Tenis - Strona 77

Dewiza tego działu to: 'Nie samą piłką człowiek żyje". Dyskusje na temat wszystkich dyscyplin sportowych, od ping-ponga poczynając, na curlingu kończąć.
Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6236
Kibicuję: 4rsenal

Re: Tenis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 07 lip 2012, 17:21

Mirek15 pisze:
sickstick pisze:reprezentant Polski ma szansę na sukces, to kibicuję mu z całego serca.
Czyli tzw. kibic sukcesu.
Rozumiem że oglądasz każdy turniej z udziałem Radwańskiej mecz w mecz ?

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 07 lip 2012, 17:25

Przydała by się kolejna porcja deszczu...

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 65

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 07 lip 2012, 17:29

Już chyba po zawodach. A Sirina jeszcze jutro finał debla :D Pewnie kroczy po pierwsze miejsce.

Shlubb
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 07 lip 2012, 17:29

Nie chcę nic mówić ale Wiliams zaczyna się znowu rozkręcać.

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 07 lip 2012, 17:32

Panie Bohdanie, skończ Pan pierd***ć.... :suicide:

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 07 lip 2012, 17:33

Co powiedział?

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 07 lip 2012, 17:35

Serena serwuje jak facet :boje się:

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 07 lip 2012, 17:39

Nie no, drugi cloner z niego żaden. Jednak jego gadanie o otoczce spotkania (a nie samym meczu) jest mocno wkurzające, szczególnie, że się powtarzał. Wiem, że na Eurosporcie też często wplatają podobne dygresje, ale ich wywody wywołują zupełnie odmiennie uczucie, nawet kolarstwo da się oglądać :|
Ale już się skończyło :blow:

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 07 lip 2012, 17:41

Niestety, były nadzieje... Ale osobiście miałem obawy, że ten finał będzie wyglądał jak ten ostatnio z udziałem Radwańskiej, gdzie oddała mecz właściwie bez wiary z Azarenką. Dzisiaj z Sereną chociaż podjęła walkę, chociaż po pierwszym secie miałem wrażenie, że będzie dejavu z meczu przeciwko Azarence. No ale jednak brakowało naszej argumentów na serwis tego babo-chłopa... Venus chyba ostatnio ograła, więc nie jest tak, że sobie z tymi silnymi serwisami nie radzi, dzisiaj po prostu zabrakło koncepcji jak to przełamać...

Ogólnie... i tak ogromny sukces Radwańskiej, może drabinka się jej nie co korzystnie ułożyła, bo uniknęła tych bardziej niewygodnych przeciwniczek, ale to nie zmienia faktu, że Agnieszka zagrała bardzo dobry turniej. Straciła szansę na wygraną z Sereną w momencie gdy przegrała własny serwis w kluczowym secie, ale brawa za walkę.

Nie wiem ile prawdy w tej jej chorobie i na ile to poważne, lecz myślę, że nawet w pełni zdrowa Agnieszka, by dziś wcale nie zagrała lepiej.

Co do komentatora, to również podzielam, że irytował jak cholera... Ale później wyciszyłem głos i leciała sobie muzyczka w tle, więc nie wiele więcej mam do powiedzenia.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 lip 2012, 17:45

Mirek15 pisze:
sickstick pisze:reprezentant Polski ma szansę na sukces, to kibicuję mu z całego serca.
Czyli tzw. kibic sukcesu.
Niekoniecznie trze się interesować wszystkimi dyscyplinami sportu, sam tenisa nie oglądam, ale z powodu lokalnego patriotyzmu oglądam czasem Radwańską. Za to nie znam lepszej definicji kibica sukcesu, niż osoba przestająca interesować się swoją lokalną drużyną, a mieszkająca w drugim co do wielkości mieście w Polsce, za to kibicująca klubowi z Włoch.

Brawo, wielki sukces Radwańskiej, ewentualnie wersja dla fajniejszych - upokorzyła polski tenis.

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 07 lip 2012, 17:45

lecz myślę, że nawet w pełni zdrowa Agnieszka, by dziś wcale nie zagrała lepiej.
No pewnie, że nie. Już widzę te nagłówki gazet "Katar przeszkodził Radwańskiej w triumfie"...
I tak daleko zaszła. Który to tytuł Siriny w Wimbledonie? Piąty? Masakra...
Jutro prawdziwy tenis :)
Radwańska nawet nie pogratulowała Sirinie. Nieładnie :D

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 489

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 07 lip 2012, 17:57

piwus pisze:Niekoniecznie trze się interesować wszystkimi dyscyplinami sportu, sam tenisa nie oglądam, ale z powodu lokalnego patriotyzmu oglądam czasem Radwańską. Za to nie znam lepszej definicji kibica sukcesu, niż osoba przestająca interesować się swoją lokalną drużyną, a mieszkająca w drugim co do wielkości mieście w Polsce, za to kibicująca klubowi z Włoch.
Jakbym nie kibicował temu klubowi z Włoch tu piłka dla mnie nie istniałaby. Cracovii od dawna nie lubiłem, a Wisły jaki i innych klubów(jak i reprezentacji) z Polski po prostu nie lubię.
piwus pisze:oglądam czasem Radwańską
Widzisz, oglądasz ją czasem a On tylko finał. Różnica jest. To jest tak jakbym ja zaczął kibicować rep. Polski we finale EURO.

Sukces dla niej jest, lecz jak kiedyś wygra jakiegoś szlema to ten finał dla niej będzie się mało liczył. Pamięta się wygranych.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 248

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 07 lip 2012, 18:23

Rzadko ostatnio pisze ale przełamie się tak jak Radwańska w 2 secie - pier**liście bez sensu(zwłaszcza hejterzy) :lol:

Nie oczekiwałem cudów(nawet zagrałem kupon na poniżej 19,5 gemów) ale Isia po raz kolejny mnie zaskoczyła...
Nie wiem czy nawet tutaj kiedyś napisałem że Radwańska nigdy nie będzie czołową tenisistką i nie będzie nr 1 a tu proszę dziś nadarzyła się taka okazja :lol: Pisałem że Radwańska jest słaba psychicznie,nie ma silnych uderzeń,serwisu i tylko przebija na drugą stronę i czeka na błędy rywalek...A dziś Agnieszka gra całkiem inny - lepszy tenis i dla osoby,która praktycznie w dupie ma tą dyscyplinę może wywnioskować po dzisiejszym meczu - Skończyło się planowo czyli jak zawsze - porażka....Tyle tylko że te osoby mało mają mało wiedzy jak np. wygrany turniej Miami jak i zeszłoroczne Tokio,Pekin gdzie praktycznie od II połowy zeszłego roku Radwańska gra znakomicie i systematycznie pnie się w górę w rankingu WTA....
Dziś zagrała dobrze ale też nie równo jak Serena tyle że Williams ma wciąż znacznie więcej atutów m.in można powiedzieć że serwisem wygrała prawie 4 gemy :shock: Owszem Agnieszka poprawiła serwis ale to wciąż za mało,z silnymi uderzeniami wciąż jest problem są tylko precyzyjne w pkt....Znacznie poprawiła grę w obronie i przede wszystkim psychika a wciąż jest młodą tenisistką i stać ją na jeszcze większe postępy...
Moim zdaniem Radwańska ma ogromne szanse na medal IO :rotfl4: I nie piszę to przez pryzmat że od jutra będzie nr 2 w kobiecym tenisie ale po prostu grając tak dobrze,równo od pewnego czasu może pokonać wszystkie rywalki psychiką gdy rywalki będą jeszcze mocniej skoncentrowane aby nie popełniać z Isią błędów a wtedy błędy może być jeszcze łatwiej 8)

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 08 lip 2012, 14:47

Sir Alex na widowni. Beckham z Victorią również. Federer nie ma innej możliwości jak wygrana :)
http://www.livetvstreamin.com/watch-ten ... treaming-1

Rajsportowy_pl1
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rajsportowy_pl1 » 09 lip 2012, 19:16

a ja się podzielę z Wami taką uwagą - w końcu Agnieszka grała ze zdecydowanie brzydszą od siebie:D a tak poważnie to nie ma co ukrywać, że dziewczyna gra z meczu na mecz coraz lepiej i to drugie miejsce jest jak najbardziej zasłużone -> wygrała lepsza ale i tak gromkie brawa się Agnieszce należą!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne sporty”