AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 758

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1308

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 10 sty 2010, 23:40

Z Novara licze na zobaczenie tego Verdiego.Dużo się o nim mówi, pewnie trochę za dużo ale jestem ciekaw co chłopak pokaże.Może dać pograć Starsserowi :?: Jestem również ciekaw czy aby Albertazzi nie wyjdzie w podstawowym składzie

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 730

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 sty 2010, 14:22

ja z primavery chetnie bym zobaczyl Albertazziego, Strassera, Merkel(niedawno Leo mowil ze jemu najblizej do pierwszej kadry), Verdiego i Zigoniego.z pierwszego skladu mam nadzieje ze nie bedzie nikogo waznego bo i tak mamy sporo kontuzji.

PS
Galliani potwierdzil rozmowy z Wolfsburgiem.dzisiaj sie rowniez pojawila plotka ze Wilki chca nasza elite defensywna Kaladze i Jankulovskiego.czas na wymiane :)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 sty 2010, 19:39

I zostanie bez piłkarzy na ławce?
Dzeko i tak w tym sezonie do nas nie dołączy, skoro zakontraktowany został Adiyiah (cholera wie, czy można się z tego wycofać do końca okienka), więc nie ma co się podniecać tymi wiadomościami aż do lata.
Ostatnio zmieniony 11 sty 2010, 19:58 przez Wilmore, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 sty 2010, 19:45

I zostanie piłkarzy na ławce?
oczywiscie napisalem to w fomie zartu, bo nie wyobrazam sobie zeby do konca sezonu okroic sobie kadre jeszcze bardziej.mozemy ich oddac w lecie(a nawet nalezy) ale nie teraz.i tak jestem zdania zeby na lawke od czasu do czasu zostal powolany Albertazzi(ktory moze sie pieknie rozwniac) kosztem Kaladze czy Jankulovskiego...
Dzeko i tak w tym sezonie do nas nie dołączy, skoro zakontraktowany został Adiyiah (cholera wie, czy można się z tego wycofać do końca okienka), więc nie ma co się podniecać tymi wiadomościami aż do lata.
jak juz pisalem wczesniej niechce aby Dzeko dolaczyl do nas juz teraz(choc i tak penie to niemozliwe).napastnik to dosc specyficzna pozycja i lepiej aby mogl sie w pelni wkomponowac w zespol w letnich przygotowaniach niz teraz dolaczac do zespolu

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 sty 2010, 20:05

Pato i Seedorf dziś lekko trenowali podobno, jest więc szansa, że jeśli nie na Sienę, to choć na Inter wrócą, to byłyby olbrzymie wzmocnienia patrząc na fizyczną dyspozycję Gattuso i Beckhama w ostatnich dniach, ta dwójka piłkarzy jest nam niezwykle potrzebna.
Brak wieści niestety na temat Zambrotty, ale Antonini i Abate ostatnio dają sobie jakoś radę.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 sty 2010, 20:09

Pato i Seedorf dziś lekko trenowali podobno, jest więc szansa, że jeśli nie na Sienę, to choć na Inter wrócą, to byłyby olbrzymie wzmocnienia patrząc na fizyczną dyspozycję Gattuso i Beckhama w ostatnich dniach, ta dwójka piłkarzy jest nam niezwykle potrzebna.
Seedorfa brakuje zwlaszcza gdy trzeba uspokoic gre w ataku, przytrzymac pilke.czasem spowalnia akcje jednak z Interem bedzie bardzo potrzebny.wydaje sie jednak ze Pato jest jeszcze bardziej potrzebny.Beckham na boku ataku nie gra najlepiej, jest zbyt wolny by grac na tej pozycji.bez Zambrotty damy rade.bardziej trzeba chuchac na brazylijczyka i holendra.

