Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 10 sty 2010, 23:40
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 sty 2010, 14:22
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 sty 2010, 19:39
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 sty 2010, 19:45
oczywiscie napisalem to w fomie zartu, bo nie wyobrazam sobie zeby do konca sezonu okroic sobie kadre jeszcze bardziej.mozemy ich oddac w lecie(a nawet nalezy) ale nie teraz.i tak jestem zdania zeby na lawke od czasu do czasu zostal powolany Albertazzi(ktory moze sie pieknie rozwniac) kosztem Kaladze czy Jankulovskiego...I zostanie piłkarzy na ławce?
jak juz pisalem wczesniej niechce aby Dzeko dolaczyl do nas juz teraz(choc i tak penie to niemozliwe).napastnik to dosc specyficzna pozycja i lepiej aby mogl sie w pelni wkomponowac w zespol w letnich przygotowaniach niz teraz dolaczac do zespoluDzeko i tak w tym sezonie do nas nie dołączy, skoro zakontraktowany został Adiyiah (cholera wie, czy można się z tego wycofać do końca okienka), więc nie ma co się podniecać tymi wiadomościami aż do lata.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 sty 2010, 20:05
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 sty 2010, 20:09
Seedorfa brakuje zwlaszcza gdy trzeba uspokoic gre w ataku, przytrzymac pilke.czasem spowalnia akcje jednak z Interem bedzie bardzo potrzebny.wydaje sie jednak ze Pato jest jeszcze bardziej potrzebny.Beckham na boku ataku nie gra najlepiej, jest zbyt wolny by grac na tej pozycji.bez Zambrotty damy rade.bardziej trzeba chuchac na brazylijczyka i holendra.Pato i Seedorf dziś lekko trenowali podobno, jest więc szansa, że jeśli nie na Sienę, to choć na Inter wrócą, to byłyby olbrzymie wzmocnienia patrząc na fizyczną dyspozycję Gattuso i Beckhama w ostatnich dniach, ta dwójka piłkarzy jest nam niezwykle potrzebna.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 sty 2010, 20:15
Pirlo wczoraj zagrał dobrze, jednak na tle Seedorfa grał jak na wstecznym biegu. On dopiero spowalniał grę.czasem spowalnia akcje
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 sty 2010, 20:19
owszem tu sie zgodze.Pirlo w slabszej formie, ale gra Milanu bez niego wyglada gorzej niz bez Seedorfa.nie wiem czemu tak jest ale prawda jest taka ze bez Andrei nasza gra w pomocy to chaos.jestesmy od niego uzaleznieni.najgorsze jest to ze nie widac pilkarza ktory moglby go zastapic.a jak jest taki(Fabregas) to nas poprostu na niego nie stac.Pirlo wczoraj zagrał dobrze, jednak na tle Seedorfa grał jak na wstecznym biegu. On dopiero spowalniał grę.
i o to chodzi.nie wyobrazam sobie zeby teraz odeszli Jankul i Kaladze a razie kontuzji na srodku obrony przeciwko Man Utd wyszedl dajmy na to Albertazzi.jednak z ta dwojka powinnismy sie pozegnac w lecie a jezeli dzieki temu zblizymy sie do pozyskania Dzeko to bedzie cudownie.Ta kadra wcale nie jest taka wąska, po prostu jest masa kontuzji.
