Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 78

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 maja 2006, 20:49

Czy ja sie przewidzialem czy sedzia nie mogl patrzec juz na ta gre i skonczyl 1 polowe w 44min :?:
noz k.... co to ma byc :!: przeciez to wola o pomste :!:
to jest repra ligi liwtinskiej a gdzie tam dopiero reprezentacja Ekwadoru czy Kostaryki :!:
Najbardzije smieszy mnie uzasadnienie dlaczego gramy mecze z Litwa i Wyspami Janasa - zeby zawodnicy podbudowali swe morale, zagrasli na luznie kombinacyjnie, postrzelali sobie bramki itp - widze ze jest efekt uboczny bo tym meczu deprecha jak nic :!:

ale po przerwie wejdzia nasz super strzelc i hatricka ustrzlei :P
Ostatnio zmieniony 02 maja 2006, 20:50 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 02 maja 2006, 20:49

Gancarczyk po raz pierwszy w Polsce w TV :smile2: Za te pozdrowienia już lubie chłopaka :) Do jego gry tez nie mozna miec zastrzezen, bo jest niezły, chociaz moze troche za malo ofensywny. Polska gra słabo, jedyne co dobre to oczywiście Mirek Szymkowiak, no i świetny strzał Kosowskiego, na początku. Baszczyński z Sobolewskim mają pozwolenie na 45 minut gry, więc druga połowa powinna być ciekawsza, bo akurat Baszczyński to obecnie najlepszy obrońca w Polsce :P I niech Rasiaka wpuści, zobaczymy czy cos pokaże :]
Kuś, Mila, Bonin - dziękujemy ;)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 02 maja 2006, 20:50

Jedyne co mogę powiedzieć po tej połowie. Fajne, nowoczesne banery reklamowe mają w Bełchatowie. Mam nadzieję, że takie pojawią się na Wiśle. Zwiększone zyski z reklam można przekazać choćby na boisko treningowe :).

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 maja 2006, 20:52

Po pierwszej polowie mamy 0:1 i nikt sie nie spodziewal takiego rezultatu... :( Slabo gra Bonin moim zdaniem pierwszy do zmiany...Brakuje nam w srodku pola takiego walczaka jakim niewatpliwie jest Sobolewski...Podoba mi sie gra naszych bocznych obroncow Kusia i Gancarczyka, ktorzy waczaja sie w akcje ofensywne :) Ladnie pokazuje sie Szymkowiak ktory widac nie nadaremnie blagal trenera Trabzonu zeby go zwolnil na mecz reprezentacji. Walczy, biega i chyba jest naszym najlepszym zawodnikiem dzisiaj...Napastnicy nic wielkiego nie pokazuje, moze nas Rossi poratuje ;) Dudek w bramce poprawnie mial 2 ladne wyjscia dzieki ktorym wyreczyl naszych obroncow ;) Po przerwie Janas powinien Sobolewskiego wpuscic na boisko za Bonina wowczas Mila przeszedl by na lewa flanke a Kosowski przeszedl na prawa. Pewnie tez wejdzie Rasiak ktory zmieni kogos z pary Franek - Sosin. A moze Janas pokusi sie o gre 3 napastnikami... ;) Mysle ze przegrac to nie przegramy...Mam nadzieje ze w drugiej polowie cos sie ozywi w grze naszych reprezentantow bo na razie za ciekawie to nie jest w naszych szeregach...Czekamy na druga polowe.

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 02 maja 2006, 20:53

Beznadziejna gra Polaków w pierszej połowie, szczególnie jeśli chodzi o formacje obronną. Gdyby Litwini byli skuteczniejsi moglibyśmy przegrywać spokojnie 3-0. Dobrze, że Dudek chociaż czujny (patrz: 40m wślizg :P). Frankowski wogóle niewidoczny. Na "+" Kosowski i oczywiście Szymkowiak, lider drużyny, przynajmniej w dzisiejszym meczu. Co do bramki Litwinów - przysnęła obrona, Mila nie pokrył i 1-0 do przerwy, dobrze że tylko tyle. Miejmy nadzieje że obraz gry naszej drużyny sie zmieni na lepsze w drugiej połowie.

Awatar użytkownika
gringo7
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 02 maja 2006, 20:56

Oojoj... Jak widać na załączonym obrazku (patrz - TV) Polskiej Reprezentacji szczęście się najwyraźniej kończy. Jak to powiedziała moja mamusia(pozdrawiam gorąco) - "Tu nie ma obrony, tylko Dudek gra na obronie". Jop chyba już jest pewny i specjalnie nie zależy mu żeby jak najlepiej grać. Lewandowski i Garncarczyk - widać że jedna liga. Kuś - szkoda że Polonia go zniszczyła, bo może by coś z niego było, a dziś jest pomyłką. Mila - TVN 24 bez komentarza. Szymkowiak - jak narazie bardzo dobry mecz, robi wszsytko w środku pola co powinien + gra w środku za Mile. Kosowski - Stara sie, ale widać ze nie gra w klubie. Bonin - również sie stara i w miare mu to wychodzi - nie najgorsza alternatywa Smolarka. Frankowski - Bez formy ale kiedyś musi sie przełamać i wtedy będziemy mieli z niego wielki pożytek. Sosin - ambitny, dużo biega ale wobec dograń naszych zawodnikow (z wyjątkiem Szymka) jest bezradny.
Janas - dużo myśli i nic z tego nie wynika. Edward - stoi obok Janasa, dłubie w nosie i również nic z tego nie wynika. Czekam na 2ga połowe.

