Manchester United (zbiorczy) - Strona 77

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 lip 2005, 1:34

Co do Sneijdera ten zawodnik jest dobry ale w FM ( żart). Ostatni sezon miał FATALNY, nie grał kompletnie nic ale napewno jest bardzo utalentowany. Bardziej jego bym chical na Old Trafford niz " gwiazdora" Van de Vaarta bo ten piłkarz mnie jakoś nie przekonuje. Sneijderowi potrzeba troche wiary w siebie i pewność. Osobisice maminnych kandydatów na pozycje ofensywnego pomocnika ale jak to mówią lepszt ryc niż nic :D

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 09 lip 2005, 14:42

Jakich masz tych kandydatow :?: :?: :?: Ja bym polecał Mikela Artetę. Chlopak mlody i juz umie swietnie grac co pokazał w evertonie. Choc on niekoniecznie by musiał grac jako ofensywny mogłby byc normalnym srodkowym

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 09 lip 2005, 16:24

internista1908 pisze:Jakich masz tych kandydatow :?: :?: :?: Ja bym polecał Mikela Artetę. Chlopak mlody i juz umie swietnie grac co pokazał w evertonie. Choc on niekoniecznie by musiał grac jako ofensywny mogłby byc normalnym srodkowym
Ja mam kandydatów na następce Scholesa:
:arrow: kandydat nr 1 - Wesley Sneijder :!: :!: :!:
:arrow: Camel Meriem - nie kosztuje dużo, a ma spore umiejętności.
:arrow: Kieran Richardson lub Darren Fletcher
:arrow: Misza Ballack...
Defensywn pomocnik:
:arrow: David Jones
:arrow: Mikael Essien
:arrow: Rio Mavuba
:arrow: Sebastian Kehl
:arrow: no i Julio Baptista, który może również grać na ataku...

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 09 lip 2005, 16:47

Kieran Richardson lub Darren Fletcher :arrow: raczej oni by wg mnie byli lepsi na skrzydla na srodek kogos bardziej doswiadczonego
Misza Ballack.. :arrow: cięzko by go było wyrwac :!:

A co do defensywnych to sie zgadzam z toba :D

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 lip 2005, 17:00

Moi kandydaci :
1 Fletcher - swietny zawodnik, dobry drybling i bardzo dobre piły rzuca a co najważniejsze wychoanek
2 Emre- troche słąbe warunki fizyczne ale swietny zawodnik , nie wiem dlaczego inter go tak nie docenia.
3 Wayne Routledge - w tamtym sezonie w słabiutkim Crystal Palace się wyróżniał razem z Johnsonem, spodobal mi :D się na turnieju w Tulonie, szkoda że przeszedł do Tottenhamu.
4 Michael Ballack- klasa światowa, ale nie zbyt wierze że go Bayern do nas pusici.
5 Ronaldinho :D :D

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 09 lip 2005, 17:03

Wy to sie na piłce nie znacie :wink: (żart). Mamy Parka i to on bedzie brac na pozycji ofensywnego pomocnika, jesli nie on to Fletcher. Mamy 3 bardzo dobrych ofensywnych pomocników i nietrzeba nam nowych.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 lip 2005, 17:18

Michal_United pisze:Wy to sie na piłce nie znacie :wink: (żart). Mamy Parka i to on bedzie brac na pozycji ofensywnego pomocnika, jesli nie on to Fletcher. Mamy 3 bardzo dobrych ofensywnych pomocników i nietrzeba nam nowych.
Park na początku to na ławce bedzie grał :wink: Ciekawe jak to wszytko Alex poukłada. A teraz załuzmy jak by przeszdł Essien czy by grał zawodnik sprowadzony za 40 mln euro czy kapitan, legenda, zawodniki z najwieksza charyzmą. Ciekawe jak by to wyglądało? Ja bym nie wiedział co zrobić

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 09 lip 2005, 17:23

Michal_United pisze:Wy to sie na piłce nie znacie :wink: (żart). Mamy Parka i to on bedzie brac na pozycji ofensywnego pomocnika, jesli nie on to Fletcher. Mamy 3 bardzo dobrych ofensywnych pomocników i nietrzeba nam nowych.
Oczywiście masz w 100% rację :!: Ja napisałem tylko zawodników potencjalnych na pozycje: defensywnego i ofensywnego pomocnika.
Rossi pisze:1 Fletcher - swietny zawodnik, dobry drybling i bardzo dobre piły rzuca a co najważniejsze wychoanek
2 Emre- troche słąbe warunki fizyczne ale swietny zawodnik , nie wiem dlaczego inter go tak nie docenia.
Fletcher jest jednym z moich ulubieńców. Ja wzoruję się na nim (na Cristiano za cięzko :wink: ) choć do jego poziomu jeszcze mi dosyć daleko... 8) Jest zawodnikiem bardzo ambitnym. Nawet z kontuzją grał dla drużyny narodowej...
Co do Emre to widziałem jego występy w eliminacjach do mistrzostw świata. Grał naprawdę wyśmienicie. Świetny technicznie, duży przegląd pola...
Sprawę ofensywnego pomocnika mamy załatwioną. Jednak musimy pomyśleć o defensywnym pomocniku... :?: :?:

P.S. Niezłe te nowe kuszulki. Te niebieskie też nienajgorsze...ostatnio jak Mu w nich grało zdobyło mistrzostwo Anglii... :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 lip 2005, 17:34

Tylko że Emre niestety nie trafi na Old Trafford bo Newcastle go pewnie zawinie ale może w ten sposób do nas trafi Jeremaine Jenas :D Też jest bardzo dobrym zawodnikiem.

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 09 lip 2005, 17:48

To bedzie tak: :wink:
:arrow: zadaje sobie to samo pytanie . Fergie to ma czasami chore pomysły z wystawianiem składu. Moim zdaniem w składzie powinno byc miejsce dla Scholesa Parka Ronaldo Fletchera Richardosna i Jonesa, ewentualnie Essiena(lub nowego DM). z Drugiej strony głupio odstawiac Giggsa i Keano. Wydaje mi sie że bedzie manewrowac tak składem az znajdzie tą odpowiednią dla drużyny 4 pomocników.
:arrow: jeli chodzi o koszulki to mnie osobiscie do gustu nieprzypadły, ale jesli mają nam pomoc w mistrzostwie to jakos to przeboleje :wink: . Napewno są lepsze od tych nowych Barcy .... wyglądają jak pomoc drogowa :lol:
:arrow: Jenas mi sie podoba moze on bedzie naszym nowym DM :?: :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 lip 2005, 18:00

Ferguson jest bardzo sentymentalny i przywiązuje się do zawodników nawet jak ci za dobrze nie grają. Niby facet ma jaja :D ale nie umie się oprzeć w wystawianiu O'Shea na srodku pomocy lub Phila Nevilla :D
Strasznie Alex się przywiązuje do ludzi poprostu uczuciowy facet z niego :D . Tylko ja go kotoś w....... to wyrzuci na zbity pysk ( patrz Beckham) :D

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 09 lip 2005, 18:13

Ty mi nawet nie mow patrz Beckham bo ja o nim slyszec niemoge co dopiero na niego patrzec.

Ale tez Fergie dobrze wiedzial mając do wyboru Millera i O'Shea, że ten drugi lepiej sie sprawdzi na nieswojej pozycji niz Miller na swojej i sie sprawdzil.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 09 lip 2005, 18:17

Prawda jest taka, że Keane już sobie nie pogra w tym sezonie. będzie wchodził na ostatnie 20 minut. Choć znając SAF'a wszystko jest możliwe :wink:
Ustawienie linii pomocy:
:arrow: Cristiano - Keane - Scholes - Park
:arrow: Cristiano - Kleberson - Scholes - Park
:arrow: Cristiano - Kleberson - Fletcher - Park - chyba najlepsze...
:arrow: Cristiano - Kleberson - Park - Richardson - też ok...
:arrow: Fletcher - Kleberson - Park - Cristiano
Jest wiele możliwości. Dać szansę Klebersonowi!!!
Popularne ustawienie Fergiego:
Cristiano - Keane - Scholes - Giggs ...żenada :evil:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 lip 2005, 18:27

Zapomniales dodać
Giggs-P.Neville-Scholes-Ronaldo
Fortune-O'Shea-Scholes-Park itp.
Ale najlpesza pomoc wedlug mnie Fortune-P.Neville-O"Shea-Miller i Premiership nasza!! :D

Awatar użytkownika
szmagel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 612

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 09 lip 2005, 18:43

Hmm co do następcy Keana to jest niezbędny. Moze faktycznie Jones powinien dostawać szanse ?? ciekaw jestem co Fergi wymysli ale moim powinien odwzniej stawiac na młodziez. Oczywiscie SAF juz wchowałł nie jedną gwiazde ale czy nie lepiej dawac juz sie ogrywać młodzieży ?? no chyba że wypozyczyc do jakiegos klubu grającego w premiership tak jak Richardsona ostatnio :) Wystarczy sporzec na arsenal, tam sie nie pier**** wystawiaja fabregasa czy tez tego sanderosa czy jak mu tam w wielu meczach, sanderos nawet w koncówce seznu grał za Cambella.
Rossi, Richardson, Spector, Jones, Pique powinni juz powoli wchodzic do składu !!

Zablokowany

Wróć do „Anglia”