mialem nadzieje ze go dzis zobacze.BTW kogo innego Ghana ma do dyspozycji w ataku??bo nie kojarze nikogo to mysle ze Adiyiah ma szanse na dluzsze wystepy w turniejuNiestety, Ghana gra dopiero 15.01, więc poczekamy trochę na obejrzenie Adiyiaha (nawet z ławki na parę minut) w grze.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 11 sty 2010, 23:49
Z tego co gdzieś wyczytałem Dominic ma znaleźć się nawet w 1 składzie.Po wycofaniu się Togo awans ghanie wystarczy do tego 1 zwycięstwo więc pogra i to pewnie nie mało, na tej pozycji jakiejś wielkiej konkurencji nie ma.sprawdzilem sytuacje a napadzie w Ghanie.oprocz Gyan(ktoru gral w Udinese) Adiyiah jest rocznikowo jednym z najstarszych napastnikow.nie liczac jego kojarze tylko Osei z jakiegos turnieju mlodziezowego, wiec mysle ze Dominic jednak pogra
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 sty 2010, 0:00
Absolutnie nie mogę się zgodzić. Pirlo w meczu z Realem popisał się tylko strzałem z dystansu - chyba wszyscy pozapominali już, w jakich kuriozalnych okolicznościach wygraliśmy, kto miał więcej strzałów na bramkę, strzałów w ogóle... Słowem - mieliśmy sporo szczęścia. Pirlo natomiast w Hiszpanii zagrał 50-60 minut bardzo słabe, po czym huknął i... Zaczął grać średnio na jeża. Zdecydowanie w tym sezonie jeszcze sporo mu brakuje do optimum, choć miewa coraz częściej przebłyski. Zdecydowanie wyżej cenię sobie prawdziwą metamorfozę Seedorfa, chyba wszyscy pamiętają, jak się wypowiadałem o nim w zeszłym sezonie, a tu proszę, odrodził się. I naprawdę bardzo wiele nam daje z przodu, choć mimo wszystko bywa niedoceniany przez kibiców patrzących nań przez pryzmat lat, nie formy (vide jeden z tutejszych użytkowników).Pirlo.I tak było w meczu z Realem
Na moje oko to wina braku Pato. Póki grał Pato, to Abate biegał do przodu - o ile grali razem - dużo częściej. Teraz najwyraźniej obawia się o kondycję Beckhama i nie zapuszcza się do przodu tak często, a szkoda, bo gdyby Anglik miał wczoraj więcej jego wsparcia, to okazji z gry byłoby na pewno więcej, niż jedna (czy pół). Widać było wczoraj po grze młodego Włocha, że jest bardzo niepewny dyspozycji w obronie Anglika i zaczął zapuszczać się do przodu dopiero wtedy, gdy wynik był pewny.Trochę zawodzi mnie Abate.
Nie zgodzę się. Na Antoniniego już za późno, aczkolwiek jako boczny obrońca rezerwowy i na ligę wystarcza w zupełności, przy okazji pewnie z 6-7 lat będzie w stanie łatać dziury na obu bokach obrony. I to jest świetne, bo takich piłkarzy mamy naprawdę bardzo mało, na dodatek to wychowanek.mam nadzieje że rośnie nam bardzo dobry boczny obrońca
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 12 sty 2010, 0:05
michal2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 sty 2010, 0:21
Cholera wie. W obecnym ustawieniu Beckham może grać na trzech pozycjach (choć moim zdaniem efektywnie na dwóch):gdzie przewidujecie miejsce dla Beckhama gdy wroca Seedorf i Pato?
Przyjmując, że normalna = bez kontuzji, to tak.A Gattuso w normalnej sytuacji bedzie zmiennikiem Ambrosiniego czy jak?
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 sty 2010, 13:05
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 sty 2010, 16:00
oby to sie nie sprawdzilo.juz raz go uraz wyeliminowal z meczu.teraz oby zagralVerdi podobno doznał jakiegoś lekkiego urazu i może go jutro zabraknąć w meczu z Novarą.![]()
Dzeko juz jasno stwierdzil jakie ma cele i nie wierze ze da sobie wydrzec spelnienie marzen tylko po to by jego agent wiecej zarobil.o to sie raczej nie boje.owszem pojdzie do innego klubu ale tylko wtedy gdy my go nie bedziemy chciec a narazie wszystkie znaki na niebie wskazuja ze go chcemy.a tak BTW oferta z Chelsea wydaje mi sie tylko plotka.Carlo ma Drogbe ktory gra podobnie jak Dzeko.ona bardziej szuka kogos takiego jak Pato, czyli drugiego napastnika.nie zdziwie sie jak zaniedlugo zakontraktuja Aguero i skoncza sie wszytskie plotkiAgent Dzeko zaczyna mieszać, stwierdził dziś jednoznacznie, że piłkarz chce do Mediolanu, ale on zwraca uwagę w stronę Londynu.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 sty 2010, 16:50
Verdi! Zigoni! Merkel! Di Gennaro! De Vito! Bonera!MILANO - Ecco la lista dei 19 convocati per Milan-Novara:
Abbiati, Storari, Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Thiago Silva, De Vito (56), Abate, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Merkel (52), Di Gennaro, Huntelaar, Inzaghi, Verdi (58), Zigoni (17).
Giocatori indisponibili: Roma, Oddo, Onyewu, Zambrotta, Seedorf, Pato.
Giocatori non convocati: Nesta, Beckham, Pirlo, Borriello.
Giocatori squalificati: Ronaldinho
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio