Real Madryt (zbiorczy) - Strona 77

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 09 maja 2005, 12:48

"el Fenomeno" nie takim gigantom jak Sevilla stzrelal Hat-Tricka, a że teraz jest w formie moze ustrzelic takową ilość goli...Jest w formie i to bardzo dobrej formie 8) jak za dawnych czasów...

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 maja 2005, 13:04

Figo11 pisze:"el Fenomeno" nie takim gigantom jak Sevilla stzrelal Hat-Tricka, a że teraz jest w formie moze ustrzelic takową ilość goli...Jest w formie i to bardzo dobrej formie 8) jak za dawnych czasów...
Nie zdziwilbym sie jednak gdyby Real nie popadl w samozachwyt (bez obrazy) i przegral ten mecz. Sevilla wbrew temu co wielu sadzi jest to bardzo dobra ekipa. Maja piekielna sila razenia w ataku, a graja tam jeszcze przeciez Bestia, Renato, Aranda i DArio Silva znany z fajnych bialych wlosow ale nie wiem czy nadal je ma :P

Moze i klub z Sevilli potrafil przegrac 0-4 z Barcelona i to na wlsnym boisku, ale w potyczce z REalem nie odslania sie od razu, Baptista nie strzeli samoboja :P i wgoole ebdzi im szlo lepiej. Ja w jazdymbadz razie jestem za Sevilla bo lubie ten klub, a jezeli Real wygra pewnei to naprawde uchyle czola :P

POZDRO

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 09 maja 2005, 13:11

Nie zawsze przewage na boisku da się zamienic na gole...mowisz ze pochylisz czola gdy Real weygra pewnie, pewie to ile jest :?: 3:0, 4:0 hmm :?: dla mnie pewne jest zwycięstwo nawet i 1:0 bo nieraz rywala mozna wrecz zamknąć zagnieśc na boisku, a w bramke nic nie wchodzi...Nie zawsze wynik odzwierciedla przebiegmeczu...

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 maja 2005, 13:16

Figo11 pisze:Nie zawsze przewage na boisku da się zamienic na gole...mowisz ze pochylisz czola gdy Real weygra pewnie, pewie to ile jest :?: 3:0, 4:0 hmm :?: dla mnie pewne jest zwycięstwo nawet i 1:0 bo nieraz rywala mozna wrecz zamknąć zagnieśc na boisku, a w bramke nic nie wchodzi...Nie zawsze wynik odzwierciedla przebiegmeczu...
Przeprasam a czy ja napiszalem ze jak REal wygra wysoko to uchyle czola ??

Jezeli beda kontrolowac gre i nie beda popwlniac glupich bledow, pilka bedzie szla jak po sznurku a napastnicy nie zawdioda, pomocnicy beda kreatywni a obrobcy twardzi i zdecydowani. Wlsanie o cos takeigo mi chodzilo. Jezeli Real - powtarzam Real !!! nie pojedynczy zawodnicy wygraja ten mecz to ebdzie swieto :P

Jezeli chlopcy (jak mozna tak nazwac panow okolo 30 lat :P ) Louxemburgo zagraja z polotem i bez zbednej nerwowki to powinni sobie poradzic. Jestem pewnien ze jednak beda musieli wlozycz w ten mecz 101 % umiejetnosci i serca :P

POZDRO

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 13 maja 2005, 20:30

Nasz najlepszy rezerwowy Luis Figo, tymczasem wraca do kadry Portugalii !!
Luis Figo, który zrezygnował z gry w reprezentacji po ostatnich mistrzostwach Europy, wróci do kadry. Oznacza to, iż pomocnik Królewskich pozytywnie odpowiedział na prośbę prezydenta Portugalskiej Federacji Piłki Nożnej (PFP) Gilberto Madaila i selekcjonera Luiza Felipe Scolarego. O decyzji Portugalczyka poinformowała na swej stronie internetowej PFP.
Figo zadebiutował w kadrze 12 października 1991 roku w towarzyskim meczu przeciwko Luksemburgowi. Do tej pory zawodnik Realu Madryt zaliczył w reprezentacji 110 gier (tyle samo razy dla seleccao zagrał Fernando Couto) i zdobył 31 bramek.

