Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 765

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 cze 2011, 0:35

Inter jest na poważnie zainteresowany sprowadzeniem Meirelesa?

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 17 cze 2011, 0:52

Wątpliwe, otarłem się ledwie o jedną informację na ten temat, choć źródła za cholerę nie pamiętam. Mamy teraz taką kołomyję, że nikt już chyba nie wie kto trafi na San Siro.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 cze 2011, 1:21

Times też o tym pisze, także może być coś na rzeczy.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 17 cze 2011, 1:28

Nie sądzę by było coś na rzeczy, przynajmniej na tą chwilę. Nowy trener będzie miał swoją listę życzeń. Za Meirelesa zresztą LFC krzyknęłoby sporą sumę, a Moratti ostatnio zrobił się strasznie skąpy. Priorytetem wydają się być na chwilę obecną atak i bok obrony. Środek pomocy to już dalszy plan dodatkowo uzależniony tym kogo i za ile sprzedamy. Muntariego nie chcecie? Do PL pasuje charakterystyką :P

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 cze 2011, 1:34

Za Poulsena? Czemu nie? :wink:

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 17 cze 2011, 1:41

Widziały gały co brały :lol: Trzeba było wysłać Hodgsonowi screeny z wątku Juve dotyczące przydatności Duńczyka, miałby rzetelne info na jego temat :P

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 17 cze 2011, 12:52

Rossi i Gasperini? Macie takie ciekawe pomysły…
Oto co miał powiedzenia MM na temat zmiany trenera. Nie jestem zaskoczony zainteresowaniem tymi przeciętniakami, brakuje za to Cosmiego i Zengi.

Kolejny z kluczowych zawodników (Lucio) wyraził wątpliwość co do dalszej gry w barwach Interu. Brawo MM ! Tak trzymać, jeszcze nie wszystko zostało rozebrane. Czas zatrudnić pomocnika w postaci odpadka z Serbii - on pomoże !

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 17 cze 2011, 22:38

MarcinW pisze:Kolejny z kluczowych zawodników (Lucio) wyraził wątpliwość co do dalszej gry w barwach Interu. Brawo MM ! Tak trzymać, jeszcze nie wszystko zostało rozebrane. Czas zatrudnić pomocnika w postaci odpadka z Serbii - on pomoże !
Znów przeinaczasz fakty, które wyglądają następująco: Malaga ponoć wyraziła chęć zatrudnienia Brazylijczyka, ale ten chce przedłużyć kontrakt z Interem. Nie wiem czy to jest tożsame z tym co napisałeś. Może się nie znam :roll: Co do zmiany trenera to powinieneś się cieszyć, że Leonardo odszedł. Przecież według Ciebie był on wcieleniem zła i tylko marną imitacją trenera, więc o co ten szum?
O klasowego trenera będzie ciężko, ale tak samo ciężko byłoby, gdybyśmy z własnej woli zwolnili Leonardo. Wydaje mi się, że MM będzie szukał szkoleniowca na sezon, bo coś mi się wydaję, że w przyszłym roku zakontraktuje Guardiolę, który przebąkiwał już coś o zmianie otoczenia, a że za rok kończy mu się kontrakt to...

Sezon ogórkowy jest w pełni i jak na razie nie przejmowałbym się doniesieniami pismaków. Gdyby wszystko to o czym piszą było prawdą to już powinniśmy mieć w składzie Fabregasa, Pastore, Nasriego, Teveza, Clichy'ego i wielu innych zawodników. Poczekajmy do otwarcia okienka transferowego, mam nadzieję, że w tym sezonie nie damy dupy tak jak przed rokiem i skład zostanie wzmocniony.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 17 cze 2011, 23:03

Nie wiadomo co z Capello. Odnoszę wrażenie, że on już nie ma pomysłu na prowadzenie reprezentacji Anglii i może nie dotrzymać na posadzie do Euro. Rok temu odmówił, ale teraz sytuacja jest nieco inna. Van Gaala nie chcę choćby i miał przyprowadzić ze sobą tabun świetnych zawodników. Z bardziej realnych możliwości - Simeone. Młody, zdolny trener znający ligę i zbierający świetne opinie.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 18 cze 2011, 9:39

A ja tam myślę, że skończy się na Mihajloviciu i Fiorentina będzie miała problem z szukaniem trenera.

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 18 cze 2011, 11:00

Moratti spotkał się z Villas-Boasem, jednak zakontraktowanie Portugalczyka byłoby dość kosztowne. Za ewentualne podebranie trenera Porto musielibyśmy zapłacić 15mln euro co w erze Morattiego dusigrosza może być problemem nie do przeskoczenia. Niemniej jednak cieszy mnie to, że prasa nie spekuluje na temat Simeone, Ranieriego czy innego Gaspariniego tylko pisze się właśnie o Boasie i coraz częściej o Hiddinku. Niestety trzecim najczęściej wymienianym trenerem jest Mihajlovic i boję się, że to właśnie on zasiądzie na ławce trenerskiej Interu :roll:

Zawirowanie na pozycji trenera zepchnęło na dalszy plan spekulacje na temat transferów. Z jednej strony jest to zrozumiałe bo nowy trener może mieć inne priorytety co do personaliów, ale kilku zawodników (m.in. Sanchez) powinno do nas przejść bez względu na to jaki trener będzie zasiadał na ławce. Martwi mnie ten brak konkretów. Milan już w trakcie trwania sezonu wzmocnił defensywę, my w tym samym czasie zakontraktowaliśmy jedynie Castaignosa, który jest raczej melodią przyszłości niż realnym wzmocnieniem. Przez cały czas mówi się jedynie o pewnych zawodnikach bez konkretnych działań. Boję się, że znów obudzimy się z ręką w nocniku i będzie trzeba się na szybko wzmacniać w styczniu, niekoniecznie tak samo udanie jak w to był w tym roku.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 188

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 19 cze 2011, 11:09

Wszystko wskazuje, ze pierwszym celem Morattiego pozostaje Boas. Branca podobno od wczoraj prowadzi negocjacje z Porto w sprawie kluazuli.
Tymczasem Paolillo wczoraj zapodal, ze bliski sfinalizowania jest zakup mlodego talentu, podobno chodzi o Carlosa Henrique Casemiro. Ktos go kojarzy?

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 19 cze 2011, 11:43

Coś o nim czytałem. Zagrał bardzo dobrze na mistrzostwach Ameryki PŁD U20. Kreatywny defensywny pomocnik. Tyle wiem.

A Villas-Boas to już was nie odrzucił?
Ostatnio zmieniony 19 cze 2011, 11:43 przez (L)oczkerson, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 721

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 cze 2011, 11:43

Młody defensywny pomocnik z Sao Paolo. Jedna z rewelacji rozgrywek razem z Lucasem są gwiazdami drużyny. Ciekawy gracz. Ma 19 lat. Silny fizycznie z dobrym podaniem.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 19 cze 2011, 12:10

(L)oczkerson pisze:A Villas-Boas to już was nie odrzucił?
Dziś prawdopodobnie poznamy ostateczną decyzję Portugalczyka. Szanse są znikome, ale może zarząd choć raz na przestrzeni ostatnich miesięcy pozytywnie mnie zaskoczy? :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”