mialem nadzieje zobaczyc Milan z Novara na tvp sport ale puszczaja Juve z Napoli

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 sty 2010, 20:15

czasem spowalnia akcje
Pirlo wczoraj zagrał dobrze, jednak na tle Seedorfa grał jak na wstecznym biegu. On dopiero spowalniał grę.
Ale fakt, najbardziej potrzebny jest Pato, w drugiej kolejności dopiero Holender. Cudnie będzie wyglądała nasza ławka, jeśli sprawdzi się Adiyiah i wrócą Pato z Seedorfem do zespołu - Pirlo, Ambrosini i Seedorf w pomocy, na ławce Beckham jako zmiennik dla Pato, Adiyiah dla Ronaldinho, Gattuso/Flamini na środek.
Ta kadra wcale nie jest taka wąska, po prostu jest masa kontuzji.
Niestety, Ghana gra dopiero 15.01, więc poczekamy trochę na obejrzenie Adiyiaha (nawet z ławki na parę minut) w grze. :(

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 sty 2010, 20:19

Pirlo wczoraj zagrał dobrze, jednak na tle Seedorfa grał jak na wstecznym biegu. On dopiero spowalniał grę.
owszem tu sie zgodze.Pirlo w slabszej formie, ale gra Milanu bez niego wyglada gorzej niz bez Seedorfa.nie wiem czemu tak jest ale prawda jest taka ze bez Andrei nasza gra w pomocy to chaos.jestesmy od niego uzaleznieni.najgorsze jest to ze nie widac pilkarza ktory moglby go zastapic.a jak jest taki(Fabregas) to nas poprostu na niego nie stac.

Ta kadra wcale nie jest taka wąska, po prostu jest masa kontuzji.
i o to chodzi.nie wyobrazam sobie zeby teraz odeszli Jankul i Kaladze a razie kontuzji na srodku obrony przeciwko Man Utd wyszedl dajmy na to Albertazzi.jednak z ta dwojka powinnismy sie pozegnac w lecie a jezeli dzieki temu zblizymy sie do pozyskania Dzeko to bedzie cudownie.
Niestety, Ghana gra dopiero 15.01, więc poczekamy trochę na obejrzenie Adiyiaha (nawet z ławki na parę minut) w grze. :(
mialem nadzieje ze go dzis zobacze.BTW kogo innego Ghana ma do dyspozycji w ataku??bo nie kojarze nikogo to mysle ze Adiyiah ma szanse na dluzsze wystepy w turnieju

Edit

sprawdzilem sytuacje a napadzie w Ghanie.oprocz Gyan(ktoru gral w Udinese) Adiyiah jest rocznikowo jednym z najstarszych napastnikow.nie liczac jego kojarze tylko Osei z jakiegos turnieju mlodziezowego, wiec mysle ze Dominic jednak pogra

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 11 sty 2010, 23:49

sprawdzilem sytuacje a napadzie w Ghanie.oprocz Gyan(ktoru gral w Udinese) Adiyiah jest rocznikowo jednym z najstarszych napastnikow.nie liczac jego kojarze tylko Osei z jakiegos turnieju mlodziezowego, wiec mysle ze Dominic jednak pogra
Z tego co gdzieś wyczytałem Dominic ma znaleźć się nawet w 1 składzie.Po wycofaniu się Togo awans ghanie wystarczy do tego 1 zwycięstwo więc pogra i to pewnie nie mało, na tej pozycji jakiejś wielkiej konkurencji nie ma.

Dla mnie wczoraj Pirlo zagrał kapitalnie.Właśnie tego od niego wymagam.To on ma być naszym liderem w drugiej linii a nie seedorf.Ten drugi ma wspomagać trójkę z przodu a za rozgrywanie ma się zabrać Pirlo.I tak było w meczu z Realem(Na san siro zresztą też bardzo dobrze zagrał) i tak było teraz.W tym sezonie muszę powiedzieć że bardzo miło mnie zaskakują Pirlo i Ambro którzy po nieciekawym początku sezonu grają bardzo dobrze co u nich w ostatnich sezonach było dużym problemem.Na teraz Gattuso nawet gdyby był w formie nie może grać bo Pirlo i Ambro są od niego na teraz lepsi.A przecież nie zagra na pozycji Seedorfa który również nie gra najgorzej jako ofensywny pomocnik.

Trochę zawodzi mnie Abate.Na początku sezonu zapowiadał się bardzo fajnie a teraz nie daje sobie zbytnio rady.Zupełnie nie wyczuwa momentu kiedy się podłączyć.O ile się w ogóle podłącza co jest rzadkością.W obronie popełnia proste błędy.Natomiast inaczej ma się sprawa z Antoninim który na lewej obronie gra świetnie.Bardzo dużo biega, czuje się dobrze na wolnych przestrzeniach do tego Ronnie wykorzystuje to że w prawie każdej akcji idzie do ataku.Do tego nie wygląda najgorzej jego gra w obronie i mam nadzieje że rośnie nam bardzo dobry boczny obrońca z którymi od czasów Cafu czy Serginho mamy duże problemy

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 sty 2010, 0:00

Pirlo.I tak było w meczu z Realem
Absolutnie nie mogę się zgodzić. Pirlo w meczu z Realem popisał się tylko strzałem z dystansu - chyba wszyscy pozapominali już, w jakich kuriozalnych okolicznościach wygraliśmy, kto miał więcej strzałów na bramkę, strzałów w ogóle... Słowem - mieliśmy sporo szczęścia. Pirlo natomiast w Hiszpanii zagrał 50-60 minut bardzo słabe, po czym huknął i... Zaczął grać średnio na jeża. Zdecydowanie w tym sezonie jeszcze sporo mu brakuje do optimum, choć miewa coraz częściej przebłyski. Zdecydowanie wyżej cenię sobie prawdziwą metamorfozę Seedorfa, chyba wszyscy pamiętają, jak się wypowiadałem o nim w zeszłym sezonie, a tu proszę, odrodził się. I naprawdę bardzo wiele nam daje z przodu, choć mimo wszystko bywa niedoceniany przez kibiców patrzących nań przez pryzmat lat, nie formy (vide jeden z tutejszych użytkowników).
Co do Pirlo jednak będę powściągliwy. W skali szkolnej jego formę w tym sezonie ocenię góra na 3+ - dużo wyżej cenię sobie Ambrosiniego, zwłaszcza z ostatnich dwóch spotkań.
Trochę zawodzi mnie Abate.
Na moje oko to wina braku Pato. Póki grał Pato, to Abate biegał do przodu - o ile grali razem - dużo częściej. Teraz najwyraźniej obawia się o kondycję Beckhama i nie zapuszcza się do przodu tak często, a szkoda, bo gdyby Anglik miał wczoraj więcej jego wsparcia, to okazji z gry byłoby na pewno więcej, niż jedna (czy pół). Widać było wczoraj po grze młodego Włocha, że jest bardzo niepewny dyspozycji w obronie Anglika i zaczął zapuszczać się do przodu dopiero wtedy, gdy wynik był pewny.
To samo było z Genoą. Natomiast przy Pato różnica w grze Abate jest znacząca i korzystna.
mam nadzieje że rośnie nam bardzo dobry boczny obrońca
Nie zgodzę się. Na Antoniniego już za późno, aczkolwiek jako boczny obrońca rezerwowy i na ligę wystarcza w zupełności, przy okazji pewnie z 6-7 lat będzie w stanie łatać dziury na obu bokach obrony. I to jest świetne, bo takich piłkarzy mamy naprawdę bardzo mało, na dodatek to wychowanek.
Jednak na boki obrony nadal potrzebujemy dwóch piłkarzy - prawego i lewego obrońcy z prawdziwego zdarzenia. Patrząc na Antoniniego przypominają mi się czyjeś słowa na temat Abbiatiego - to dobry piłkarz, ale nie widzę go w składzie zespołu wygrywającego LM. Taki jest niestety Luca - będzie dobry w razie kartek w lidze, czy w obecnej sytuacji, zrobił gigantyczny postęp (względem zeszłego sezonu), widać było, że miałem rację dopraszając się o minuty dlań w zeszłym sezonie, gdy Carlo prowadził swoją skostniałą politykę personalną (zamiast niego grywał Favalli! A Carlo mimo to niektórzy bronili :roll: ), ale to nie jest piłkarz, z którym możemy spokojnie wychodzić na boisku z takim ManU. Wręcz przeciwnie. Już wczoraj, w meczu z tak dysponowanym Juventusem (choć z tym klubem łączyły ich tylko koszulki) popełniał błędy (za wolno się cofał, miał jedną okazję z przodu, w której zrezygnował z walki o piłkę) i to rażące błędy. Więc w zespole na miarę Milanu dla Antoniniego miejsca w pierwszym składzie nie widzę. Jako rezerwowy jednak będzie znakomitą alternatywą.

Awatar użytkownika
michal2
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 12 sty 2010, 0:05

Chcialbym sie zapytac gdzie przewidujecie miejsce dla Beckhama gdy wroca Seedorf i Pato? Nie liczac takiej kwestii jak rotacje, kto usiadzie Anglik czy Seedorf? A moze Beckham ma grac glownie jako zmiennik Pato?

A Gattuso w normalnej sytuacji bedzie zmiennikiem Ambrosiniego czy jak?

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 sty 2010, 0:21

gdzie przewidujecie miejsce dla Beckhama gdy wroca Seedorf i Pato?
Cholera wie. W obecnym ustawieniu Beckham może grać na trzech pozycjach (choć moim zdaniem efektywnie na dwóch):
1. Zmiennika dla Pirlo/Ambrosiniego (a więc w pierwszym poziomie linii pomocy, na pozycji takiego defensywnego pomocnika, choć to w wypadku tej taktyki termin mocno umowny);
2. Zmiennika dla Pato (prawoskrzydłowy, choć Beckham pokazał w dwóch ostatnich meczach, że jak Pato/Ronaldinho grać nie będzie i nie potrafi, więc gra trochę bardziej do przodu, niż w ManU, i trochę bardziej do tyłu, niż Pato, ni to skrzydłowy, ni to boczny pomocnik);
3. Zmiennika dla Seedorfa na pozycji ofensywnego pomocnika na środku pola (choć moim zdaniem tam się zmarnuje spora ilość jego atutów, choć z taką Sieną zagrał na tej pozycji dobrze w zeszłym sezonie, to jednak nie chciałbym go tam widywać częściej).

Słowem - musiałby wygryźć ze składu jednego z czterech piłkarzy: kapitana Ambrosiniego, Pirlo, Pato lub Seedorfa (z pozycji, na którą Anglik mocno średnio się nadaje). Moim zdaniem to niemożliwe, więc bardzo chciałbym widzieć Beckhama na ławce, bo z niej da zespołowi naprawdę wiele luzując Pato lub Seedorfa.
Jeszcze jedno zastrzeżenie - Milan na dobrą sprawę gra ustawieniem 1-4-2-fantazja, więc grając na pozycji Seedorfa nie zdziwiłbym się, gdyby w czasie meczu Milan zastosował rotację: wprowadzenia Ronaldinho na środek, Pato na lewą, Beckhama na prawą. I znów wprowadzając Ronaldinho na lewo, Beckhama na prawo, a Pato z Borriello jako typowych napastników. Gra Anglika na pozycji Seedorfa daje mniej efektywną (moim zdaniem) grę jako zmiennik Holendra, ale zdecydowanie więcej możliwości roszad w ataku (co jest cenne na takim poziomie gry, warto czymś zaskoczyć rywala). Holender na boki pomocy się nie nadaje od paru ładnych lat już.
A Gattuso w normalnej sytuacji bedzie zmiennikiem Ambrosiniego czy jak?
Przyjmując, że normalna = bez kontuzji, to tak.
Ambrosini to kapitan. Najrówniej i najlepiej grający piłkarz w Milanie ostatnich dwóch czy trzech lat. Wyrasta nam na boisku na prawdziwą piłkarską osobowość, a jego gra w tym sezonie moim zdaniem jest mocną przesłanką dla decyzji o wzięciu go na MŚ i wybraniu najlepszym defensywnym pomocnikiem w lidze - Melo to amator niewart 1/10 kwoty, którą za niego zapłacili, Motta się pogubił w Interze, Cambiasso i de Rossi to piłkarze bezdyskusyjnie znakomici, ale jak gra Ambrosini :shock:
Pirlo to Pirlo. To nie wymaga żadnego tłumaczenia.
Aktualnie nasz pierwszy poziom linii pomocy w optymalnym zestawieniu składa się właśnie z dwójki Włochów. Aktualnie Ambrosini znajduje się w takiej dyspozycji, że sam nie wiem, czy Gattuso z najlepszych czasów wygryzłby go ze składu (ze względu na uniwersalność Massimo, który jest świetny w ataku i obronie, a Rino doskonały tylko w obronie). Wszystko zależy od wizji Leonardo (moim zdaniem pomimo doskonałej gry Ambrosiniego Gattuso byłby dobrą przeciwwagą dla leniwych w obronie Pirlo i Seedorfa), ale chyba jednak to Gattuso będzie wchodził z ławki. A taki zmiennik - o ile nastrój będzie dopisywał - to prawdziwy skarb i brak jakichkolwiek obaw o kartki i kontuzje.
Zwłaszcza, że w tle jest Flamini, w którego wierzę i uważam go za piłkarza zdolnego zagrozić dwójce Włochów, jeśli tylko odżyje po bardzo słabej jesieni.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 sty 2010, 13:05

Garść newsów:
Zdyskwalifikowany na jutrzejszy mecz jest Ronaldinho, i dobrze, niech odpoczywa i przygotowuje się na Inter.
Galliani znów zapewnił o pozostaniu w zespole Romy i Storariego - Storari to znakomity bramkarz, ale powodów utrzymywania Romy w Milanie nadal nie rozumiem.
Przyszłość Pippo jest nadal niepewna - zaproponowano mu podobno 30% obniżki płac (co jak dla mnie jest nadal zbyt wysoką kwotą jak na takiego piłkarza i nie rozumiem, czemu nie zainwestuje się takich pieniędzy w wykupienie Paloschiego), ale Pippo podobno ma rozważyć inne opcje z pozostałych klubów.
Bonera ma szansę zagrać jutro nawet od pierwszej minuty, jego stan zdrowia oceni Leonardo przed meczem, występ Daniele jest jednak pewny - bardzo przydałby się nam taki zawodnik na prawej obronie w takim spotkaniu, dwa lata temu, przed tymi wszystkimi urazami, na prawej obronie grał znakomicie.
Verdi podobno doznał jakiegoś lekkiego urazu i może go jutro zabraknąć w meczu z Novarą. :(
Dziś Leonardo ogłosi kadrę na jutrzejszy mecz, nie mogę się tego doczekać.
Agent Dzeko zaczyna mieszać, stwierdził dziś jednoznacznie, że piłkarz chce do Mediolanu, ale on zwraca uwagę w stronę Londynu.
Zdaniem milannews.it z Novarą wystąpią Bonera, Inzaghi, Huntelaar i Jankulovski - pytanie tylko, czy dwójka snajperów dostanie szansę od początku, czy może jeden wejdzie po przerwie.
NARESZCIE szansę ma dostać natomiast di Gennaro, którym interesuje się chyba cała Serie B i pół Serie A - mam nadzieję, że w naszej sytuacji kadrowej i częstych kontuzjach nikt nie wpadnie na pomysł pozbycia się tego piłkarza, tylko otrzyma on nareszcie parędziesiąt minut w meczach z taką Novarą i Sieną, zobaczylibyśmy, ile jest wart, bo z biegiem meczów przyda się nam bardzo odpoczynek dla atakujących.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 sty 2010, 16:00