[edit]
Wchodzi Rasiak za Sosina - Do boju Grzesiek ! Połamania nóg !
[/edit]
Ostatnio zmieniony 02 maja 2006, 21:00 przez gringo7, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 02 maja 2006, 20:59

Martinho pisze:Mysle ze przegrac to nie przegramy...Mam nadzieje ze w drugiej polowie cos sie ozywi w grze naszych reprezentantow bo na razie za ciekawie to nie jest w naszych szeregach...
Mam wielką nadzieję, że Twoje słowa się spełnią i ostatecznie wygramy ten mecz. Zmiany powinny coś dać, bo do tej pory nie ma co o tym marzyć. Rasiak może udowodni swoją wartość i coś ustrzeli. Franek chyba się nie przełami, a szkoda. Panowie 2 połowa się rozpoczyna.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2439
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 maja 2006, 21:03

To co pokazali polscy piłkarze w tej pierwszej połowie to po prostu śmiech na sali. Kuriozalne błędy w defensywie, totalny brak porozumienia między parą stoperów, brak pomysłu na rozegranie piłki przez pomocników i zero wychodzenia na pozycję przez napastników. Jeśli tak ma grać nasza kadra w Niemczech, to może lepiej w ogóle nie jedźmy na Mistrzostwa Świata...szczędzimy sobie wstydu. Chociaż na Mundialu występować będzie trochę inny skład niż dzisiaj i może będzie lepiej...Jak dotychczas to nikt z "nowych" nie potwierdza swych aspiracji do wyjazdu w czerwcu za Odrę, a szkoda. Za to kilku potwierdza, że woli oglądać Mistrzostwa w telewizji...np. taki Mila czy Frankowski to zastanawiam się co oni w ogóle robią na boisku...Oby druga odsłona była lepsza, bo narazie mamy żenadę,

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 02 maja 2006, 21:06

:shock: :shock: :shock:

Powiem tyle- żenada. Dawno czegoś takiego nie widziałem. Jeżeli druga połowa będzie tez tak wyglądała to proponuję zrezygnować z Mistrzostw ażeby się jeszcze bardziej nie skompromitować. To co prezentuje Bonin woła o pomstę do nieba. Sosin- :lol: Kuś- :lol: Tak nie może być. Rozumiem eksperyment, ale nie przesadzajmy. Jedyne co mi się podoba w tym meczu to... nie właściwie reklamy to były w przerwie meczu.

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 02 maja 2006, 21:14

Hehe jeszcze będzie tak, że zawodnikiem meczu zostaną... reklamy :lol:
A Frankowski nic nie potrafi strzelić choć sytuacje ma :/ Ciężko wogóle cokolwiek powiedzieć. Pocieszeniem może być to, że brakuje kilku zawodników z podstawowego składu, ale w taki razie z kim do Niemiec? Silna ława jest równie ważna jest pierwsza jedenastka.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 maja 2006, 21:17

Ale piach totalny :angry2: Nie to żebym spodziewał się dobrej gry, ale chociaż przyzwoitej a tu taka kicha straszna :? Za dobry mam humor jednak, aby dużo narzekać tak więc znajdę jakieś pozytywy :wink: Dobre wrażenie zrobił na mnie Gancarczyk. Naprawdę podoba mi się jego postawa. Przeciwieństwo Bonina, któremu krzyczałem z ojcem gromkie fuera :wink: Bardzo nieźle (w porównaniu do reszty przynajmniej) Szymkowiem. Jest zdecydowanym liderem drużyny. Mila raczej słabo, ale miał ze dwa dobre zagrania. Franek i Sosin nic nie grali. Tomek miał jakąś setkę niedawno nawet, ale widać, że forme zostawił ... w Krakowie (?). Zobaczymy co Rasiak pokaże. Pewnie nic, ale może chociaż gola strzeli :lol: :P :wink:

Ciekawostki po I połowie:
- arbiter zwątpił w naszą grę i zakończył mecz w 44 minucie :lol2:
- odgłosy z trybun "Brawo Kosa!"

I tyle :?

Kończę bo coś się dzieje w II połowie :o :lol:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 maja 2006, 21:22

Nasza reprezentacja nie zachwyca :? Mimo braku paru zawodników z podstawy powinni z takim zespołem jakim jest Litwa prowadzić jeżeli chcą czegoś szukać na MS. Gramy bardzo słabo i wynik jest raczej sprawiedliwy. Wszedł Rasiak, zaraz coś wpadnie :twisted:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8755
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 maja 2006, 21:39

cloner pisze:Kus - na Madagaskar
Bonin - na Szeszele
Frankowski - na Mauritius
Sosin - na Kajmany

:rotfl:
podtrzymuje Kusia i Frankowskiego :lol:

dolaczam Sobolewskiego - na Wyspy Salomona

jedyny pozytyw - Gancarczyk :brawo:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 02 maja 2006, 21:48

cloner pisze:podtrzymuje Kusia i Frankowskiego Laughing

dolaczam Sobolewskiego - na Wyspy Salomona

Przez ten arcy-ciekawy mecz pewnie pomineles jednego pilkarza:

Rasiak - saturn

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 maja 2006, 21:53

cloner pisze:Kus - na Madagaskar
Bonin - na Szeszele
Frankowski - na Mauritius
Sosin - na Kajmany
cloner pisze:dolaczam Sobolewskiego - na Wyspy Salomona
Chyba cloner się do matury z gegry uczył.

Ale pojechaliśmy Litwinów :o Hala Polska!

Galaktyczny mecz w naszym wykonaniu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”