- Wiedziałem, że Luis znów będzie do dyspozycji - cieszy się Scolari. - To gigant portugalskiego futbolu i jestem zachwycony, że wrócił.
Na decyzję Luisa wpływ może mieć fakt, iż ostatnio w Realu Madryt grywa ogony. Po Euro 2004 mówiło się, iż 32-letni Figo rezygnuje z gry w kadrze, by skupić się na swej karierze w klubie. Jednak Portugalczyk - w przeciwieństwie do Zinedine'a Zidane'a - nie wykluczył wtedy powrotu do drużyny narodowej.

4 czerwca - w ramach eliminacji do mistrzostw świata - Portugalia zagra na Stadionie Światła w Lizbonie ze Słowacją. Obie drużyny - z 14 punktami - przewodzą grupie 3. 8 czerwca Figo i jego koledzy powalczą w Tallinie z Estonią.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 maja 2005, 21:07

I tak Scolari powolal go chyba tylko za zaslugi, w obecnej chwili sa lepsi od niego skrzydlowi typu Simao, Quaresma, Ronaldo itd :wink:

Wogole Figo juz powinien wrocic do Portugali gdzie zaczynal kariere i jak bedzie tam blyszczal to powiem ze nalezy mu sie powolanie, no a teraz za co ?? Zabiera tylko mlodym miejsce w skladzie i hamuje ich rozwoj ... ahh :evil:

POZDRO

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 maja 2005, 23:34

A moim zdaniem to dobrze , ze wrocil do kadry. W Realu nie gra juz tylko dlatego , ze Perez chce sie go pozbyc w lecie za wszelka cene i Lux daje szanse innym. Natomiast Luis i C.Ronaldo beda tworzyc pare swietnych sklydlowych. Juz ja wam to mowie :twisted:

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 13 maja 2005, 23:36

Ja mimo wszystko uwazam ze cały czas jest od Ronaldo i spolki lepszy ( no moze Christiano mu dorownuje ) Simao gra bardzo nierowno tak samo jak Quaresma a za Figo przemawia doswiadczenie a wcale taki stary on znowu przeciez nie jest :wink:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 14 maja 2005, 20:38

sevilla - real 1:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!
buahahahahahahhahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BARCA CAMPEONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VISCA EL BARCA

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 14 maja 2005, 20:47

Mistrzostwo się oddala. Ale Real już nie raz wychodził z takich sytuacji.
Oooo!!!! 1-1!!!! hahahahahaha kto strzelił samobója???

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 14 maja 2005, 20:49

zawdi pisze:sevilla - real 1:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VISCA EL BARCA

HAHAHAH ZAWDI- 1:1-Navarro strzelił samobója

HALA MADRID!!!VISCA EL CHELSEA!!!!!

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 14 maja 2005, 20:50

zawdi pisze:sevilla - real 1:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VISCA EL BARCA

HAHAHAH ZAWDI- 1:1-Navarro strzelił samobója

HALA MADRID!!!VISCA EL CHELSEA!!!!!

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 14 maja 2005, 21:36

No i 2-1! Wiedziałem, że Real się pozbiera. Panowie walczcie! W futbolu już nie takie sytuacje się zdarzały, że zespoł tracił mistrzostwo dwie kolejki przed końcem sezonu.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 14 maja 2005, 21:40

bravo zidane, nie przegrajcie tego meczu.
Tak czy inaczej, jesli barca dzisiaj wygra to ma tytul. Wszystko zalezy od szczescia... real jest uzalezniony od barcelony.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 maja 2005, 21:48

FC Sevilla 1 : 2 Real Madryt
Sergio Ramos - 20 43 - Javi Navarro (sam.)
75 - Zidane

Ja :roll: :roll: A juz mialem nadzieje ze Sevilla sprawi niespodzianke i pokona Krolewskich. Nie mylilem sie jednak ze Sevilla to neiprzewidywalny zespol bo napedzil stracha Madryciakom i prawie odebral im szanse na tytul - ooostttrrrrro :twisted: tyllko szkoda ze nie wytrzymali :roll: no ale co, i tak jest dobrze :D

POZDRO

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”