Verdi podobno doznał jakiegoś lekkiego urazu i może go jutro zabraknąć w meczu z Novarą. :(
oby to sie nie sprawdzilo.juz raz go uraz wyeliminowal z meczu.teraz oby zagral
Agent Dzeko zaczyna mieszać, stwierdził dziś jednoznacznie, że piłkarz chce do Mediolanu, ale on zwraca uwagę w stronę Londynu.
Dzeko juz jasno stwierdzil jakie ma cele i nie wierze ze da sobie wydrzec spelnienie marzen tylko po to by jego agent wiecej zarobil.o to sie raczej nie boje.owszem pojdzie do innego klubu ale tylko wtedy gdy my go nie bedziemy chciec a narazie wszystkie znaki na niebie wskazuja ze go chcemy.a tak BTW oferta z Chelsea wydaje mi sie tylko plotka.Carlo ma Drogbe ktory gra podobnie jak Dzeko.ona bardziej szuka kogos takiego jak Pato, czyli drugiego napastnika.nie zdziwie sie jak zaniedlugo zakontraktuja Aguero i skoncza sie wszytskie plotki

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 sty 2010, 16:50

Cały dzień czekałem na tę informację:
MILANO - Ecco la lista dei 19 convocati per Milan-Novara:

Abbiati, Storari, Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Thiago Silva, De Vito (56), Abate, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Merkel (52), Di Gennaro, Huntelaar, Inzaghi, Verdi (58), Zigoni (17).

Giocatori indisponibili: Roma, Oddo, Onyewu, Zambrotta, Seedorf, Pato.

Giocatori non convocati: Nesta, Beckham, Pirlo, Borriello.

Giocatori squalificati: Ronaldinho
Verdi! Zigoni! Merkel! Di Gennaro! De Vito! Bonera! :mrgreen:
Dziwne, że nie ma Albertazziego.
Bardzo dobrze, że Leonardo dał odpocząć Neście, Beckhamowi, Pirlo i Borriello - mamy rezerwy, oni nie muszą zawsze i wszędzie grać.
De Vito to środkowy obrońca, dobrze pamiętam?
Chciałbym taki skład:
Storari - Bonera, De Vito, Kaladze, Jankulovski - Flamini, Merkel - Ambrosini - di Gennaro, Verdi - Huntelaar
Ale to marzenia. ;)
Zapewne Bonera nie zagra pełnego meczu, de Vito zastąpi Favalli. Na środku typuję występ Flaminiego i obok niego raczej Merkela ze względu na obciążenia meczowe Gattuso. Ambrosini raczej zagra, bo ze Sieną pauzuje, a spisuje się ostatnio znakomicie. W ataku jestem pewien występy di Gennaro (jeśli nie jutro, to kiedy?) i Huntelaara, nie wiadomo jednak, czy Leo odważy się postawić na Verdiego, czy da szansę Abate z przodu, czy może zagra w ataku Inzaghi z Huntelaarem, czy szansę dostanie Zigoni - tu jest jedna wielka niewiadoma ze względu na brak piłkarzy pasujących do naszej taktyki.
Dawno, bardzo dawno nie czekałem z takimi emocjami na mecz pucharu Włoch.
Właściwie z primavery brakuje mi tylko Albertazziego i kogoś z dwójki Beretta/Novinic jako alternatywę z przodu. Spodziewałem się jednak ilości powołań z primavery porównywalnej do rewanżu z Zurichem. ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”