Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 77

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
35%
2
5
25%
3
1
5%
4
3
15%
Poniżej 4
4
20%
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 maja 2006, 17:47

Ibrahimović Juve powinno pierwsze myśleć o utrzymaniu się w Serie A po powrocie :] Aby nawiązać walke o Lige mistrzów trzeba mieć mocny skład, popatrz na Rome - nawet ona nie dała rady a ma piłkarzy na wysokim poziomie w swoim składzie. Juve wróci do Serie A i będą chłopcami do bicia i taka jest prawda.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 19 maja 2006, 17:50

Łukasz[ACM] pisze:Juve wróci do Serie A i będą chłopcami do bicia i taka jest prawda.

Nie zgadzam się. Z całą antypatią do Juve, ale niestety nie będą chłopcami do bicia. Nazwa - choć zakurzona aferami - przyciąga piłkarzy. A jak wcześniej wspominałem sponsorzy też się zlecą byle tylko wykorzystać okazje do tańszego zasponsorowania się.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 19 maja 2006, 17:51

Łukasz[ACM] pisze:Juve wróci do Serie A i będą chłopcami do bicia i taka jest prawda.

Gratuluje poczucia humoru. :lol:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 maja 2006, 17:53

Ja nie żartuje, myśle że jak zajmiecie 10 miejsce w lidze to będzie dobrze czyli w przypadku Juve, wielkiej firmy będzie to marny, bardzo marny wynik więc można ich nazwac chłopcami do bicia bo Milan czy Inter zmobilzują się na maksa :boruta: Juve 0:4 Milan Inter 4:0 Juve :twisted:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 19 maja 2006, 17:54

Łukasz[ACM] pisze:Milan czy Inter zmobilzują się na maksa boruta śmiech Juve 0:4 Milan Inter 4:0 Juve Twisted Evil

Widze ze na "maksa" uwolniłeś wodze fantazjii :lol:

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 19 maja 2006, 17:55

Ibrahimović pisze:Gratuluje poczucia humoru.
A może nie :?: :shock:
Prawda jest taka że jak Juve spadnie do niższej ligi to nikt z tych zawodników nie zostanie u was... Uciekną sponsorzy a potencjalni nowi inwestorzy będą płacić w porównaniu do tego groszę.. Teraz musicie liczyc że waszych wychowankowie nie wypną na was tyłka i że okażą się lojalni wobec Starej Damy :D

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 maja 2006, 17:58

Czy sie zleca to nie jestem taki pewny.Marka jest ale to bedzie brudna marka degradacja jej od razu nie oczysci.Sponsorom zalezy na promocji ale zespol ktory ich promuje musi miec dobre imie nie moze sie zle kojarzyc bo automatycznie zle sie bedzie kojarzyc nazwa sponsora.
Gdy zdegradowali Milan to on po roku awansowal do Serie A.Jednak byl tak slaby ze spadl do Serie B ponownie (tym razem byl za slaby pilkarsko a nie za przekrety).Nie wiadomo gdzie bylby teraz Milan gdyby nie przejal ich Berlusconi.
Czasy troche inne ale wydaje mi sie za rozowe scenariusze tu rysujecie.A walka o mistrza zaraz po awansie to jakas fantastyka dla mnie.Chyba ze zawodnicy nie odejda co watpliwe.
Ostatnio zmieniony 19 maja 2006, 17:59 przez Chlopaczek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 maja 2006, 17:59

Ibrahimović a jak Ty to sobie wyobrażasz :?: Odwieczni wrogowie i powiedzmy sobie szczerze że skład Juventusu raczej nie będzie porównywalny do Milanu czy Interu :] Przecież podczas jednego Mercato nie kupią 10 piłkarzy bo nie będą mieli takich pieniędzy ( mowa o piłkarzach z dobrej półki )

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 19 maja 2006, 19:17

Łukasz[ACM] pisze:Odwieczni wrogowie i powiedzmy sobie szczerze że skład Juventusu raczej nie będzie porównywalny do Milanu czy Interu Krzywy

Wez lepiej zamilcz, bo jak czytam Twoje nie ktore posty, to po glowie mi chodzi tylko slowo pathetic. Lecce to co? Zbieranina wybitnych pilkarzy?

