Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 06 kwie 2008, 16:31
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 kwie 2008, 16:41
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 06 kwie 2008, 17:35
el Crack
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 kwie 2008, 17:59
DominoWalcz pisze:To nie ja zaczalem temat szczescia, tylko Jarzinho ktory stwierdzil, ze Real ma go najwiecej. Wiec mu podalem przyklad.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 06 kwie 2008, 22:09
Jesli chodzi o twoje przyrownanie Romy do poziomu Celtiku czy Porto, Schalke etc to na prawde mi sie odechcialo podawac jakichkolwiek argumentow. Bo po takiej opinii jaka wyglosiles jestem w stanie stwierdzic, ze nic by cie nie przekonalo i nie dotarlo.Jarzinho pisze:Emotki mozesz sobie wstawiac ile zechcesz, jesli nie potrafisz odpowiedziec czy dac riposte badz argument obalajacy to co napisalem.
Ta otwarty, ale nie chodze tam. Zero klimatu.mistyk pisze: Co tam na promenadzie slychac? Jack juz otwarty?
Jarzinho pisze:Naprawde tak napisałem, chyba mam problemy z pamiecia, bo tego napewno nie pamietam i co wazne jestem przekonany, ze na tym forum nei znajdziesz mojej opini ktora glosi, że Real jest najwiekszym szczesciarzem czy fuksiarzem. Nie wiem nawet sprosrod kogo. Ale zobaczymy.
Jarzinho pisze:
Nie no takiego szczescia to chyba juz nikt nie ma. To cały Real jakby slabo nie grał to na swoje wychodzi.
DominoWalcz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 06 kwie 2008, 23:10
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 06 kwie 2008, 23:44
el Crack
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 kwie 2008, 4:18
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marquez » 07 kwie 2008, 4:29
a to ktos zabrania teraz wywalczania sobie pierwszego miejsca w grupie, ktore niemalze gwarantuje druzyny pokroju celtiku?DominoWalcz pisze:Nic z tych rzeczy nie powiedzialem. I nie chodzi o zadne przekupstwa czy niesprawiedliwosc, tylko po prostu o szczescie, profesorze Wilmore (vel Engel). A podalem dobitny przyklad, kto ma wiecej szczescia niz umiejetnosci w tym sezonie.Wilmore pisze:Tak jest, Bar$a kradnie, Real pokrzywdzony, Laporta kupuje sędziów prawie jak Moratti, a tak naprawdę, to remis był tylko przez niekorzystny układ planet.
Marquez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 07 kwie 2008, 11:19
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 kwie 2008, 11:41
bo on narzeka jak nie wygrywa. Chyba ze tak jak z Mallorca pomogli mu zdobyc punkt to wtedy cie cieszyvakabayashi pisze: Schuster bedzie narzekał na sędziego![]()
moze lepiej by było zeby jednak Clemente trenował Iran, zamiast Murcii
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 07 kwie 2008, 13:51
jakis inny mecz chyba ogladalesBienias pisze:Chyba ze tak jak z Mallorca pomogli mu zdobyc punkt to wtedy cie cieszy
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 07 kwie 2008, 16:21
morświn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 07 kwie 2008, 16:36
el Crack
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 07 kwie 2008, 16:44
A ty masz te kanaly?el Crack pisze:A mecz Realu na pewno będzie na Digital+ i Premiere
Martinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio