Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 09 maja 2005, 12:48
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 maja 2005, 13:04
Nie zdziwilbym sie jednak gdyby Real nie popadl w samozachwyt (bez obrazy) i przegral ten mecz. Sevilla wbrew temu co wielu sadzi jest to bardzo dobra ekipa. Maja piekielna sila razenia w ataku, a graja tam jeszcze przeciez Bestia, Renato, Aranda i DArio Silva znany z fajnych bialych wlosow ale nie wiem czy nadal je maFigo11 pisze:"el Fenomeno" nie takim gigantom jak Sevilla stzrelal Hat-Tricka, a że teraz jest w formie moze ustrzelic takową ilość goli...Jest w formie i to bardzo dobrej formiejak za dawnych czasów...
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 09 maja 2005, 13:11
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 maja 2005, 13:16
Przeprasam a czy ja napiszalem ze jak REal wygra wysoko to uchyle czola ??Figo11 pisze:Nie zawsze przewage na boisku da się zamienic na gole...mowisz ze pochylisz czola gdy Real weygra pewnie, pewie to ile jest3:0, 4:0 hmm
dla mnie pewne jest zwycięstwo nawet i 1:0 bo nieraz rywala mozna wrecz zamknąć zagnieśc na boisku, a w bramke nic nie wchodzi...Nie zawsze wynik odzwierciedla przebiegmeczu...
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 13 maja 2005, 20:30
Luis Figo, który zrezygnował z gry w reprezentacji po ostatnich mistrzostwach Europy, wróci do kadry. Oznacza to, iż pomocnik Królewskich pozytywnie odpowiedział na prośbę prezydenta Portugalskiej Federacji Piłki Nożnej (PFP) Gilberto Madaila i selekcjonera Luiza Felipe Scolarego. O decyzji Portugalczyka poinformowała na swej stronie internetowej PFP.
Figo zadebiutował w kadrze 12 października 1991 roku w towarzyskim meczu przeciwko Luksemburgowi. Do tej pory zawodnik Realu Madryt zaliczył w reprezentacji 110 gier (tyle samo razy dla seleccao zagrał Fernando Couto) i zdobył 31 bramek.
- Wiedziałem, że Luis znów będzie do dyspozycji - cieszy się Scolari. - To gigant portugalskiego futbolu i jestem zachwycony, że wrócił.
Na decyzję Luisa wpływ może mieć fakt, iż ostatnio w Realu Madryt grywa ogony. Po Euro 2004 mówiło się, iż 32-letni Figo rezygnuje z gry w kadrze, by skupić się na swej karierze w klubie. Jednak Portugalczyk - w przeciwieństwie do Zinedine'a Zidane'a - nie wykluczył wtedy powrotu do drużyny narodowej.
4 czerwca - w ramach eliminacji do mistrzostw świata - Portugalia zagra na Stadionie Światła w Lizbonie ze Słowacją. Obie drużyny - z 14 punktami - przewodzą grupie 3. 8 czerwca Figo i jego koledzy powalczą w Tallinie z Estonią.
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 maja 2005, 21:07
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 maja 2005, 23:34
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 13 maja 2005, 23:36
Miko77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 14 maja 2005, 20:38
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 14 maja 2005, 20:47
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 14 maja 2005, 20:49
zawdi pisze:sevilla - real 1:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!
buahahahahahahhahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BARCA CAMPEONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VISCA EL BARCA
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 14 maja 2005, 20:50
zawdi pisze:sevilla - real 1:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!
buahahahahahahhahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BARCA CAMPEONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VISCA EL BARCA
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 14 maja 2005, 21:36
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 14 maja 2005, 21:40
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 maja 2005, 21:48
RoRo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio