Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 22 mar 2006, 8:52
Ultras

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 22 mar 2006, 21:13
Nie ma się co dziwić, nawet nie potrafił się wytłumaczyć po spotkaniu, bo niby co miał powiedziećUltras-Sur pisze: Najlepsza była mina trenera po tym jak Jego zespoł stracił 7 bramek
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 mar 2006, 22:44
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 22 mar 2006, 22:52
Zapewne teraz oblewają zwycięstwo:P Zobaczymy jak długo utrzymają tą wysoką formę napastnicy The Reds. Wczoraj Crouch zdobył dwie bramki choć jakieś bardzo ładne nie były, to liczy się to, że wreszcie zaczyna strzelać. Morientes się odblokował, a kolejną bramkę dołożył Cisse. No proszę, jak początkowo mało, albo wogóle nie strzelali tak teraz hurtowo zdobywają te bramki. Może odpadnięcie z LM tak na nich podziałałoserek408 pisze:Tylko gdzie są fani The Reeds
Bobohawk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 23 mar 2006, 14:08
Pogromu napewno nie będzie. Liverpool ostatnio wrócił do lepszej dyspozycji, ale trzeba również zauważyć, że i Everton zaczął grać naprawdę dobrze. Wiem, że to dość głupie, ale jeśli liga zaczęła się dopiero 1 stycznia tego roku to Everton by był liderem i miał 3 punkty przewagi nad Blackburn (chybaBobohawk pisze:Teraz czekają ich derby z Eevertonem i czyżby kolejny pogrom?
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 23 mar 2006, 17:54
Youth Mesiash
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 25 mar 2006, 14:06
Youth Mesiash pisze:No ot w najbliższym meczu kapitan Liverpoolu o raz kolejny będie mógł sięzrewanżować typkom którzy go dręczyli za czasów dzieciństwa
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 mar 2006, 14:13
Widocznie nie wytrzymał napięcia derbówbagg pisze:Się zrewanżował idiotycznym atakiem obiema nogami przed polem karnym za co dostał drugą żółtą kartkę. Ja doprawdy nie wiem co niektórzy widzą w Gerrardzie.
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 25 mar 2006, 14:15
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 25 mar 2006, 14:18
Sero pisze: Widocznie nie wytrzymał napięcia derbów Smile o sytuacji nic nie moge powiedzieć bo nie widziałem no, ale dość szybko osłabia zespół.
Sero pisze:Baqq dla Ciebie Gerrard jest słaby Question
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 25 mar 2006, 14:45
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 25 mar 2006, 14:51
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 25 mar 2006, 14:53
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 25 mar 2006, 16:44
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 26 mar 2006, 16:13
Tak to jest jak sie widzi tylko te 'wpadki', a o dobrych zagraniach/występach sie zapomina...bagg pisze:W tym roku zaimponował mi wspaniałą asystą do Henry'ego w meczu Arsenal - L'pool
kapi88
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio