Tomusmc pisze:Po co by mieli to zmyślać?
Dla pieniedzy, nakladu, sensacji, ciekawosci skapomozgich fanow ...
I by mozna bylo jeszcze tak dlugo wymieniac ale jaki to ma sens
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 11 sie 2005, 13:54
Tomusmc pisze:Po co by mieli to zmyślać?
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 11 sie 2005, 15:07
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mikszon » 11 sie 2005, 15:30
mikszon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 11 sie 2005, 18:13
alex90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 11 sie 2005, 20:27
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 11 sie 2005, 22:06
to malo wiesz, bo:mikszon pisze: Poza tym z tego co wiem, sektor dla przyjezdnych miał być usytuowany na nowej trybunie, a ona jest już w pełni dostosowana do przyjęcia kibiców.
Kpisz czy zartujesz???!!! a kto przyjal 525 na derbach na Reymonta??!!! zastanow sie co piszez!!!Czyżby, zarząd Wisły bał się, kibiców Cracovii?
Ponownie kpisz czy zartujesz??!!!A może, to odwet, za sytuacje na wiosnę kiedy prezes Filipiak również nie chciał Wiślaków, na stadionie Cracovii?
Przypominam tylko, że kibice Pasów, byli od poczatku przeciwni tej decyzji, a wszytko zakończyło sie dobrze (obecność gości na derby),
teraz durne dzialania wlodarzy w pol roku temu jakie byly tlumaczenia!!!!???więc dlaczego teraz oni mają ponosić odpowiedzialność, za głupie decyzje włodarzy klubu?
i chyba tylko Ty i twoi koledyz po szaluPrzynajmniej ja to tak odbieram.
Przynajmniej w tym jednym sie zgadzamyPoza tym, derby bez kibiców obu drużyn, tracą na wartości. Niestety klimat będzie nie porównywalny.
Marco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 11 sie 2005, 22:12
z aten było 123 kibiców a z cracovi pewnie chcialo by wjeść z 1000 bydłamikszon pisze:"W związku z trwającymi pracami budowlanymi przy trybunie południowej, zgodnie z decyzją PZPN na stadion Wisły nie będą wpuszczani kibice gości. Decyzja obejmuje wszystkie rozgrywki krajowe. Ta regulacja obejmuje całą rundę jesienną 2005/2006.
Biuro Prasowe Wisła Kraków SSA"
żródło: oficjalna strona Wisła Kraków SSA
Wydaje, mi się ze podczas meczu w eliminacjach LM, prace budowlane, też trwały, a mimo to kibice Panathinaikos`u zostali wpuszczeni na stadion. Poza tym z tego co wiem, sektor dla przyjezdnych miał być usytuowany na nowej trybunie, a ona jest już w pełni dostosowana do przyjęcia kibiców. Czyżby, zarząd Wisły bał się, kibiców Cracovii? A może, to odwet, za sytuacje na wiosnę kiedy prezes Filipiak również nie chciał Wiślaków, na stadionie Cracovii? Przypominam tylko, że kibice Pasów, byli od poczatku przeciwni tej decyzji, a wszytko zakończyło sie dobrze (obecność gości na derby), więc dlaczego teraz oni mają ponosić odpowiedzialność, za głupie decyzje włodarzy klubu? Przynajmniej ja to tak odbieram.
Poza tym, derby bez kibiców obu drużyn, tracą na wartości. Niestety klimat będzie nie porównywalny.
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mikszon » 11 sie 2005, 23:35
1)Przypominam, ci ze wtedy na stadione było ( i dalej jest) ograniczenie liczby kibiców, do 6500. Jak umiesz liczyć to sobie policz, ile to jest 5% z 6500...Albo na wszelki wypadek ci pomoge-325.Marco pisze:Przypominam tylko, że kibice Pasów, byli od poczatku przeciwni tej decyzji, a wszytko zakończyło sie dobrze (obecność gości na derby)
Ponownie kpisz czy ironizujesz??!!!!
325=525?!!!! byliscie przeicwni i co zorbilsicie??!!1 NIC!!! a Filipiak jeszcze sie durnie usmiechal jak mu zaspiewalismy kilka piosenek na ten temat. U nas opozniono budowę trybny o tydzien byscie mogli wejsc w maxymalnej liczbie, na dodatek zrobilsimy akcje protestacyjna na stadionie!!!
No jakie? Moze mnie oswiecisz, bo nie mam pojecia o czym piszesz. Z tego co wiem, wszyscy kibice byli tego samego zdania, a Ty teraz doszukujesz sie jakies nieistniejacej ideologii.Marco pisze:teraz durne dzialania wlodarzy w pol roku temu jakie byly tlumaczenia!!!!???
U was naprawde jest wszytko możliwe.Marco pisze:Cytat:
A może, to odwet, za sytuacje na wiosnę kiedy prezes Filipiak również nie chciał Wiślaków, na stadionie Cracovii?
Ponownie kpisz czy zartujesz??!!!
mikszon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 12 sie 2005, 9:01
Nie badz smieszny czlowieku, to ze Filipiak wam ograniczyl bilkety to mnie nie obchodzi wasza sprawa. Jakbys umial liczyc i wiedział to biletów goscie otrzymują 5% pojemności stadionu, a nie 5% ograniczonej liczby widzów na stadionie!!!! Chyba wiesz na jaka pojemność stadion wasz dostał licencję na grę w 1 lidze i o od tej liczby goscie maja dostac 5% a nie od tego ile wasz prezesik rodem pzpr sobie wymysli!!!! zanim cos napiszesz to pomysl i nie osmieszaj sie swoja niewiedzą!!!!!mikszon pisze: 1)Przypominam, ci ze wtedy na stadione było ( i dalej jest) ograniczenie liczby kibiców, do 6500. Jak umiesz liczyć to sobie policz, ile to jest 5% z 6500...Albo na wszelki wypadek ci pomoge-325.
heheh ale sie osmieszasz czlowieku, nie wiem czy mam dalej z toba wymieniac informacje na temat derbów bo albo na nich nie byles albo byles a g...o wiesz.2) Z trybuny dla gości widziales jak sie Filipiak usmiechal?? Gratuluje bystrego wzroku
co robimy??!! poczekaj informacja dopiero sie pojawila, w tamtym roku nam sie udało, byc moze teraz tez, nie zpaominaj ze wola nasza czy klubu to jeszcze nie wszytsko , dochodzi jeszcze policja3)A co wy robicie teraz abysmy mogli wejsc na stadion?
no tak najlpeiej 24 godziny po informacji juz zadawac takie pytania, i zaczynac odwracac kota ogonem.
to po jakiego...... zadajesz wczesniejsze pytanie??!!! poczekaj chwile a nie spinaj siePiszesz mi cos o pleksi, ale do derby jeszce duzo czasu i dalo by sie to jeszcze zrobic.
Ciekawym dlaczego u was tego nie zrobiono tylko zredyukowaliscie wszytsko do minimum?!!!Problem, z wyjsciem tez daloby sie rozwiazac.
heheh taaaa jasne, na Kaluzy sie nie dalo??!!!!Wprowadzic kibicow Cracoivii 2h przed meczem i moze nikomu by sie nic nie stalo.
taaaa a potem placz na wsytskich forach ze trybuna na 1200 a tylko 325 biletów, albo napinka Wisla sie boi i nie wpuszcza 1000 pasów, nie badz smieszny!!!Poza tym, nikt nie mowi, musi byc to az tysiac osob.
hehhe , mam andzieje ze czytaja te twoje psoty madrzy ludzie, kto sie bal na derbach, nikt od was nie probowal nawet rozmawiac zeby Wisly bylo 525, ciekaywm kto sie bal, ze was samych ograniczone w liczbie na stadionie,Jak sie tak bardzo boicie, to moglibyscie ograniczyc ta liczbe.
ale sie osmieszassz ponowanie, dyskusja z Toba to poprostu niezly ubaw. Tak jeden transparent , ktorego nie mogliscie zrozumiec, bo to co o nim pisaliscie na swoim forum to z tego smiala sie cala kibicowska Polska. Weszliscie na derby?? Przyniosło efekt?? 2 x TAK. wiec akcja wystarczyla, a uwas nic nie bylo.4) Wasza akcja byla naprawde niesomowita, Jeden trasnparent i kilka piosenek. Gratuluje![]()
o jaaaa wszyscy kibice, dobre, jak jestes tak zorientowany to powienien wiedziec.No jakie? Moze mnie oswiecisz, bo nie mam pojecia o czym piszesz. Z tego co wiem, wszyscy kibice byli tego samego zdania, a Ty teraz doszukujesz sie jakies nieistniejacej ideologii.
No nawet potrafilsimy opoznic budowę trybuny byscie mogli wejsc, widzisz do czego jestesmy zdolni.U was naprawde jest wszytko możliwe.
Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 sie 2005, 12:18
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kozak12 » 12 sie 2005, 12:27
kozak12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 12 sie 2005, 12:33
Nie bardzo pierwsze, bo o ile mnie pamiec nie myli to po meczach z Schalke albo Lazio tez Wisla byla druzyna tygodnia. a poza tym mysle ze nie ma sie co tak bardzo podniecac, bo to znaczy mniej wiecej tyle, ze jest jedna z 52 druzyn w roku (oczywiscie mniej bo nie jestem pewniem ale chyba w "sezonie ogorkowym" to nie wybieraja druzyny tygodniakozak12 pisze:Wisła drużyną tygodnia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Niemożliwe,to pierwsze takie wyróżnienie dla Polskiego teamu!Wspaniale Wisła,wspaniale!
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 12 sie 2005, 12:34
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 sie 2005, 15:52
cloner
Mazi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio