Rozumiem że oglądasz każdy turniej z udziałem Radwańskiej mecz w mecz ?Mirek15 pisze:Czyli tzw. kibic sukcesu.sickstick pisze:reprezentant Polski ma szansę na sukces, to kibicuję mu z całego serca.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 07 lip 2012, 17:21
Rozumiem że oglądasz każdy turniej z udziałem Radwańskiej mecz w mecz ?Mirek15 pisze:Czyli tzw. kibic sukcesu.sickstick pisze:reprezentant Polski ma szansę na sukces, to kibicuję mu z całego serca.
sickstick
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 07 lip 2012, 17:29
szefu91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 07 lip 2012, 17:29
Shlubb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 07 lip 2012, 17:32
MENDEZ
szefu91
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 07 lip 2012, 17:39
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 07 lip 2012, 17:41
Kesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 lip 2012, 17:45
Niekoniecznie trze się interesować wszystkimi dyscyplinami sportu, sam tenisa nie oglądam, ale z powodu lokalnego patriotyzmu oglądam czasem Radwańską. Za to nie znam lepszej definicji kibica sukcesu, niż osoba przestająca interesować się swoją lokalną drużyną, a mieszkająca w drugim co do wielkości mieście w Polsce, za to kibicująca klubowi z Włoch.Mirek15 pisze:Czyli tzw. kibic sukcesu.sickstick pisze:reprezentant Polski ma szansę na sukces, to kibicuję mu z całego serca.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 07 lip 2012, 17:45
No pewnie, że nie. Już widzę te nagłówki gazet "Katar przeszkodził Radwańskiej w triumfie"...lecz myślę, że nawet w pełni zdrowa Agnieszka, by dziś wcale nie zagrała lepiej.
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 07 lip 2012, 17:57
Jakbym nie kibicował temu klubowi z Włoch tu piłka dla mnie nie istniałaby. Cracovii od dawna nie lubiłem, a Wisły jaki i innych klubów(jak i reprezentacji) z Polski po prostu nie lubię.piwus pisze:Niekoniecznie trze się interesować wszystkimi dyscyplinami sportu, sam tenisa nie oglądam, ale z powodu lokalnego patriotyzmu oglądam czasem Radwańską. Za to nie znam lepszej definicji kibica sukcesu, niż osoba przestająca interesować się swoją lokalną drużyną, a mieszkająca w drugim co do wielkości mieście w Polsce, za to kibicująca klubowi z Włoch.
Widzisz, oglądasz ją czasem a On tylko finał. Różnica jest. To jest tak jakbym ja zaczął kibicować rep. Polski we finale EURO.piwus pisze:oglądam czasem Radwańską
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 07 lip 2012, 18:23
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 08 lip 2012, 14:47
szefu91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rajsportowy_pl1 » 09 lip 2012, 19:16
Rajsportowy_pl1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio