Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 03 lis 2010, 17:31
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lis 2010, 18:05
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 03 lis 2010, 18:12
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 03 lis 2010, 20:01
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 03 lis 2010, 21:36
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 lis 2010, 11:00
Łatwo mówić... Weź pokryj takie bydle, które jak zauważyłeś w powietrznym pojedynku idzie jak buldożer i zmiata z drogi wszystko co ma czelność stanąć na niej. Z całym szacunkiem dla Craiga, ale Ukrainiec jest prawie o 10 cm wyższy i przy bramce jakoś nie wysilał się. Po prostu poszedł na wariata i wyszło niedoświadczenie młodego Anglika. Na pocieszenie powiem Ci, że polski zespół dostałby od Ukraińców baty większe niż Żylina od OMMagnum pisze:Niestety pozniej Eastmond zdupczyl, nie pokrył Czygrynskiego ktory glowkowal na główke Eastmonda ktory wsadzil do swojej bramki.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 lis 2010, 11:16
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 lis 2010, 11:22
To mają ujowych tych ekspertów, bo wg mnie po strzale Ukraińca piłka zmierzała prawie w środek bramki. Oglądałem powtórkę na Sky Sports wiele razy i ewidentnie widać, jak ta odbija się od głowy Craiga i zmienia diametralnie tor lotu. Żaden bramkarz nie miałby szans na tak szybką i skuteczną interwencję, więc niech nie pitolą.fieldy pisze:Fabian nieźle. Nie wiem co on tam mógł zrobić przy golu Craiga, gdyby nie ten rykoszet, to by to pewnie złapał, bo piłka leciała w niego. No ale eksperci w polsacie zapisali gola na jego konto.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 lis 2010, 11:24
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 lis 2010, 11:28
To jeszcze lepiejfieldy pisze:nie, wróc - pojebało mi się
2 gola zapisali na jego konto. Choć tam też raczej nie miał szans. Dudu ładnie przy łupku uderzył, a Fabian był zasłonięty. Błąd popełnił Clichy i to jego trzeba obarczać winą za tego gola.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 04 lis 2010, 14:15
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 05 lis 2010, 15:12
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 05 lis 2010, 15:59
Powiedz mi który klubowy trener byłby zadowolony z wyjazdu zawodników na nikomu niepotrzebny mecz towarzyski. Van Marwijk coś tam się tłumaczył, że dzwonił do Robin i skoro ten powiedział mu, że czuje się dobrze, to go powołał. No paranoja jakaśMagnum pisze:Powiedział też, że nie jest zadowolony z listopadowego terminu na towarzyskie spotkania. Nie powiedzial jednoznacznie, ze nie pusci RvP ale mowil to wczesniej pare razy wiec licze na to, ze tak sie stanie.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lis 2010, 9:33
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 07 lis 2010, 9:36
Duch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio