra, he is making a big mistake..
:roll:

Nigdy nie byłem zwolennikiem sprowadzania jakiś zapchajdziur. Czy typ lepiej rokuje niż Fabio? Wątpie. Chociaż go nie widziałem. Więc wypadałoby mu dać chociaż szansę.

Cóż widać, że po transferze RVP zabrakło kasy na Baines'a. [k****] gdyby nie te ciule z Ameryki i ich dług... :x

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 19 sie 2012, 19:42

Kamil232 pisze:Nigdy nie byłem zwolennikiem sprowadzania jakiś zapchajdziur. Czy typ lepiej rokuje niż Fabio? Wątpie. Chociaż go nie widziałem. Więc wypadałoby mu dać chociaż szansę.
Ja tam nie narzekam na taki transfer, wielkich pieniędzy zapewne kosztować nie będzie, więc jeżeli się nie sprawdzi, to wielkiej tragedii nie będzie. Szkoda tylko, że Ferguson nie dał szans Blackettowi, bo fajnie prezentował się na tych sparingach przedsezonowych i czuje, że gdyby tylko dać mu szansę to by ją wykorzystał. Co do Fabio, to oglądałem wczoraj MOTM i Fabio zagrał fatalnie, przynajmniej dwie bramki na jego konto, głupie straty. Oby tylko trener QPR się do niego nie zraził i dalej dawał mu szanse na regularną grę.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 19 sie 2012, 19:46

SAF musi od czasu do czasu kupic wynalazek.Szkoda bo Taiwo byl do kupiena za grosze i byłby solidna alternatywa dla Pata.KUpujemy jakiegos noł nejma....oby Patowi tylko zdrowie dopisywalo

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 sie 2012, 21:45

Ja tam nie narzekam na taki transfer, wielkich pieniędzy zapewne kosztować nie będzie, więc jeżeli się nie sprawdzi, to wielkiej tragedii nie będzie.
Ale my takiego jednego niepewnego to już właśnie mamy w osobie Fabio. Więc na cholerę drugi? Mieliśmy sprowadzić kogoś kto będzie pewną opcją która zastąpi Evrę. Zamiast sprowadzić takie zapchajdziury to już lepiej stawiać na swoich wychowanków. Holandia na Euro miała kłopot z lewą obroną gdzie tam grał ten Williams 17 letni, woleli puścić dzieciaka niż dać tego Buttnera. Był w 36 osobwej kadrze, ale już na Euro nie pojechał.

Nie podoba mi się ten transfer, już bym wolał dać te 4 miliony więcej agentom Hazarda i go mieć niż tego ziomka.

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 19 sie 2012, 23:20

Kamil232 pisze:
Ja tam nie narzekam na taki transfer, wielkich pieniędzy zapewne kosztować nie będzie, więc jeżeli się nie sprawdzi, to wielkiej tragedii nie będzie.
Ale my takiego jednego niepewnego to już właśnie mamy w osobie Fabio. Więc na cholerę drugi? Mieliśmy sprowadzić kogoś kto będzie pewną opcją która zastąpi Evrę. Zamiast sprowadzić takie zapchajdziury to już lepiej stawiać na swoich wychowanków. Holandia na Euro miała kłopot z lewą obroną gdzie tam grał ten Williams 17 letni, woleli puścić dzieciaka niż dać tego Buttnera. Był w 36 osobwej kadrze, ale już na Euro nie pojechał.

Nie podoba mi się ten transfer, już bym wolał dać te 4 miliony więcej agentom Hazarda i go mieć niż tego ziomka.
Ja bym wolał oceniać transfer po tym jak zawodnika zobaczę chociaż parę minut w akcji. Evra stary nie jest, jeszcze trochę pogra, a następcy ustawiają się powoli w kolejce.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 19 sie 2012, 23:26

Zgadzam sie z Kamilem- miał przyjsć ktoś ograny,ktos kto prezentuje jakiś poziom.Przychodzi nołnejm z Holandii.To już bym wolał mieć Fabio który gorszy nie jest a 4 mln dorzucić na Hazarda.Za rok co? Evra bedzie jeszcze spokojnie grał,Fabio daj losie podniesie forme i zostaniemy z 3 lewymi w tym 2 młodymi? Wychodzi na bok sprzedanie Oshea.....

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 20 sie 2012, 2:37

Mnie ciekawi jak miałaby się sytuacja z transferem Van Persiego gdyby na OT trafił wcześniej Hazard. Nie ma co płakać po Belgu, gra w Chelsea i co najwyżej Fergie będzie pluł sobie w brodę. Poza tym wydaje mi się, że tu nie chodziło o te kilka milionów, które teraz znalazły się na obrońcę z Holandii a nie było ich dla agenta Belga ile o zasady. Ferguson raczej nie jest trenerem, który już na wstępie ustawiłby agenta nieopierzonego gówniarza w roli największego wygranego całej transakcji. Podejrzewam, że z podobnych przyczyn straciliśmy Pogbę, który zaczął stwarzać problemy kiedy wziął się za niego Raiola.

Co do transferu, nie znam chłopaka, dopóki go nie zobaczę nie mam zamiaru się wypowiadać. Ferguson już wiele razy nas zaskoczył, niewiele wskazuje, że rozwiąże nam problemy na boku obrony ale cholera wie, może to będzie kolejny świetny ruch Fergiego, dajmy mu najpierw szansę. Coś musiało być na rzeczy z Bainesem skoro było tyle plot wokół tego ruchu ale widocznie po sprzedaży Rodwella Moyes nie widział potrzeby sprzedaży Leightona, który jakby nie patrzeć jest niezwykle ważnym ogniwem Evertonu. W mediach przewijały się plotki na temat 15-17 mln funtów a to oczywiście w wypadku jedynie alternatywy/konkurencji dla Evry za 27-letniego obrońcę spore przegięcie i jeśli to byłaby prawda to trudno się dziwić, że Anglika nie zobaczymy na OT.

Z Kaką to tylko plota, spokojnie. Swoją drogą kto by pomyślał kilka lat temu, że kibice wszystkich wielkich klubów będą trzymać kciuki żeby 30-letni Kaka do nich nie trafił :D

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 20 sie 2012, 15:25

Obrazek

Wygląda na to, że Buttner będzie Diabłem :twisted:

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 20 sie 2012, 15:29

Czy jakas gazeta poza Dailymail pisala cos o zainteresowaniu Kaka?

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 20 sie 2012, 15:33

cru pisze:Czy jakas gazeta poza Dailymail pisala cos o zainteresowaniu Kaka?
Z tego co wiem to wszystkie późniejsze wieści z innych źródeł są oparte na tym co napisało Dailymail.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 20 sie 2012, 20:08

De Gea, Valencia, Vidic, Carrick, Evra, Scholes, Cleverley, Kagawa, Nani, Rooney, Welbeck.

Van Persie na ławce. Kagawa pewnie na skrzydle.

Skład Evertonu:

Howard; Hibbert Jagielka Distin Baines; Osman GIbson Neville Pienaar; Fellaini; Jelavic

Awatar użytkownika
Kamil_77
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 9

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 20 sie 2012, 20:10

Carrick musi grać w obronie bo nie macie innego stopera czy po prostu lepiej sobie radzi niż wasi pozostali stoperzy?

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 131

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 20 sie 2012, 20:11

Jak na moje to zaczynacie 433 z Nanin i Welbeckiem na bokach :P

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 20 sie 2012, 20:14

Kamil_77 pisze:Carrick musi grać w obronie bo nie macie innego stopera czy po prostu lepiej sobie radzi niż wasi pozostali stoperzy?
Jones, Smalling, Ferdinand i Evans są kontuzowani :P

axp
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: axp » 20 sie 2012, 20:16

Środek pomocy Scholes, Cleverley, Kagawa, czyli bez DM-a, ciekawe kto będzie piłki odbierał :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”