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 maja 2006, 19:21

Lakierz tym że chęć dokopania takiemu Juve będzie olbrzymia, teraz pokonaliśmy was 3:1 więc po waszym awansie stać nas na 4:0. A ja zauważam że przemawia przez ciebie coraz większa frustracja.

P.s zaklnij sobie jeszcze bo lubisz. Może ci przejdzie.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 19 maja 2006, 19:33

Łukasz[ACM] pisze:Lakierz tym że chęć dokopania takiemu Juve będzie olbrzymia, teraz pokonaliśmy was 3:1 więc po waszym awansie stać nas na 4:0. A ja zauważam że przemawia przez ciebie coraz większa frustracja.

Jaka frustracja? Ja jestem bardzo spokojny i chce oczyszczenia Juventusu. Czyli jak silniejsza druzyna ma ogromna chec dokopania slabszej to wysoko wygrywa? aha :lol:
Łukasz[ACM] pisze:P.s zaklnij sobie jeszcze bo lubisz. Może ci przejdzie.

Odzwyczajam sie :P

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 maja 2006, 19:36

Lakier pisze: Ja jestem bardzo spokojny i chce oczyszczenia Juventusu.
Nie licz na to, nikt nie oczyści Juventusu. Cuda się zdarzają ale to jest naprawde mało realne aby przeszło bokiem.

Wracając do meczu Milan - Juve to sam dobrze wiesz że są to odwieczni wrogowie i chcą siebie na boisku zniszczyć. Jeżeli będzie taka okazja że Juve wróci z Serie B to może paść bardzo ładny wynik. :)

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 19 maja 2006, 19:43

Łukasz[ACM] pisze: Nie licz na to, nikt nie oczyści Juventusu. Cuda się zdarzają ale to jest naprawde mało realne aby przeszło bokiem.

Oczyszczenie = kara.

Łukasz[ACM] pisze:Wracając do meczu Milan - Juve to sam dobrze wiesz że są to odwieczni wrogowie i chcą siebie na boisku zniszczyć. Jeżeli będzie taka okazja że Juve wróci z Serie B to może paść bardzo ładny wynik. Smile

Wygrana z Lecce dawala jeszcze nadzieje na Scudetto. Wiec jest to wieksza mobilizazja niz mecz o zwykle 3 pkt z Juve. Po za tym dlaczego sadzisz ze Juve i Milan to odwieczni wrogowie? Milan i Juve czuja od siebie niechec od czasu gdy zaczely dominowac w serie a. Odwiecznym wrogiem Mialnu jest Inter.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 maja 2006, 19:48

Wiem że Inter jest odwiecznym rywalem Milanu ale chyba dobrze wiesz kto obecnie panuje w Mediolanie i jakoś Inter specjalnie mi nie przeszkadza, sa niegroźnii. Juve tak jak podkresliłeś walczy z Milanem o dominacje w Italii i dlatego wole aby Milan im dokopał a okazje napewno będzie :P
Lakier pisze:Oczyszczenie = kara.
Prawda jest taka że Juve nigdy nie zostanie oczyszczone, zawsze będzie się już o nich źle mówic. Odbudować teraz dobre imie będzie niezmiernie ciężko i ten syf nas przeżyje.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 19 maja 2006, 19:57

Łukasz[ACM] pisze:Prawda jest taka że Juve nigdy nie zostanie oczyszczone, zawsze będzie się już o nich źle mówic. Odbudować teraz dobre imie będzie niezmiernie ciężko i ten syf nas przeżyje.

Tam pieprzysz. O przekretach Milanu juz malo kto pamieta.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”